Telefon sapığınız var mı? Varsa...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Telefon sapığımızın olması için bayan olmak gerek bana neden sapıklık yapsınlar ki :)

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
abovvv olur mu len :) karşı cinste öyle bakma sen :)) musallat oluyorlar emin ol :)

ayse merve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sapığım olmaz sanırım genede büyük konuşmayayım.Baktım biri mi aradı.Açarım "efendim" derim baktım konu mu saptı "bi dk" derim telefondakine snra babama "baba biri seni istiyo"derim iş biter :yes:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Benim sapığım olmaz sanırım genede büyük konuşmayayım.Baktım biri mi aradı.Açarım "efendim" derim baktım konu mu saptı "bi dk" derim telefondakine snra babama "baba biri seni istiyo"derim iş biter :yes:

haha :D O da bir yöntem..

Benim vardı 4-5 sene boyunca arada müzik dinletirdi bir iki kelime söylerdi felan. Güzel bir ilişki idi :D Sonra birden kesildi. Sanırım birini buldu :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Evet yahu müzik dinleten sapık çetesi vardı bir aralar :D.Canım sıkılınca arıyıp dinletiyordu sağolsun.Sonra birden gitti :( :mrgreen:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yani hoş müzikler dinletiyordu :d beğenmedim deyince değiştiriyordu :D iyi kız dı :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eskiden çoktu telefonu gizli numaralara kapattım kurtuldum..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hayır yok.:)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Vardıda Recep İvedik gibi hhhöööyynnn hhhooooyyttt diye bağırdım korktu bidaha aramadı hiç...

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
özel bir sapığa ihtiyacımız yok şu sıralar. Cep telefonları iyice amacından çıktı
örnek :

Pazar sabahı saat 8,30 civarı yeni aldığım daha kimseye vermediğim vodafon hattım çalıyor..
- Alo!
- Alo!
-Buyrun
-Kiminle görüşüyorum
-Siz kimi aradınız?
-Bilmiyorum bu numardan aranmışım ben
-Bi yanlışlık olmasın ben aramadım sizi
-Yok sen aramışın ev telefonumdan
-Ne zaman ?
-Dün
-Hayır ben aramadım
-Hemşerim sen nerelisin
-Arkadaşım ben aramadım sizi diyorum
-Aramışsın işte , söylesene nerelisin
-(cinler tepeme çıktı) ........
Telefonu yüzüne kapatmak zorunda kaldım..

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim lafım şu
hiç telefonu yüzüne kapatan oldumu?
hayır olmadı
tak kapat telefonu:))

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bazen banada oluyor..gerçi gizli numaradan arayamıyorlar numaraları bellı oluyor devam edeerse iphonedan engelliyorum olay bitiyor :D:D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bizim ev telefonunu amma karıştırıyorlar. Bi ara hastane diye arıyorlardı , şimdi de 2 Haftadır Marmara diye arıyorlar. Bu sabahın köründe yine farklı 2 kişi aradı.
Telefonu açıyorum, Marmara diyo yanlış numara dediğimde lap diye yüzüme kapatıyor. 1 değil 2 değil inanın bu Marmara diye bir yeri arayanların hiç birisi tek kelimeden fazla konuşmuyorlar. Herhalde aradıkları yer özürlüler derneği gibi birşey yoksa İnsan bir özür diler hangi mağrada yetiştiniz bilmiyorum ki arkadaş.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bizim ev telefonunuda paso pideciyle karıştırıyorlar :D

Cepten de bir iki keresinde aradılar.Baktım kızın biri çıktı.Sen beni tanıyormusun,ben seni tanıyorum,çok sakinsin,ben seni unutamadım filan felan zırvalıyor.Ben "sen" kimsin diyorum o hala aşkım filan devam ediyor.Sonra anladım biri başka telefondan ses kaydı dinletiyor.Dedim sizi bir yakalarsam ..... Sonrada gizli no dan aramayı kapattım kurtuldum :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon sapıkları hiç musallat olmadı ama daha önce bi kere başıma gelmişti ev telefonunu aramışlardı kuzenim biraz saftrik muhabbet ediyor herifle elinden aldım sesimi değiştirerek konuştum herif tAMAm iyi günler dedi bende kapattım :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Sapıkların olanlar buradan sapıkların telefon numaralarını paylaşsınlar:P
bizim evi de geçenlerde cep numarasından iş bankası diye aradılar, oturduğum semtte şubesi bile yok :D

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sapığım yok çok şükür: D iyiki male yim :D ama biri sapıklık yaparsa kesinlikle küfür karşılık vermeyin :D akraba çıkabilir :D bende olduda :D

whiteleon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sapığıma amacın nedir gel anlat dedim. ondan sonra aramayı bıraktı

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
vardı zamanında kızın biri caldırıyodu (kız oldugunu bilmiyorum) sonra aradım bi gün niye beni rahatsız ediyosun dedi :D bana subay falan diye zırvaladı ondan sonrada aramadı zaten :D