ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Arkadaşlar özellikle arabadan anlayan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Ben gurbetteyim.Babam 8 bin tl biriktirmiş ve 56 yaşında.Ehliyet kursuna gitti gayet güzel derslerine çalıştı direksiyon tecrübesi de kursta sürdüğü kadar.Ancak kursta yeni başlayan birine göre gayet iyi sürdüğünü söylüyor.
Babam heves etmiş bir araba alacak 20 km uzakta bir köyümüz var köye arabayla gidip gelsem çok rahat olur diyor.Ben Babamın araba süreceğine hala inanamıyorum
Sizden ricam ikinci el araba satılan sitelerde Elazığ da satılanlardan)fiyat olarak kilometre olarak ya da marka olarak uygun gördüğnüz arabaların linkini bana yollar mısınız?
Fiyat en fazla 8 bin olacak az olsa da olur.Şehir içinde kullanacak.
Bir de tavsiye edilen arabanın sahibini arayıp pazarlık ettimmi tamamdır inşallah.
Arabayı Elazığ dan alacağız.
Babam heves etmiş bir araba alacak 20 km uzakta bir köyümüz var köye arabayla gidip gelsem çok rahat olur diyor.Ben Babamın araba süreceğine hala inanamıyorum

Sizden ricam ikinci el araba satılan sitelerde Elazığ da satılanlardan)fiyat olarak kilometre olarak ya da marka olarak uygun gördüğnüz arabaların linkini bana yollar mısınız?
Fiyat en fazla 8 bin olacak az olsa da olur.Şehir içinde kullanacak.
Bir de tavsiye edilen arabanın sahibini arayıp pazarlık ettimmi tamamdır inşallah.
Arabayı Elazığ dan alacağız.