Creative Sbs 370 2+1 Ses Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
CREATIVE-SBS370-2-1-SES-SISTEMI-KUMANDALI__22534407_0.jpg

snv80904.jpg
snv80907.jpg
snv80908.jpg

Evet arkadaşlar yukarıda gördüğünüz 2+1'lik creative artık benimdir :D
Alalı 2 gün oldu.2 Gündür deniyorum süper bas kalitesi var valla :wub:
Biliyorum piyasada daha iyileri var belki 5+1'ler daha iyi ama bunu almış bulunduk bi kere :D
Ama alacak olanlara tavsiyemdir.Binayı titretiyor resmen :D

Not : Resimler kendi çekimim değil Google'den bulduğum resimleri koydum.
Dipnot : Güzel bas parçalar varsa alabilirim :clap:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Cereativi sevmiyorm gıcık oldum artık ...ses kartım var söktüm cızırtı yapıyor diye :thumbdown:

senin adına sevindim:)

daskapital

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben bu sistemi yaklaşık 3 senedir kullanıyorum gerçekten piyasaki en iyi 2+1 alırken çok araştırmıştım zaten hakkındaki yorumları internetten okuyabilirsin herkes mükemmel diyor bir tane bile kötü yorum yoktur ben şuana kadar daha son ses açamadım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eee hayırlı olsun peter bi ara yolun burlara düşerse sana dts müzik dinleteyim z5500 ümle :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Realtek al kullan 5 sene :D
Sağolasın :)
Onboard realteke döndüm zaten :D şuan için sorun yok sadece kulaklıkla müzik dinlerken ses yeterli değil daha doğrusu creative daha yüksek ses veriyordu bu az ses veriyor idare ediceğiz artık:)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bende de aynı modelin siyah olanı var. Ev de kullanmak için harika bir seçim, daskapital'in dediği gibi benimde sesi daha yarıya bile getirebilmişliğim yoktur.

daskapital

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kısık seste çok iyi bass veriyor öteki odadayken beynime vuruyor sanki o ses kısık ama çok etkili ..

kuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzel seçim yapmışsın. Creative, benim bildiğim bundan daha iyi (uygun fiyatlı) bir 2+1 hoparlör üretmedi. Aynısı bende kullanıyorum. Sesi sonuna kadar açsam bile herhangi bir boğulma veya cızırtı olmuyor. Kaliteli 5+1 hoparlörlerdeki bass kuvvetini bunda aramamak lazım. Tek eksiği var hoparlör üzerinde veya ses ayar düğmesinde kulaklık çıkışı bulunmuyor. Bu da pek önemli değil nasılsa! :clap:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Creative'i çok severim hayırlı olsun güle güle kullan sesde bence bir numara :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Dayıma almıştık bu ses sisteminden. Gayet güzel bass veriyor. Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için :)Konuya mesaj yazan herkese tek tek +bonus verdim :)
Seçim bu sefer iyi olmuş sanırım :D
Bu arada evet,sanırım piyasada yok.Ben özel birinden getirttim :) sistem sıfır sayılmaz yani :D Çok temizmiş ama :) Getiren adam uzun senelerden beri dostumuz olur :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için :)Konuya mesaj yazan herkese tek tek +bonus verdim :)
Seçim bu sefer iyi olmuş sanırım :D
Bu arada evet,sanırım piyasada yok.Ben özel birinden getirttim :) sistem sıfır sayılmaz yani :D Çok temizmiş ama :) Getiren adam uzun senelerden beri dostumuz olur :)

Yabancı ülkedenmi getirdi :) öyleyse söylede bize bir iphone getirsin bendekini titreşimi çalışmıyor :)

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
creative forever bende bunu kullanıyorum 2 senedir belkide 3 bilemiyorum

Reaksiyon puanı
189
Evde Philips bir 5+1 setim var 5-6 senedir kullanıyorum çok memnunum :) Bir arkadaşım kullanıyordu creative'ın THX sertifikalı bir setini. Sesi sonuna kadar açmaya yemiyodu :D Bu ürün de çok güzel, boyuna göre gayet güzel ses veriyor :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yarıda işi bitiriyor ya :D
sonuna kadar açtım ama hdd açısından korkuyorum :D
bas vurunca hdd ye biliyosunuz zarar görüyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de var aynısı bu süper bişey ben 8 senedir kullanıyorum ve 2 adet 25 cm sony bass ve bir adet 45 cm bass takılı bana mısın demiyo maaşallah canavar gibi bunun 5.1 ini alıcam onuda baglamayı düşünüyorum apartmanı yerinden sökücem :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı ses sıtemınden var hakıkaten yıl olmus 2013 komsular hala sıkayet edıyor : D:D :D: