Atletico Madrid-Galatasaray maçını şifresiz izle! A.Madrid-G.Saray maçı hangi kanalda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sinyal alamıyorsan bizim yapabileceğimiz bir şey yok. :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
frekans kaydırmayı nasıl yaptın acaba.ben dün izlerken ekran karardı 1 saat sonra tekrar denedim kanal açıldı sonra tekrar kapandı. anlamadım gitti.
Frekans kaydırma dediğim;
Uydu alıcısının yeni kanal ekleme veya kanal ekleme menüsünde veya her ne isimle yer alıyorsa o bölüme girip orjinal frekans dışında 2 frekans kaydırılmış hali yazılarak(10970 H 11200) taratılmasıyla uydu alıcısı tarafından yeniden bulunması demektir...
Benim cihazda içtimai tv 10970 H 11200 frekansında yayın almakta ve orda şifreyi çözmekte...
10968 H 11200 frekansında içtimai tv'yi sinyal seviyesi düşük diye uydu alıcımdan sildim frekansı 968'den 970'e 2 frekans kaydırıp taratıp kanalı yeniden buldum demektir kısaca...

Ben aynısını yapın çözsün izleyin diye bir mesaj yazdığımı hatırlamıyorum, şifreler hatalı mı diye yazan arkadaşa hayır şu ana kadar bir problem yok demek için konuya müdahil oldum,bir güzel kardeşim 1000 kişi seyredemiyor sen nasıl seyrediyorsun diye tepkide bulundu şaşırdım doğrusu...

Program versiyon yükleme farkları sistem özellikleri alıcılarımızı birbirinden ayırıyor ne diyebilirim ki...

Umarım aile sıcaklığındaki evinizde güzel maçlar futbol adına güzel karşılaşmalar izlersiniz...

Güzel günler dilerim...

ivejz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benden tavsiye maci internetten izleyin burda bisicik cikmaz !

spor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ictimai tv dijiturkun icinde var mi

---------- saat 12:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:44 eklenmişti ----------

internetten nasil izleyecegiz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Digiturk'ten, D-Smart'tan izlenmez bu kanal.

İnternetten link vermek ise yasaktır.

Bissleri girdikten sonra Dha Feed kanalını bulun orada biraz bekledikten sonra Ictimai Tv'yi açın.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Next 2000 uydu alıcısı var bende.emu mu emo mu işte ondan varmış bu makinede.NTV ve STAR ın uydudan izleyenlere şifre girdiği maçlarda şifreyi kırıyormuş.Güncel yazılımı attım makineye.

Acaba ictimai tv için de yapar mı bunu.Eğer yaparsa donanım tavsiye bölümünden ürünü tanıtırım sizlere.:)

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Next 2000 uydu alıcısı var bende.emu mu emo mu işte ondan varmış bu makinede.NTV ve STAR ın uydudan izleyenlere şifre girdiği maçlarda şifreyi kırıyormuş.Güncel yazılımı attım makineye.

Acaba ictimai tv için de yapar mı bunu.Eğer yaparsa donanım tavsiye bölümünden ürünü tanıtırım sizlere.:)

ürünümü tanıtacaksın:lol: o ürün ve şifre kırma özelliği çıkalı 5 yıl oldu. öyle güncel yazılım atmakla olmuyor daha detaylı ayarları var...

son sözüm aman sakın tanıtım diye bir konu açma yanlış bilgiler verme

acunli_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ictimai tv açmanız için
ilk dha feed kanalı olması gerekiyor
11804 V 24444
bulabilir
dha feed kanalı geldikten sonra
ilk ictimai tv nin keyi ni yazınız
yazdıkdan sonra
ictimai tv açınız eğer şifreliyse yada video sinyali yoksa
dha feed kanalı açın zaten o şifreli dha feed açın sonra ictimai tv yi
açın ictimai tv açılacaktır
not:ictimai tv açıkken kanal listesinden açın ayrıca kumandanız dha feed açın
sonra kumandanız da pr tuşu basın ictimai tv açılacakdır

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben esprisine yazdım zaten onu üst mesajda anlaşılacağı üzere pek hakim değilim.Yaızlım atmakla bitmiyor demişsin ama ben güncel yazılımları atıp izledim şifresiz olarak.

