Esra Erol homofobik mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
214640.jpg

Esra Erol homofobik mi

Esra Erol, lezbiyen kadının bayan eş arama talebine çok sinirlenince eşcinseller Erol'u adeta topa tuttu.

Ekranda izdivaç programı sunan Esra Erol'un yayına bağlanan lezbiyen bir kadına tepkisinin ardından eşcinseller ünlü sunucuyu topa tuttu...

EŞCİNSELLERDEN PROTESTO
ATV'de yayınlanan ve Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı Evlen Benimle programına telefonla bağlanan Eda Şen isimli izleyicinin, "Beni mutlu edecek, ruhuma hitap eden bir bayanla evlenmek istiyorum" sözleri üzerine Esra Erol'un sergilediği homofobik tavır, 240 Bin üyesi olan eşcinsel sosyal ağı GaBiLe.Com ve yan kuruluşu Lezce.Com tarafından protesto edildi. GaBiLe.Com yöneticilerinden Duman Doğan'ın da köşe yazısında konu ettiği olayla ilgili olarak Erol'un homofobik tavrı eleştirildi.

İşte Doğan'ın o yazısından bir bölüm:
Allah razı olsun senden Esra! Sen müdahale etmeseydin, şimdi Türkiye'deki bütün kadınlar lezbiyen olmuş, ahlaksızlığın(!) derinliklerinde yüzmekteydiler... Kurtardın yurdum heteroseksüel bayanlarını... Ayakta alkışlıyoruz seni!
Maskesinin düştüğü ve çıplak düşüncelerinin ortaya çıktığını anladığı anda çarkedip toparlamaya çalışsa da, iş işten geçti, kimse yemedi!
Türkiye'de program yapıyorsun, üstelik ATV gibi sahiplerinin kim olduğu belli bir kanalda... Kimse senden o kıza "gel sana burda bir eş bulalım" demeni beklemez elbette ama verilen tepki çok ucuzdu be Esra!.. Tam Türk televizyonlarına göre...
Kelime haznesi 100 kelimeyi geçmeyen insanları evlendirme işine gönül vermiş biri olmandan daha fazlasını yapabilmeni, gerçekten zeka pırıltısı çıkışlarla anabilmeyi isterdik seni... Toplum psikolojisini iyi anlayan bir medya maymunundan fazlası olabilmeni...

Kaynak:

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yakında "lezbiyen açılımı" diye birşey duyarsak hiç şaşırmam valla :D

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
esra erolun bakışları çok güzel

ne kadarda yakışıyor şaşırmak :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Esra erolun cinsel tercihinde serbest olan insanlara karşı tutunduğu tavrı hiç benimsemedim ne yani onlar bizden farklı düşünüyolar diye CANAVAR mı ilan edicez?
o zaman ateisti de canavar aşırı dindarıda
hıristiyanıda canavar müslümanıda
örnekler çoğaltılabilir...

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Esra erolun cinsel tercihinde serbest olan insanlara karşı tutunduğu tavrı hiç benimsemedim ne yani onlar bizden farklı düşünüyolar diye CANAVAR mı ilan edicez?
o zaman ateisti de canavar aşırı dindarıda
hıristiyanıda canavar müslümanıda
örnekler çoğaltılabilir...

İyide bu programda olacak şey mi ? gider dışarda ne yapıyorsa yapar.

yarın programı erkek arar bende erkek arıyorum der.

Bu ilişkilerin çarpık olduğu aşikardır

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
İyide bu programda olacak şey mi ? gider dışarda ne yapıyorsa yapar.

yarın programı erkek arar bende erkek arıyorum der.

Bu ilişkilerin çarpık olduğu aşikardır
çarpık olup olmaması beni ilgilendirmez
adamın çıkıp ben gayim demeside beni ilgilendirmez
benim sadece demek istediğim programın formatına uygun değil mi bu konuşma?
Canlı yayınlarda konuşma engelleyiciler var 5 saniye sonra veriyo konuşmayı ve görüntüyo alırlar onu sistemlerine sansürlerle kadında aaa hat düştü vs der yırtar işin içersinden
Ya da tatlı dille izah eder

Ama gelip AAAA diyip Gözlerini pörtletirse bu saygısızlık olur sokakta hiç mi gay görmüyorz sanki
ilk defa görmüş gibi davranmak gerçekten ayıp

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
çarpık olup olmaması beni ilgilendirmez
adamın çıkıp ben gayim demeside beni ilgilendirmez
benim sadece demek istediğim programın formatına uygun değil mi bu konuşma?
Canlı yayınlarda konuşma engelleyiciler var 5 saniye sonra veriyo konuşmayı ve görüntüyo alırlar onu sistemlerine sansürlerle kadında aaa hat düştü vs der yırtar işin içersinden
Ya da tatlı dille izah eder

Ama gelip AAAA diyip Gözlerini pörtletirse bu saygısızlık olur sokakta hiç mi gay görmüyorz sanki
ilk defa görmüş gibi davranmak gerçekten ayıp

O ayrı konu

zaten bana göre de kurgu gibi geliyor

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
%100 kurgu ya
kız kekeliyo fln konuyu nasıl bağlıcağını çok düşünüyo gülüp gülmeme konusunda tereddütleri var kadının konuşması %100 kurgu ama esranında verdiği tepki aynı oranda yüksek :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
bu yazıyı yazan kısı sanırım sorunlu kısı