Bihter hamile kaldı, Aşk-ı Memnu zirve yaptı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
4 Mart Perşembe reyting sonuçları...

1orlgl.jpg

2li8nqs.jpg

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Çocuk kimden acaba :D.Behlüldendir heralde,Adnan kıza dokunamıyorki :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
2-3 bölüm sonra hamile olmadığını kızın behlül için yalandan bir hikaye yazdığı çıkarsa hiç şaşmam :devil2:

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ne iğrenç bir dizi ,kimin eli kimin cebinde belli değil.

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
sonunda hamile kalmış haaaa helal olsun :D

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Rtük'ün bu diziyi bir an önce yayindan kaldirmasi sanirim herkesin menfaatine olur cünkü, bu dizi türk aile yapisina ve ahlakina aykiridir. Türk halkinin bu diziyi bu kadar cok sevmesinide anlayabimis degilim.

http://www.tvcapture.eu/root/komik-yazilar-ve-resimler/100337-ask-i-memnuya-ozendi-davalik-oldu.html

Bence de biran once yayindan kalkmasi lazim. Neden kalkmiyor aceba?

Boyle bir dizi eger Turkiye'nin en cok izlenen dizisiyse malesef toplumumuzda bi sorun var demektir. Insan ailesi ile oturup nasil izler anlam veremiyorum.

Ben bir de suna bagliyorum. Insan bi filmi niye izler? Izleyenin duygularina hitap etmesi lazim, begenisini kazanmasi lazim, bence. Birde insan dizi de kendini de bulabilir. Bana kalirsa yasak ask yasayanlarin buyuk cogunlugu izliyor. Demek ki millet kendini buluyor dizi de, diye dusunuyorum.

Aman kimse alinmasin. Sozum herkes icin gecerli degil. Meraktan da izleyenler olabilir.

Arkadasin dedigi gibi bu dizi Turk ahlak ve aile yapisina ayrikidir. Kaldirilmasi milletin menfaati icin iyi olur...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu iğrenç dizi KVP yi geçmeyi nasıl başarabilmiş.

Şu güzel Türkiye'mizde hala şu saçma sapan,sapık dizileri izleyenler varya, şaşırıyorum vallahi :huh:

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
o değil de, millet bunun neresine bakar ben hala çözemedim.. ben ne zaman açsam sofrada yemek yiyo bunlar.. onun neyine bakılır

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben facede grup açtım sırf aşk-ı memnu gibi diziler için ''aptal saptal dizilere hayır diyenler'' :D:D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
reytinglerin sebebi bihterin hamile kalması değil kvp'nin 2-3 haftadır yayınlanmıyor olması. dolayısıyla kvp kendi izleyicisinden kaybetti biraz. zamanla düzelecektir.

fakat bu tarz bir dizinin bu kadar çok izlenmesi gerçekten garip. ailelerin çocuklarına sakın yapma, ayıptır, günahtır dedikleri her şeyin konu olduğu bir diziyi izlemek demek aslında bu düşünceyi taşımadığını gösterir.

bu durumda bir gün tv de 12 den önce erotik yayın serbest olursa reyting oranlarını alt üst edecektir. üzülmemek elde değil

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ailenin fahişesi oldu kadın !

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
reytinglerin sebebi bihterin hamile kalması değil kvp'nin 2-3 haftadır yayınlanmıyor olması. dolayısıyla kvp kendi izleyicisinden kaybetti biraz. zamanla düzelecektir.

fakat bu tarz bir dizinin bu kadar çok izlenmesi gerçekten garip. ailelerin çocuklarına sakın yapma, ayıptır, günahtır dedikleri her şeyin konu olduğu bir diziyi izlemek demek aslında bu düşünceyi taşımadığını gösterir.

bu durumda bir gün tv de 12 den önce erotik yayın serbest olursa reyting oranlarını alt üst edecektir. üzülmemek elde değil
Kurtlar Vadisi ara vermeden de hep ikinciydi zaten. Bu hafta farkı iyice açmışlar.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
herkesde birbirine aşık kardeşim ne oluyoruz ya behlül bihtere-nihal behlüle ortalık toz duman çıkar yakında kokusu

fatih(fb)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2dakikanızı ayırıp rtük ün sitesinden şikayet bildirin.dizi türk aile yapisina ve ahlakina aykiridir. bu şekilde sürekli gönderim sonucunda elbette buna bir çözüm bulunacaktır. Şimdiye kadar yayınlamasını isteyen fazla bir kişi görmedim herkes kalkması taraftarı.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şikayet etseniz ne olacakki... Bu dizide zaten hedef kitle kadınlar Türkiye dede kadınlar çoğunlukta olduğuna göre elbetteki KVP gibi dizilerin üstünde rayting alacaktır... Yani bu durumdan alan razı veren razı yani medya rayting alıyor durumundan memnun kadınlarda severek izliyorlar onlarda memnun eee bu duruma göre RTÜK ne yapsınkiii....
RTÜK zaten bişey yapacak olsa Doğan medya grubu kalkıveiyor... Bazı adını söylemek istemediğim partiler kalkıveriyor... Mesela örnek veriyim... Uğur Dündar la Star haberden bir örnek...​
http://www.youtube.com/watch?v=-22rS8Phtyc
Video neden eklenmiyor foruma forumda problem var...​

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Şikayet etseniz ne olacakki... Bu dizide zaten hedef kitle kadınlar Türkiye dede kadınlar çoğunlukta olduğuna göre elbetteki KVP gibi dizilerin üstünde rayting alacaktır... Yani bu durumdan alan razı veren razı yani medya rayting alıyor durumundan memnun kadınlarda severek izliyorlar onlarda memnun eee bu duruma göre RTÜK ne yapsınkiii....
RTÜK zaten bişey yapacak olsa Doğan medya grubu kalkıveiyor... Bazı adını söylemek istemediğim partiler kalkıveriyor... Mesela örnek veriyim... Uğur Dündar la Star haberden bir örnek...​
http://www.youtube.com/watch?v=-22rS8Phtyc

Kurtlar vadisi pusuyu kaldirdilar yayindan. O her kesime hitap ediyordu. Neymis siddetmis. Herkes dizi siddet iceriyor diye sikayet etmis. Sikayet yagmuruna tutulmus RTUK. E bu ne iceriyor o zaman. Iyilik mi asiliyor. Cok af edersiniz nasil boynuzlanacagi asilaniyor. Siddeti sikayet yagmuruna tutan o insanlar nerde aceba. Ayni tepkiyi de ahlaksizliga yapsalar ya... Ah canim memleketim ne haldi. Bizi ne hale getirdiler. Allah akil versin bizlere. Gerci Kurtlar Vadisi Dizisinde siyasi olaylarda var. Ama her ne olursa olsun. Milletin asil bu ahlaksiz dizi icin RTUK u sikayet yagmuruna tutmasi lazim...

Bende sikayet ettim. Dikkate alirlar mi bilmiyorum ama simdiye kadar coktan kalkmasi lazimdi bu pislik dizinin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forumda sorun yok. Yeni bir düzenleme yapıldı. YouTube doğrulama sistemi şu an için askıya alındı.

Embed kodlarını kullanarak flash olarak ekleyebilirsin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yastığı çıkardılar aradan demek ki.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bu aşk-ı memnu'nun amacı ne? Mesajı ne? Hiç izlemedim sadece haberlerde sevişme sahnelerini gösteriyorlar,haber yapıyorlardı oradan duydum.

İnsanlarımızın ahlakını bozuyorlar.

Duyarlı olan herkesin şikayet etmesini istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...