Awesome-hd

tedirginnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar awesome-hd.net gece yarısı uyelikleri açacakmış sevgililer gunu nedeniyle bence kaçırmayın en iyi hd torrent sitelerinden biri

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
haber ıcın tesekurler alıcam erken acar ısallah hdbits.org da acsa keskeee,nerden aldın haberı?

tedirginnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
In the spirit of Valentines Day, we'd like to share the love.

For 24 hours from midnight GMT to midnight GMT, (all of Valentines day) Awesome-HD features:

OPEN REGISTRATION

Spread the word at other trackers and tell your friends to come and get some Awesome love. Remind your friends though of our new inactivity rule, cause we'd like them to stay a while once they're here!

TMockingbird

Happy Valentines Day from the staff of Awesome-HD

sitede boyle bi başlık var gece yarısı açacaklar herhalde

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar şu beceriksizler ne zaman açılaçak haberiniz var mı?

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hdbits.org turkiye ip leri banlı orda açsada uyelik alamazsın

pekı uyelık nasıl alabılırım dns fılan degıstırsem olmaz mı ne yapsam alırım varsa davetıye gonderımısın?
awesome n tam bı saatı yok mu acılıcagına dair sabaha kadar beklemeyeyım sınav var sabaha acılınca sen benım yerıme de alın largoandmax@gmail.com a gonderısen sevınırım yada telefon numarası vereyım caldır benı alayım?:D

tedirginnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pekı uyelık nasıl alabılırım dns fılan degıstırsem olmaz mı ne yapsam alırım varsa davetıye gonderımısın?

maalesef hiç bi şekilde alamazsın bunu daha once deneyenler oldu bi kaç gun gizlenirsin ama bi şekilde ele verirsin kendini o zaman hemen banlanırsın bunu deneyen çok kişi oldu ama işe yaramadı

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
GMT diyo 20 dk'sı var ;)

Güzel haber inş birkaç site daha açar bekliyorum onlarıda :D

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
gmt saatı ıle 24:00 dıyo o zmn biz gmt+2 kullandıgımıza gore gece 2 de acılacak

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
fazladan fazladan mail alıp uye olun takas yaparsınız hadi hayrılısı eger dıger torrenlerede bakan olup acılırsa yazın konu altına yıllardır bu anı bekledım:DNOT:lütfen alan olursa bir kişi benim için fazladan alsın MAİL adresim largoandmax@gmail.com allah rızası ıcın

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yalnız bu awesome-hd ilk açılan değil.Bunlar kısa bir süre önce ikiye bölündü.Bilen varsa diğer sitenin adresini verebilirmi.50 gb uploadlı 2 davetiyeli üyeliğim var sitenin adresini bilemediğimden giremiyorum.

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yalnız bu awesome-hd ilk açılan değil.Bunlar kısa bir süre önce ikiye bölündü.Bilen varsa diğer sitenin adresini verebilirmi.50 gb uploadlı 2 davetiyeli üyeliğim var sitenin adresini bilemediğimden giremiyorum.

bak burdan http://www.torrentking.org/?cat=HD tum hd sıteler var dene 2 sayfalık bırsey bulursan burdan bana 1 tanesını verırmısın:D

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
awesome dan eureka ayrıldığı için pek bir anlamı kalmadı aslında yine de üyelik açılırsa almak lazım.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Zamunda, Awesome-Hd, Hdbits, Bit-Hdtv açılsın artık ya :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Awesome açıldı diğerleri açılmadı bir umut bekledim zamundayı ama :(

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

almak isteyenler için hala açık

BadBoys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Awesome üyeliği aldım fakat hep avrupa dilleri filmler var yav :( Dikkat ettiğim kadarıyla kaliteli sunumlar ve torrent'lar var, fakat Türkçe filmler yk gibi :D