Windows 7 yedekleme hakkında

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Sistem görüntüsü oluştur ve Sistem onarım diski oluştur arasındaki fark nedir.
Sistem onarım diskinin yaptığı işi normal windows 7 kurulum isosu yapmaz mı ?
ekranalntsmr.jpg

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bildiğim kadarıyla sistem görüntüsü ve diski oluştur hemen hemen aynı işi görüyor.Sistem görüntüsünü bölümlenmiş diskin işletim sisteminin olmadığı bir bölüme kurabiliyorsun.Herhangi bir aksaklıkta geri yüklemeyle o bölümden kurabiliyorsun.Sistem onarım diski ise,elinde windows cd si yada dvd si olmayanlar için bir kurtarma diski oluşturuyor.Eğer windows dvd si varsa onar seçeneğide aynı işi görüyor.Zaten sistem görüntüsü oluştur işleminin sonunda onarım diski oluşturulsunmu diye soruyor.Hayır dersen oluşturmuyor.Evet dersen cd yada dvd istiyor.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
teşekkür ederim kardeşim :=) bence bilgisayarında çok ciddi işler yapmadıktan sonra mesela (şirket işleri ) gerek yok böyle yedek işlerine..bas formatı gitsin..hem format daha temiz olur =)

ben bir deneyyim dedim yedek alma işini benden 110 gb lık boş hardisk istiyor :D oha yani..kalsın yedek almıyayım :D

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
teşekkür ederim kardeşim :=) bence bilgisayarında çok ciddi işler yapmadıktan sonra mesela (şirket işleri ) gerek yok böyle yedek işlerine..bas formatı gitsin..hem format daha temiz olur =)

ben bir deneyyim dedim yedek alma işini benden 110 gb lık boş hardisk istiyor :D oha yani..kalsın yedek almıyayım :D

:thumbup::thumbup::thumbup: