Window Xp'yi (HARBİKIZ farkıyla)Programsız Onarın

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bazı arkadaşlarımız mesnetsiz yorumlarda bulunmuşlar hatta hadlerinide aşmışlar..

Bırakın bir arkadaşımız konu açmış neden hevesini kırıyorsunuz? en azından araştırıyor ve öğrendiğini paylaşıyor buda güzel meziyet olsa gerek değilmi?

Son olarak bırakın insanlar memnun olduğu sistemi kullansınlar eleştirme hakkını veya tabiri caizse kınama hakkını nereden buluyorsunuz kendinizde anlamış değilim. Unutmayınki şu anda en iyi ve en stabil çalışan windows sürümü xp'dir .
Hiç kimse vista işletim sisteminden memnun değildi ama vistanın modifiye edilmiş halini herkes beğeniyor ben hala beğendiğim bir programı windows 7'de çalıştıramıyorsam veya beğendiğim sevdiğim ses kartıma sürücü bulamıyor ve kullanamıyorsam ve xp bana hiç zorluk çıkarmadan ne yüklersem çalıştırıyorsa benim için ideal işletim sistemi xp'dir..

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Windows XP: 66,31

Windows Vista: 17,39

Windows 7 : 7,51

Mac OSx : 4,15

Linux: 1,02

ve diğerleri...

Not: 1,02 Tüm Linux sürümleri için toplam yüzdedir.
Ocak 2010 - Netmarketshare

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
aha aha aha da da da dımı çık çık dımı çık

pampilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an Microsoft'n kullanımdaki en başarlı işletim sistemi Windows XP.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şu an Microsoft'n kullanımdaki en başarlı işletim sistemi Windows XP.

İşimize yarıyor, illegal kullanımı daha basit ve alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilmiyor. Tek mantık bu. Yoksa Win7 ile kesinlikle boy ölçüşemez.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Herkes kafasina gÖre takilsin...........

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Başarılı başka kullanım oranı başka :D Senin mantığın ile Vista bile Windows 7 den başarılı :D:D:D:D

Xp oldukça başarılı bir işletim sistemi. Dokuz yıldır en fazla kullanılan işletim sistemi olması bunun kanıtıdır.

Başarısız bir şeyi insanlar kullanmaz.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bende size çok güzel bir müzik çalma programı sunayım bari hazır boyle büyük bir olayı bu başlıkta bulmuşken arkadaşlar programımızı adı winamp çok güzeldir kendileri ücretsizdir ve türkçe dil desteği mevcuttur.hatta öyle ki video bilem oynatıyor.bir dahaki başlıkta yine çok enteresan ve kimsenin bilmediği bir program olan winrar ı sunucam ne işe yaradığını yazarım :)))

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Xp oldukça başarılı bir işletim sistemi. Dokuz yıldır en fazla kullanılan işletim sistemi olması bunun kanıtıdır.

Başarısız bir şeyi insanlar kullanmaz.

Windows 7 ye göre son derece ilkel bir sistemdir.

Tavsiye:XP kullanacağınıza Linux'a geçin daha iyi...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Windows 7 ye göre son derece ilkel bir sistemdir.

Tavsiye:XP kullanacağınıza Linux'a geçin daha iyi...[/QUOTE=]
inanmıyorum bunları senmi söylüyorsun :thumbup:

XP'ye bir şey olur hemen Windows kötü Windows iyi değil konuşmaları başlar.Eleştiri olacaksa sadece ve sadece son sürüm üzerinden yapılır.İnsanların beyninde hala XP kalmış olay bu yani...

Ah_SenSiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görsellikte önemli elbette ama işlevsellik daha ön planda olmalı.
Bilgisayarı sadece MSN'e yada Net'e girmek için kullanmıyoruz.
Ben Win 7 kullanıyorum ama Disklerden birinde Xp yoksa bile Sanal makine de mutlaka olur bir tane :)
Çünkü Win 7 de çoğu proğram çalışmıyor.Xp ile ilgili bir geliştirme,Modifiye yada benzer birşeyi yapmak,denemek gerekiyor.O yüzden uzun bir süre daha Xp'ye ihtiyaç var :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Haklısın XP, 7 ve ubuntu var hiçbirinden vazgeçemem.
Nan na nın na nına na leylaya varamam ben hiçbirinden cayamam ben :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben windows 7 düşmanı değilim ama bu alemin kralı xp dir... Herkesin düşüncesi kendine... Bu aleme xp gibi bi işletim sistemi gelmişmi beee... Hey gözünü sevdiğimin xp si beeeee... Xp windows 7 yi bile yer aslında...

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
ben windows 7 düşmanı değilim ama bu alemin kralı xp dir... Herkesin düşüncesi kendine... Bu aleme xp gibi bi işletim sistemi gelmişmi beee... Hey gözünü sevdiğimin xp si beeeee... Xp windows 7 yi bile yer aslında...
aynen............

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben windows 7 düşmanı değilim ama bu alemin kralı xp dir... Herkesin düşüncesi kendine... Bu aleme xp gibi bi işletim sistemi gelmişmi beee... Hey gözünü sevdiğimin xp si beeeee... Xp windows 7 yi bile yer aslında...
Tamam da "aslında" ne demek oluyor:D yani windows 7 iyi de benim pc eski mi demek istiyorsun:biggrin::tt2:. Unutmayalım xp desteğinin bitmesine çok az bir zaman kaldı,bilgisayarı kullanmaya devam etmek için yenileşmeye başlasanız iyi olacak ..:D

vh0LuMizér

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım harbikız hala XP kullanıyo (LoL)

"sfc /scannow" komutu sadece XP için değil; Vista ve 7 içinde kullanılabilir bir komutdur. Bunun dışında XP ile 7 hala aynı kayıt defteri sistemini kullanıyor. İkisi hala "System 32" klasöründe sistem dosyalarını depoluyor. İkiside NFTS dosya sistemini kullanıyor vs. Dahası var ama spesifik konu olduğu için fazla detaya girmeyelim.
Ayrıca Microsoft, XP gibi mükemmel bir işletim sistemi yaratmasaydı; bu kadar büyük bir şirket olamazdı. Apple ile rekabeti bırak Linux ile rekabet edemezdi.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
en iyisi xp anket sonuçları bunu gösteriyor.................

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Polise ve askerimizde dua etmek için işletim sistemimizin bozulmasını beklememeliyiz...
Dualarımız her zaman bizim için kendini feda etmekten çekinmeyenleredir. (Hepsine değil, bazıları haketmiyor maalesef)

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
XP nin en büyük eksiği masaüstü efektleri olmaması.. Onun dışında herşeyi tam. Win 7 de fark görsellik ve daha da dayanıklılık var...
Xp halen en büyük gözde.