VIA Driver

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar çok acil driver a ihtiyacım var anakartın üstünde via vt82c686v 0220cd
yazıyor ben bulamadım 5-6 tane via ethernet driverı denedım olmadı,xp yuklu sp2 ,,driver bulma programı kurdum bitane drive chacker diye o 4 tane eksık driver buldu ama etherneti bulmadı,,zaten bulsada indiremiyorum çünkü internet bağlantım pc yi yapıp yarına kadar yapmam lazım yiğenime söz verdim ::blushing:
ama programın bulmamsı falan kafamı kariştrıdı acaba ethernet kablosunu taktgmz alet pc nin içindeki omu bozuk,bide driver gerektirmeyen işletim sistemi varmı wista yada win 7 onları kurrum oda olur

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İçinde setup olmaz olurmu varda sen bulamamışsındır ethernet kartın büyük ihtimalle via rhine II olabilir http://catalog.update.microsoft.com/
sitesindende sürücü bulabilirsin setup!u bulamazsan aygıt yöneticisini aç ethernet sürücüsünü güncelleştir indirdiğin sürücü klasörünü göster ondan sonra doğru sürücüyse yüklenir...

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
yok valla bi indir bak dosylar var böle hepsi 200 300 kb bişe zaten

Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir yap indirdiğin sürücü rar dosyalarını winrar ile klasöre çıkart sürücüyü bilgisayarında tarattır sürücü klasörlerini göster uygun sürücüyü bulursa yükler...

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
driver genius diye bi programla tarattım display video driverlarının olmadgnı buldu ama etherneti buda bulmadı yok diye görmüyo pc sankı anlamadım gitti ama aygıt töneticsnden bakınca ethernet bağdaştrıcısı yazıo yanında sarı soru işareti var

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
nette vıa nın cd leri vardı olmadı onu indirirsin 25000 tane via driverı var kolay gelsin

burdan bakabilirsin

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir şeklinde yüklemeyi denedin mi? O indirdiğin klasörü'de sürücünün yeri olarak gösterdin mi gerekli olanı Windows yapacaktır. :)

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir şeklinde yüklemeyi denedin mi? O indirdiğin klasörü'de sürücünün yeri olarak gösterdin mi gerekli olanı Windows yapacaktır. :)
kardeş dedğin gibi yaptım sürücü gncellştır dedım dedım yalnzca bu kez yaptım sonra dosyadan yerini belirle yaptım indirdiğim rarı dosyayı cıkartmiştım onu gösterdım büyütec biraz aradı sonra bulunamadı internet bağlanmanz tavsıye olur şimdi bağlan yazıo basınca son cıkıyo

---------- saat 16:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:50 eklenmişti ----------

onuda yaptım oda diğerleri gibi eksık olanları buldu ama internet olmadgı için onları yukleyemiyor driver chacher genius bide bu 3 ünüde kurdum 4 tane eksık buluyolar ekran video kartı falan ama ethernet cıkmıyo listede anlamiş değilim

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
kardeş dedğin gibi yaptım sürücü gncellştır dedım dedım yalnzca bu kez yaptım sonra dosyadan yerini belirle yaptım indirdiğim rarı dosyayı cıkartmiştım onu gösterdım büyütec biraz aradı sonra bulunamadı internet bağlanmanz tavsıye olur şimdi bağlan yazıo basınca son cıkıyo

Demek ki doğru driverlar yok elinde, sen tam olarak ethernet chip'inin üstünde ki yazıları okusan buluruzda, senin önce o yazıları okuman lazım ya da Everest adlı bi yazılım var onunla bak, zaten o da bulamazsa senin kartı tanıyacak bir yazılım bilmiyorum ben. :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sen hiç ugraşma cd yi indir gitsin bende aynı sorunu broadcom da yaşıyorduk yazılı driverı ındiriyoduk olmuyodu sonra netten cd sini bulduk indirdik olmuştu bazen böyle sorunlar oluyor kafanı yorma cd sini indir sınırlıysa da netin canın sag olsun indirdiğin cd yide atma :D

yada sistem kaldırıyorsa win 7 kur :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yok cd yi takacan o bulacak yükleyecek

nette ara bulursun cd sini paylaşan vardır kesin

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olur olur önce bunu dene vıa yazanlardan her hangi birini indirsen olur

sen xp yüklememişmiydin bunlarda Windows Vista (x64) DriverPacks

yazıyor olmaya bilir senin sistemine

Buradaki Driver Force İndirin boyutu Or. 960kb Programı Çalıştırın.
yazan yerden indirdgm şeyın içinde setup yok ki

---------- saat 17:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:32 eklenmişti ----------

evet xp sp2 ama hiçbi yrınde vista yazmıodu ki
ben en iyisi olmadı bi win 7 indiryim

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sistem win 7 yi kaldırır mı birde o var

birde buna bak istersen

---------- saat 17:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:37 eklenmişti ----------

birde bunu dene 6 mb ama

burdan

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem win 7 yi kaldırır mı birde o var

birde buna bak istersen

---------- saat 17:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:37 eklenmişti ----------

birde bunu dene 6 mb ama

burdan
peki şe yarar mı ilkı ona göre indiryim,,yoksa win 7 yi indiryim diyom gerçi onuda kaldırma problemi olablr,,2 verdgnz link rapidden rapiddeki tüm linkler hata verio
win 7 yi türkçe indirmesem normal ing indirsem kurarken türkçe seceneği oluyomu

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
en son verdigim linkler acılıyor
sen bilirsin win 7 kur daha ii bir sistem

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Evet windows 7 ultimate ve professional olanlarını dilini değiştirebilirsin dil paketi ile...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ultimatelerde dil paketi yüklüyosun(en azından güncelleme ile geliyor) keşke direk türkçesini bulsaydın

hüseyin41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultimatelerde dil paketi yüklüyosun(en azından güncelleme ile geliyor) keşke direk türkçesini bulsaydın

türkçe torent bulamadım :S
bu değişmiyomu kapıyım gec olmadan 404 mb indi şimdiye kadar