Windows 7 avermedia tv kartı ses sorunu

Andulin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhabalar...
windows 7 den şu ana kadar memnunum bazı güncellemeler dışında.. sadece tek bir donanım problemim var oda emektar tv kartımdan kaynaklanıyor. tv kartım bilgisayarımda çalışmakta fakat açıldığında ses kartı yok uyarısı almaktayım ve dolayısıyla sessiz seyretmek zorunda kalıyorum.. (Diğer tüm uygulamalarımda ses problemi yok)Avermedia sitesinden yeni driver yükledim fakat sorunum düzelmedi. bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı.

Anakartla ilgili bi sorun gibi geliyor bana .. Anakartım Gigabyte MA770T-UD3P
Aver Media BT 878 sanırım tv kartıda

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eger limitsiz baglaniyorsan hic ugrasma TV yi internet uzerinden izle bana gore :)
Yine de bakmakta fayda var; sonucu yazarim..

Andulin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
limitsiz internet kullanıyorum ama kafama takıldı çalışmalı :P ilgin için teşekkürler.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Herkese Merhabalar...
windows 7 den şu ana kadar memnunum bazı güncellemeler dışında.. sadece tek bir donanım problemim var oda emektar tv kartımdan kaynaklanıyor. tv kartım bilgisayarımda çalışmakta fakat açıldığında ses kartı yok uyarısı almaktayım ve dolayısıyla sessiz seyretmek zorunda kalıyorum.. (Diğer tüm uygulamalarımda ses problemi yok)Avermedia sitesinden yeni driver yükledim fakat sorunum düzelmedi. bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı.

Anakartla ilgili bi sorun gibi geliyor bana .. Anakartım Gigabyte MA770T-UD3P
Aver Media BT 878 sanırım tv kartıda

Win 7 Ultimate ya da pro versiyonu ise XP Mode üzerinden sorunun çözülecektir.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Benim eski sistemdeki tv kartımı yeni sisteme eklemeyi düşünüyordum vazgeçtim Avermedia win 7 de çalışmıyorsa benim Philips le conte tv kartım hiç çalışmaz :)

avermedia xp driveri sorunsuz çalışıyor diye yabancı bir forumda belirtmişler ama üstteki arkadaşın dediğini yaparak çözmeyi denersin..