Belki benim gibi bilmeyenler olursa araştırırlar ve müsait olanlar alırlar diye yazdım.

hem velev ki konu açtık.Bu ürün şu şu özelliklerde diye.bunun yanlış bilgi vermekle alakası yokki.Herkes bildiğini ekler ve ürün tanıtımı daha da genişler.

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben esprisine yazdım zaten onu üst mesajda anlaşılacağı üzere pek hakim değilim.Yaızlım atmakla bitmiyor demişsin ama ben güncel yazılımları atıp izledim şifresiz olarak.

Belki benim gibi bilmeyenler olursa araştırırlar ve müsait olanlar alırlar diye yazdım.

anlıyorum hocam ama işte yazılım atılmıyor ufak boyutlu emu dosyaları var ama bunlar hepsini açmıyor sadece hangi kanalı istiyorsan onun emusunu yüklüyorsun. sen büyük ihtimalle 26 ocak yazılımını yada aralık yazılımını yükledin ve dediğin kanallar açıldı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
siteler değil de kanallar açıldı:)sanırım 26 ocaktı.Evet dediğin gibi emu dosyalarını yükledim makineye.

Artık olur da beceremezsek araştırırız biraz.

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
siteler değil de kanallar açıldı:)sanırım 26 ocaktı.Evet dediğin gibi emu dosyalarını yükledim makineye.

Artık olur da beceremezsek araştırırız biraz.

:scared::lol: evet site yazmışım :)

yazılım yada uydu alıcıyla ilgili problemin olursa herzaman yardımcı olurum bende aynı alıcıyı kullanıyorum

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar şu an Ictimai Tv bende göstermiyor acaba ! bi zahmet bakarmısınız ! sizler de gösteriyor mu.

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bence yardım isteyen arkadaşlar uydu alıcılarının marka ve modelini yazarsalar daha hızlı çözüm bulunabilir diye düşünüyorum

karaca_bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga benimki next 2000 fta usb alıcım

arkaşını dedigi dha feed kanalıya yapılan bende olurmu???

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar hallettim frekans ayarlarındanmış taramayla hallettin.

scarpion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ext 2000 cı plus için tek çare bu oldu bende başka bir sitede görüp yapmıştım buraya yazcaktımki zaten verilmiş ancak dha feed 1 kanalı ile ne ilgisi olablir alia bu konuda bir bilgin varmı bu arada sitede yeniyim herkese selamlar :D umarım faydalı olabilirim size ilgiliyim bilgisayar ve tv ile herkese iyi günler dilerim kolay gelsin xd

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar Bizim Uydu Next Ye 2005 Uydunun Biss Tablosu Açılmıyor Yazılım Felan Mı Atıcaz

*Kanal Kilidini Açtım

karacabey_53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bnm cihazın markası ora... sarı+mavi+yeşille biss bölümüne geliyo dha feed işini biraz dha açıklığa kavuştursanız... ya dha feedi şifreli iken mi açıcaz yoksa şifreyi kırdıktan sonra mı ?? bu arada şifreeyi girmeme rağmen kanal açılmamıştır... şimdiden teşekkürler

gol6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardeşim benim evde ictimai tvde kalite 0 yayın bozuk yada çanak küçük mü geliyor anlamadım

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İnternetten Nasıl İzlerizki Bu İçtimai TV Yi Bildiginiz Tv Player Varmı?

gol6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitesine gir yukarıda canlı yayın var tıkla izin ver de windows media playerda izle

ivejz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DHA'da acilmiyor nasil girelim

---------- saat 19:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:27 eklenmişti ----------

maçı belli ki izleyemiyeceğiz :(

gol6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ictimai tvnin frekansını ayarladım sinyal var kalite 0 nasıl oluyor böle beyaz sayfa açılıyor o kadar

Handy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya acil yardm edin. DHA açılmıo ama sinyal var, ITV de sinyal de yok. şifre girip dha da bekleyip tekrar açmam işe yaramıyor. ne yapabilirim??

acunli_45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dha şifreli şifresiz olması önemli değil
sen sadece ilk onu açıp hemen ictimai tv yi açacaksın