Linux Mint Türkiye Yeniden Yayında!

coni85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir aradan sonra (1.5 sene) yenilenen ekibi ve daha da şeffaf biryönetim anlayışı ile Linux Mint Türkiye yeniden, kaldığı yerden, aynı heyecanla tekrar yayına başladı. Yenilenen bir çok özelliğin yanındadeğerlerimizden, özgürlükten, topluluk olma bilincinden ve en önemlisitopluluğun çıkarlarının kişisel çıkarlarımızdan daha önemli olduğununbilincinden hiç bir zaman ödün vermedik.

Sizde yeniden butoplulukta yerinizi alabilir, Linux için, özgürlük için bir adımatabilirsiniz. Eski üyelik bilgileriniz ile foruma girişyapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız buradaki bağlantıdan şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Yenilenen hizmetler ve yeni yönetim anlayışı hakkındaki düşündüklerimizi buradaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz. Artık OpenID kullanıcıları da Linux MintTürkiye platformuna mevcut üyelikleri ile giriş yapabiliyorlar. Bu konuhakkında ayrıntılı bilgiyi buradaki bağlantıdan, topluluk tarafından daha önce belirlenen forum kurallarını ise buradaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

Herşey ilk önce tıpkı eskiden olduğu gibi Linux için, özgürlük için,topluluk arasındaki kaybolan dostluğu yeniden perçinlemek için. Hepsive daha fazlası için Linux Mint Türkiye.

http://www.linuxmint.org.tr
http://forum.linuxmint.org.tr

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Forumun teması çok sade ve "yeşil" olmuş. :) Ellerinize sağlık.

coni85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler herkesi foruma bekliyoruz.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
linux mint kullanmıyorum ubuntu dan farkı varmı?

fobyram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
linux mint'i denedim gerçekten çok güzel

Siteye sık sık girecem

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237