Facebook'ta Türklere Hakaret...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ulu önder Atatürk ve şehitlerimizle dalga geçen bir grup kurmuş Yunanlılar Bu içlerindeki Kin nefret nedendir acaba birlikte 600 yıl boyunca yaşadık ama onlar bizim topraklarımıza girdi kadınları tecavüz halkı katliam yaptılar Sonradan Egenin Denizine döküldüler hala bunun kinini tutuyorlar galiba Ben şikayet ettim sizinde şikayet etmenizi istiyorum...

http://www.facebook.com/pages/TOURK.../pages/TOURKOS-KALOS-MONO-NEKROS/203309884174

23 bin kişi Hayran olmuş şuan :hammer:

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
o zaman turkler de onlara karsı yaptırımcı bır grup kursun bu kadar basıt..

herseyı dıkkate almayın

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
o zaman turkler de onlara karsı yaptırımcı bır grup kursun bu kadar basıt..

herseyı dıkkate almayın

Yaptırımcı bi grup Ne kadar yaptırım olabilirki Herşeye sessiz kalmak Hata değilmi Oraya şikayet linki koymuşlar sonuçta Hakkını Her yerde arıyıcaksın Ama sen Zahmet etmezsen 1 dakikanı vermek istemessen kimse sana birşey diyemez.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şikayet ettim.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet herkes şikayet etsin uygunsuz içerik diyerek

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Grup kapatıldı Hepinize teşekkür ederim...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşım ilgini anlıyorum ama bahsettiğin gibi şeyler bence, hani "biri kuyuya atlasa sen de atlar mısın?" tarzı bir yaklaşım. Bu tarz aptalca şeyleri kaale almak bile hata.
Bana sorarsan bırak ulusunlar.
Bu tür şeyleri tüm Yunan halkına maletmek yanlış.
Her zaman, her ulusta mutlaka bazı kendini bilmezler var olacaktır. Bu gerçeği değiştiremezsin.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ve Fantoma'nın söylediğine ek olarak şunu belirtmeliyim, siz böyle konular açtıkça onların ekmeklerine yağ sürmeye devam ediyorsunuz. :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ne yazıkki Youtube içinde aynı şeyleri söylediniz Şimdi Youtubenin Durumu ortada Sonuçta Facebook oraya şikayet butonu koymuş ve bununla ilgilide Türk yetkililer almış bünyesine 1 dakika bile sürmeyen birşey için neden Hayıflanıyorsunuzki bakın 3 4 kişi şikayet etti grup kapatıldı Sonuçta Hakkını arıyıcaksın ama benim dediğim gibi Şikayet edip etmemek sizin elinizde 23 bin kişilik bir grubu kusura bakma ama Yunan halkına mael etmiyicemde kime meal edicem ? Resimler ve yazıları zaten ortada Şehitlerle bile dalga geçiyorlar. Ama Dediğim Gibi insanların görüşüne karışmam.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili Tazzzy,
Hassasiyetini anlıyorum ama, dediğim gibi fazla kafana takma.
İzmir'in kurtuluşunu takip eden günlerde şehre gelen Ulu Önder, Hükümet Konağı'na girerken, kapının önünde yere serili Yunan bayrağını görünce,
"-Bu nedir?"
diye sorar. Yanındakiler:
"-Yunan komutanı buraya girerken bayrağımıza basıp girmişti." deyince;
"- O bir hata yapmış, aynı hatayı ben yapmam."der ve emirerlerine bayrağın yerden kaldırılmasını emreder.
Kıssadan hisse, bizde "Büyüklük sende kalsın." Diye bir söz vardır.
Net'de rastlayabileceğin birkaç kendini bilmezin uluması, ne şehidimizin mekanının cennet olduğu kavramını değiştirir, ne de dünyanın kabul ettiği sevgili Atamızın yaptıklarını silebilir.
Senin yaptığın da tamamen yanlış değil. Ama neticede belki de Latin harfleri ile olmayan Rusça, Yunanca vb. alfabelerin kullanıldığı web sitelerinde daha nice bu tür abukluklar dönüyor, o dilleri bilemediğimiz için anlayamıyoruz.
Ne demiş atalar?
"İt ürür, kervan yürür."

