Sanırım harddiskim çöküyor acil destek=(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar benim dell latıtude d600 markalı bi laptopum var ama ben yeni harddisk aldım 150 gblik dün akşam bir tartışma sonucu pc mi yere çalındı kanepeden atılarak sabah açtığımda msn e giremedim hata verdi rapor gönderdim harddiskinizde olan bir sorundan dolayı bu hatayla karşılaşıyorsunuz tarzında bir hata aldım bilgisayarınızı yeniden başlatırsanız hata düzelir dedi başlattım düzelmedi sonra baktım firefox da çökmüş bu bilgisayar yurtdışından geldiği için elimde driverleri yok bilgisayarcı ayarlamış format atamıyorum bana driverleri nasıl yedeklerim anlatır mısınız bi de msn i ve firefox u yeniden yüklersem sorunum çözülür mü acil destek lütfen

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bilgisayarcı ne ayarlamış da format atamıyorsun biosa şifremi koymuş istanbuldayken bir bilgisayarcı sırf bu yüzden elimde kalmıştı...

İşletim sistemin ne ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
işletim sistemi xp biosa şifre koymamış elimde driver yok bilgisayarcı driverleri ayarlamış:(

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
işletim sistemi xp biosa şifre koymamış elimde driver yok bilgisayarcı driverleri ayarlamış:(

Alttaki programı indir kur sistemindeki tüm driverlerin ismini verecektir not al burada arayalım ayrıca disk denetimi yapmayı denermisin Bilgisayarım> Hardisikine sağ tuş yap disk denetimi ve bozuk dosyaları tar düzelt bölümünü işaretle restart yap mavi ekranda düzeltme yapacaktır
http://www.piriform.com/media/10107/spsetup100.exe

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Alttaki programı indir kur sistemindeki tüm driverlerin ismini verecektir not al burada arayalım ayrıca disk denetimi yapmayı denermisin Bilgisayarım> Hardisikine sağ tuş yap disk denetimi ve bozuk dosyaları tar düzelt bölümünü işaretle restart yap mavi ekranda düzeltme yapacaktır
http://www.piriform.com/media/10107/spsetup100.exe
hocam öncelikle çoook sağol dediğim gibi bilgisayarımda hiç ağırlaşma filan yok düzgün ama sadece msn ve firefox sorun öncelikle driverlerin adını yazayım sonrada mavi ekranı hallederim:) sağol

hocam senin sölediğin programı kurdum burda bi hard drivers var bi de optical drivers hangisidir ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
hocam öncelikle çoook sağol dediğim gibi bilgisayarımda hiç ağırlaşma filan yok düzgün ama sadece msn ve firefox sorun öncelikle driverlerin adını yazayım sonrada mavi ekranı hallederim:) sağol

Rica ederim hardiske format atmayı en son çare olarak düşün bad sector oluşmuş olabilir sorunlarını halledebilirsen iyi bir disk birleştirme yapmayı unutma :thumbup1:

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Driver genius ile sürücüleri yedekleme yapabilirsin program türkçe destekli Driver Genius Professional 2007 Türkçe http://www.turkceyama.com/18/2963/cesitli/Driver_Genius_Professional_2007_Turkce/Yukle.html Alternafif Link:http://dplus.en.softonic.com/cdn-am-download/v7TgeO9NhQdLEIp%2B6YTut7PKOEW0uTUua3QbcEDglY1Oz4qadRhbHbC1AVO1vveCxpjJzD19rOO9L2AnigWDjl%2FWxwIYLrbsFW5MIrgadN20wqXHUMwVYL4bUOZpr9BovDcUnCipsoeM2P8dyJlCCybgH8iA%2Bb8s0SHLXUk7J7%2FTA82L7T%2F%2FrMuGtXKnWIozrAG1mkqgPy2KKk1jd%2FA1DEVL8IBs3rQbRF1lJ9i7ZVgP83neqclxVtcMJa5P4qPRTjUzo40hSwCaUHZPBR1idVZrsFfE3%2Fbvjq7YWWLQjn0%3D
Not alttaki linkteki programın türkçe desteği yok ingilizce ayrıyeten tükçe yama indirilmesi gerekiyor msn ve firefox'u yeniden yükleyince sorunun çözülmesi lazım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
sağol vegatürk yardımlarınla sorunumu hallettim galiba şimdilik sorun yok umarım olmaz

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
driverlar ile ilgili olarak dell lerede cihazın altındaki service tag i girerek dell in support sayfasında tüm driverlerı bulabilirsin. kolay gelsin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ben driverleri indirmek için yer buldum ama hangilerini indirmem gerekir nerden anlayacağım bi yardımcı olsanız

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarı atmayla fırlatmayla msn ve firefox etkilenmez bilgisayar ya açılır ya açılmaz senin sorununa ikisinide yeniden yüklemen çözüm olur