Windows Hacklendi

SkyDanger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlık biraz tuhaf ama konuyu açıklım. Windows da bircok arkadaş lisansız kulananların hard disckleri yarıya indigini ve orjinal windows olmadıgına dahil bir logo siyah bir erkanda kalıyor.
Bunun sebebi bir grup hackerin Windows un resmi bir sitesini hacklemesi. Site hacklendikden sonra Bayram msj burakıldı. Bunun üstüne windows hack öyle degil böyle yapılır dercesine Turkiyedeki Windows lar için bir günceleme ekledi. Bu güncelleme sahte lisanslı kulanıcıların bilgisayarlarını blockladı...
Bircok arkadaşın başına geldi sebebi nedir diye merak ediyorlardır diye acıklıyım dedim.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şuan bir güncelleme geldi.Daha kurmadım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bir şey olduğu yok arkadaşım. Kaldı ki anlattığın gibi bir durum olsa dahi, Microsoft kişisel hırslarını şirket çıkarlarının üstünde tutarak kullanıcılarını cezalandıracak kadar basit bir firma değil. Öyle bir fix yayınlanırsa da, bu sadece Türkiye odaklı değil, tüm Windows kullanıcılarını içeren bir yapıda olur.

İlginç bir yolla anlatmak istediğin olayın aslı budur.:)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir şey olduğu yok arkadaşım. Kaldı ki anlattığın gibi bir durum olsa dahi, Microsoft kişisel hırslarını şirket çıkarlarının üstünde tutarak kullanıcılarını cezalandıracak kadar basit bir firma değil. Öyle bir fix yayınlanırsa da, bu sadece Türkiye odaklı değil, tüm Windows kullanıcılarını içeren bir yapıda olur.

İlginç bir yolla anlatmak istediğin olayın aslı budur.:)
Arkadaşım doğru söylüyor. Gerçek bu (:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben güncelleme yuklemem sp paketleri varsa onları yüklerim

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Türkçe'ye daha yakın bir dille anlatılsaydı iyi olurdu. :D

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Güncelleme gelen arkadaşların ne gibi özelliği var ki bana daha gelmedi... Ayrıcalık yapılıyorsa bilelim yani...:)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bende de bir güncelleme gözükmüyor fakat olayın aslı şudur. ****** bu konuda bir makale yayınladı. Korsan Windows 7 kullanıcılarını tespit etmek için bir güncelleme yayınlanmış. Güncellemeyi kurduğunuzda korsan Windows 7 yi kullanmaya devam edebiliyorsunuz fakat sık zaman aralıklarında masaüstü arka plan resminiz siyaha dönüşüyor ve çeşitli uyarılar alıyorsunuz.

---------- saat 20:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:43 eklenmişti ----------

Bu da sözü edilen güncelleştirme. 32 bit içindir. İsteyen yükleyebilir. :)

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=150841

Sen ****'cimisin :D
***** hiçbir şekilde adres bile olsa paylaşım istemiyor kendi haberlerini öğren artık......

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bunu birde dene gör :)

Denedim, gördüm arkadaşım.
Loader'larda durum nedir bilmem ama bios mod'a karşı çaresiz.:)

2a99loi.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şu bıos mod olayını bıraz araştırmak lazım ilginç bi yöntem acaba başka programlarda işe yarıyormudur..

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yaşasın crackli işletim sistemleriii :D pc tek bana kaldığı zaman zaten linux a geçmeyi planlıyorum o güne kadarda güncellemeler kapalı :D antivirüs programı dahii kullanmıyorum ne de olsa zengin değilim ele geçircekleri bi facebook şifrem onuda geçirsinler napim :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar açıp bios u modlamıyorsunuz :D

C'ye birkaç dosya atıp çeşitli düzenlemeler yapıyorsunuz o kadar :D

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SAKIN yüklemeyim psi çöker:tt2::biggrin:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
benim win 7 gitti sizlere ömür bende ubuntu ya geçtim

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Başka güncelleme linki var mı? Windows'u çökertecek delikanlı güncelleme arıyorum. Sorun Windows'ta değil. Kullanıcılarda.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Boşverin böyle dandik şeylerle uğraşmayı yaa...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
hangisi dandik şey linux kullanmakmı yoksa windows elden gitmesin diye dua etmekmi