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O acılan sayfaya sldr :D tabi şaka ciddiye almayın Modlar

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Şikayet ettim en kısa zamanda kapatırlar umarım..

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Normalde şikayet ettikden sonra bir kac günde kapatılır incelenir hakaret varsa vs. ama bir türk tarafından şikayet varsa bu süre artar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bu içlerindeki Kin nefret nedendir acaba

Onlara yıllardır "köpek soyu, hain Yunan" vb dediğimiz için olabilir mi? Kendilerinden hiç haz etmiyorum, hatta çok itici ve barbar olduklarını düşünüyorum; ama yine de bu soruyu sormadan önce bizim içimizdeki kin ve nefrete bakmak lazım.

Örneğin geçenlerde forumda bir konu açıldı, "hain bilmem hangi millet, falanca Osmanlı camisini kiliseye çevirmişler". Bunu okuyoruz, sonra bakıyoruz yine aynı yerde bir başka konu açılmış, "Ayasofya ibadete açılsın imza kampanyası". Fatih Sultan Ayasofya'yı kiliseden camiye çevirmişti öyle değil mi?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Onlara yıllardır "köpek soyu, hain Yunan" vb dediğimiz için olabilir mi? Kendilerinden hiç haz etmiyorum, hatta çok itici ve barbar olduklarını düşünüyorum; ama yine de bu soruyu sormadan önce bizim içimizdeki kin ve nefrete bakmak lazım.

Örneğin geçenlerde forumda bir konu açıldı, "hain bilmem hangi millet, falanca Osmanlı camisine kiliseye çevirmişler". Bunu okuyoruz, sonra bakıyoruz yine aynı yerde bir başka konu açılmış, "Ayasofya ibadete açılsın imza kampanyası". Fatih Sultan Ayasofya'yı kiliseden camiye çevirmişti öyle değil mi?

Katılıyorum Ama halk'ımızın onlara bu şekilde hitap etmesinin sebebi Yıllar önceki savaşlarda yaptıklıkları zulümler Katliamlardır 600 yıl Birlikte yaşadıkdan sonra Birbirine düşmüştür Türk halkı ve Yunan halkı Onlar Topraklarımızı işgal edip Halkımıza zulüm yaptı bunu Batılı Devletlerde Biliyordu hatta Bir amiral yollayıpBristol Raporu Hazırlatmış Bu rapordada Çok açık İzmirdeki Yunanlıların katliam ve Köyleri yağmaladığını Açıkca Ortaya sermiş ama Yine batı devletleri buna göz yummuştur Sakaryaya kadar Yunanlılar ilerlemiş bir çok köyü yakmış ve yağmalamış. Haklı olarak Halk'ımız Bunlara Köpek soyu ve Ya Hain demekte çokta haklılar Camii'in kiliseye çevrilmesi olayında O kelimeyi kullanan arkadaş Yanlış kelime kurmuş Anadolunun bir çok Yerinde Kiliseler Cami yapılarak kullanılmıştır Bu benim köyümdede böyledir kilise Cami olarak kullanılıyor ve bir çok turist Ziyarete geliyor ve hiç birininde cami olmasından şikayetçi olduğunu görmedim. Tabi Bu kadar Nefret ve Kin var diye Gruplar açıp küfür etmek hiç tasvip edici bir şey değil grupta Şehitlere bile küfür edilip dalga geçiliyor Bu insani değerlere saldırı çok çirkin Birşey.

El_JiHaD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bİz türkler onlara o kadar saldırıyoruz onlarda da milliyetçiler var boş durmuyor.Milliyetçiler vatana millete hayırlı birşey yapmazlar zaten.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu tür şeyler hep yapılıyor

reddevilx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bu tür şeyler youtube olsun face olsun hep yapılıyo engelleyemezsiniz ayrıca

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Kendilerine baksınlar önce. :S

Gerçi bunda bizim de hatamız var. Biz de sataşıyoruz, adamlar durup duruken yapmıyor. Bu sataşanlar da sonra şikayet ediyor. :D