Google Chrome Derdin Ne ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
4.0.249.78 final yükledim ama sonrasında shockwave flash eklentisi süreklü çöktü. 10 dakika arayla hemde. Son sürüm yükleidğimden beridir böyle. Var mı bilgisi olan ?????

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Chrome kullanma, kullandırtma. :)

Önceki sürüme geçmeyi dener misin?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Chrome kullanma, kullandırtma. :)

Önceki sürüme geçmeyi dener misin?

Önceki sürüme nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Kaldırdım yeniden kurdum ama direk netten indirip kurduğu için son sürümü yüklüyor!

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bende yükledim ama böyle bir sorunla karşılaşmadım...

mmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
aynı sorun bende de var dünden beri deli etti

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
jea geçen gün hallettiğimiz sorun senden hemen sonra yine kendini gösterdi.Ben şuanda opera ile mutluyum ancak o sorun da can sıkıcı he..

Bişey de yapmadım inanki.PC yi açıp kapattım yine eskisi gibi olmuştu..

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
jea geçen gün hallettiğimiz sorun senden hemen sonra yine kendini gösterdi.Ben şuanda opera ile mutluyum ancak o sorun da can sıkıcı he..

Allah o Chrome'un bin belasını versin o zaman. :D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32

eskisi gibi derken düzeldi manasındamı yoksa düzelmedi manasında mı ?

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bence bırak chromeyi geç mozilla ya aga hiç uğraşma :D:D:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Gkte çalıştır deyince tık dememe sorununu ben de yaşadım.Daha sonra farklı bir hata vermeye başladı.Sen de aynı yolun yolcususun:)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bende yaşadım bu problemi fakat silip tekrar yükleyince düzeldi problem...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
geç firefox'a yaaa :D boşver krom,mırom bakır uğraşma
pis.png

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Google Chrome Channel Changer kullanarak eski sürüme geçebilirsin ya da şu anda beta olan 5.0 sürümüne geçebilirsin.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Benimkide aynı ya dünden beri 1500 kere çöktü?Sinir etti beni habire kapat aç.Nasıl çözecez bu sorunu bilgisi olan yokmu?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
"Başlat>Programlar>Google Chrome>Chromu kaldır" diye bir seçenek olması lazım.chromu ordan kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

Eğer hala devam ederse 3.0 sürümüyle idare edin.Tabi chrome eklentilerini kullanmıyorsanız...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
progamı kaldırdıktan sonra tekrar yükleyecektim.Bu kez farklı bir uyarı verdi belirtilen klasöre erişim izniniz olmayabilir dedi..kaspesky ı duraklattım tekrar denedim kurulum tamamlandı.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Öncelikle yorumları okurken bişeye çok kızıyorum adamın bi problemi var soru soruyor bazılarıda kalkıp diyorki Chrome kullanma geç şu tarayıcıya kurtul öylemi hangi tarayıcıya geçelim yani böyle konuşmakla adamın problemini çözmüşmü oluyorsunuz...​
Şimdi gelelim arkadaşın sorununa beta sürüm kullanıyorsun sanırım o sürümü kaldır bide dev channel a geçmeyi deneyelim... ŞU ADRESTEN YÜKLE

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Öncelikle yorumları okurken bişeye çok kızıyorum adamın bi problemi var soru soruyor bazılarıda kalkıp diyorki Chrome kullanma geç şu tarayıcıya kurtul öylemi hangi tarayıcıya geçelim yani böyle konuşmakla adamın problemini çözmüşmü oluyorsunuz...​
Şimdi gelelim arkadaşın sorununa beta sürüm kullanıyorsun sanırım o sürümü kaldır bide dev channel a geçmeyi deneyelim... ŞU ADRESTEN YÜKLE

Şuan yüklü zaten son final sürüm. Ama 3.0 lı sürüme nasıl geçicem ?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Programı tekrar kurarak.

Anlatamadım Jeaquares galiba! Ordan nasıl yüklersem yükleyeyim direk internete bağlanıp indiriyor. Yani son sürüm neyse onu! O veridğin likten 3.0 lı sürüme geçemiyorsun !!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Anlatamadım Jeaquares galiba! Ordan nasıl yüklersem yükleyeyim direk internete bağlanıp indiriyor. Yani son sürüm neyse onu! O veridğin likten 3.0 lı sürüme geçemiyorsun !!

Asabi olmana gerek yok. Kimse sana yardım etmek zorunda değil. Sana yardım etmek istiyoruz ve gördüğümüz muamele hiç hoş değil. Yukarıda hiçbir mesajında sana gönderdiğim bağlantıdan indirdiğinde internete bağlanıp son sürümü kurduğunu söylemedin. Söyleseydin farklı bir şekilde yardımcı olmaya çalışırdım. E ben de kahin olmadığıma göre bilemem bilgisayarında ne olup bittiğini.

Neyse, uğraşamayacağım. Umarım düzelir. Kolay gelsin.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Asabi olmana gerek yok. Kimse sana yardım etmek zorunda değil. Sana yardım etmek istiyoruz ve gördüğümüz muamele hiç hoş değil. Yukarıda hiçbir mesajında sana gönderdiğim bağlantıdan indirdiğinde internete bağlanıp son sürümü kurduğunu söylemedin. Söyleseydin farklı bir şekilde yardımcı olmaya çalışırdım. E ben de kahin olmadığıma göre bilemem bilgisayarında ne olup bittiğini.

Neyse, uğraşamayacağım. Umarım düzelir. Kolay gelsin.

Kırdıysam özür ama kötü niyetli birşey demedim! Olgun bir şekilde anlatamadım galiba dedim! sanırım buna kızdın. Yine de sağol.