• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lider Cim Bom yalnız kaldı!

Armasında Türk bayrağı taşıyan Bir takıma Bizans Yakıştırması yapan Bir taraftara Ne denilebilirki?

Futbolu holigarşi gören Bir insansın Senin Bursaspor'u taşlıyan Diyarbakırsporlu taraftardan ne farkın kaldı?

Neden Eskişehirde Galatasaray Eğlencesi yapılamazmı Orasıda Türkiye Cumhuriyetinin bir toprağı değilmi?

Futbolu sadece Yüzeysel yönden bakmayı bırak Futbol sahada oynanır ve Biter ama siz saha dışına çıkarıyorsunuz.

Dünyada Futbol Saha içinde oynanıp görsel şovlar yapılırken Türkiyede Nedense Saha dışında Görsel Şov oluyor (!)

Daha fazla Bu İstanbul takımlarını bizans olarak nitelendiren şahısla Futbol tartışması yapmaya gerek yok Futbol ve Tarih bilgisi onu ancak Bu kelimeleri yazdırmaya Zorluyor Futbolu sahada Oynayın stad dışında değil Ama ne yapıcaksınız sahada oynayamayınca Anca böyle stad dışında taşlarsınız...

Bu tutumla sadece kendinizi küçültüyorsunuz.

Ezer geçeriz, es-es mes-mes dinlemeyiz...

Küçük takımlar, Büyük takımları yenmeleriyle övünürler. Es-es'inde amacı bu.

elle oynama kurallar dahilinde heralde ?!?!

Bando da iyi coşturuyor ha :D

Aynı adam hem bizim atağımızı elle kesti ceza sahası çizgisi üzerinde,hemde topu eliyle önüne alıp gol attı?İkisinide görmedi hakem.

Sevgili öğrenci kardeşim. Öncelikle Eskişehirspor taraftarının baş duruşu ANTİ-BİZANS felsefesidir. Bu duruşu Anadoluda sergileyebilen tek kulüptür. İstanbul takımları dışında düşmanımız yoktur, anadoludan gelin hoş gelin sefalar getirin. Ama anadolumuzda bizans alışkanlıklarını kabul etmeyiz. Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız. Sadece Galatasaray taraftarı değil BJKFBGS bizanslarının tamamı bu muameleyi görmektedir. Bu konuda en çok 1.sınıf okuyan üniversite öğrencilerinin başı yanıyor. Dikkatli olun bi süre sonra alışacaksınız zaten.

Sana katılıyorum ama gülmekten...

TuningMert o mesaj gerçek olduğuna inanmıyorum.Sil unutalım...

ne koraymış be çalımlayıp 2 gol attı :D:D

gerçekten koraymı acaba puhahaha:D

---------- saat 21:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:12 eklenmişti ----------

bu arada maçı izlemiyorum siteden takip ediyorum bende şaşırdım çalım atıp gol atmasına:(:)

Bu leo Denen Adamı bir an önce göndersinler kalecilikten anlıyorsa...

Eline çarptı diye itiraz ediceğine Uç Hakeme Güvenme Ama Hakemde çok bariz belli etti Gole giderken eliyle kesti biz ara pası atıyoruz adam eliyle kesiyor. Savunmada Çok açık var çok.

Maç böyle giderse iddaa da yatar ya :D Neyse iddaa gitsin maç böyle bitsin :D

Olaya bak ya. Bu Galatasaray ne zaman eline gecen firsati degerlendirecek aceba?

2-0 4'e kadar yolu war :D

İzleyen varsa maç nasıl gidiyor arkadaşlar.Yokmu GS'de atak matak_?Gol atmaya ne zaman teşrif edecekler?

Sarı kartlar uçuşuyor bir de kırmızı kart çıksa tam GS renkleri olacak hadi hayırlısı :D

İzleyen varsa maç nasıl gidiyor arkadaşlar.Yokmu GS'de atak matak_?
Çok kötü oynuyor.İstek yok,hiç bir futbolcu da güç yok.GS çökmüş :)

FB için iyi bir haber :D

---------- saat 21:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:27 eklenmişti ----------

1-) GS 50
2-)Bursa 49(büyük ihtimal)
3-)FB 48

Offf off desene gene yenemicez şu eskişehiri.fener gibi bu eskişehirdede var bişi ama ne. :)

Bende arada canli anlatimdan bakiyordum ama artik bakmiyorum. BU sene de beklenen yok Gs'de. Firsatlar kaciyor hep. Gerci diger takimlarin durumuda vahim ama neyse...

Es-me rüzgar deli deli, aklım başımda değil...
Bu gidişle benim sonum galiba belli değil....