Lost Sezon 6 Bölüm 5

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
yeni bölümü izleyenlerin görüşlerini alalım
ben henüz izleyemedim...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
ben indiriyorum yeni daha akşam evde izleyeceğim altyazı çıkmamıştır daha,

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
izleyen yok sanırım

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bu bölümde pek birşey yoktu. sanki haftayı kurtarmak için öylesine çekilmiş havası vardı. Bu bölümü fazla beğenmedim.

Ayrıca bu bölümde Jack Shephard tam dayaklık olduğuna karar verdim. DenizFenerindeki davranışını görünce sizde hak vereceksiniz :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben izledim ve yine aynı şeyler cevap bekleyen sorular sorular vede sorular. yalnız bu bölümün sonundada akıllarda baya bir soru işareti oluşacak john claeri'in yanına gelicek kwon sorucak john'a ve çok enteresan bir cevap alıcak. jakop ölü olduğu halde bile işi karıştırmaya bayılıyor :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
meraklanıyorum henüz izlemedim

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
izledim ve beğendim. bence güzel bir bölümdü, heyecan devam ediyor, merakla sonraki bölümü bekliyorum.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İzlemeyen yorumumu okumasın. :)
Adaya gelecek olan kimdir, merak ettim. Sadece Jack için bir yalan mıydı yoksa?
108 Desmond olabilir mi?
David'in annesi kim?
Claire, yeni Rousseau olmuş, kafayı sıyırmış. :) Bebeğini arayıp, tuzaklar kuruyor, tek başına yaşıyor.

5. sezona göre son derece boş geçiyor bu sezon. Beklediğimizden daha az ve tatmin etmeyecek bir son olacakmış gibi hissediyorum.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
doktora paso küfür ettim bu bölümde :D acep doktorun veledi nerden çıktı yaw :D sorular sorular sorular :D

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İzlemeyen yorumumu okumasın. :)
Adaya gelecek olan kimdir, merak ettim. Sadece Jack için bir yalan mıydı yoksa?
108 Desmond olabilir mi?
David'in annesi kim?
Claire, yeni Rousseau olmuş, kafayı sıyırmış. :) Bebeğini arayıp, tuzaklar kuruyor, tek başına yaşıyor.

5. sezona göre son derece boş geçiyor bu sezon. Beklediğimizden daha az ve tatmin etmeyecek bir son olacakmış gibi hissediyorum.

108 numarada Wallace yazıyor.

Bölüm genel olarak güzeldi,anlaşılan o ki sadece 6 adayımız yok.Yüzlerce aday vardı ama birçoğu elendi.

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
108 numarada Wallace yazıyor.

Bölüm genel olarak güzeldi,anlaşılan o ki sadece 6 adayımız yok.Yüzlerce aday vardı ama birçoğu elendi.

deniz fenerindeki aynaları çeviren düzenekten anlaşılacağı kadarıyla 360 derece için 360 aday demek olur sanırım.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
adaylar kpss ile mi giriyor bu işe :D nedir bu.
bu bölüm benide memnun etmedi pek. sorular azalacağına artıyor sürekli

bu arada claire gibi güzel kızı ne hale getirmişler

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bence haksızlık ediyorsunuz. Hepiniz. I am very disspointed. All of you. Bence gayet heyecanlı gidiyor. sadece 3 . bölüm biraz yavaştı. Her bölümde sorular biraz daha fazla cevaplanıyor. Akşama daha detaylı yazarım...

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya çok kötü bir bölüm hiç akmıyor ne heyecan var ne de cevaplanmış bir soru bence izlediğim en kötü lost bölümüydü. Nasıl bu bölümü beğendiniz anlamadım

LAZER

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bencede sıradan bir bölümdü adaya kim gelir derseniz adanın yerini tek bilen desmondun annesidir diyorum

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Claire in içine ne kaçtıysa Claire eski Claire değil :D Bölüm güzeldi ya.Jack'e kızanlar kızmayın o onun için bir oyundu sadece görüceksiniz.Adaya kim gelecek merak ettim şimdi.Jacob baktı bunlardan adam olmaz(Oceanic6'lısı) yeni bir aday çağırdı :D

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
fena değildi aslında.. zaten ben ilk sezonlardaki tempoyu beklemiyorum artık vazgeçtim o tempodan:)