- Reaksiyon puanı
- 119
GüzelmişSabah işiniz için...Akşam eşiniz için...TRAŞ OLUNUZ...:laugh::laugh::laugh:

GüzelmişSabah işiniz için...Akşam eşiniz için...TRAŞ OLUNUZ...:laugh::laugh::laugh:
Sabah işiniz için...Akşam eşiniz için...TRAŞ OLUNUZ...:laugh::laugh::laugh:
Güzelmiş![]()
Tipik bir kafası karışık insan tipi. "Kafası karışık olma" terimi uçsuz bucaksız bir kavram. İnsanın içinde neler döndüğünü 100 filazof birleşse çözemez. Bende böyle karışık bir ayrılık yaşadım. Yeter Aydoğan sus![]()
Kimse istemez eminim. Ama tak diye bir anda oluyor. Sıcak yaz günü üstüne buz gibi soğuk su dökülmüş gibi şok oluyorsunAyrılık değil ama ben senin bahsettiğin gibi bir ayrılık yaşamak istemem açıkçası. :huh:
Kimse istemez eminim. Ama tak diye bir anda oluyor. Sıcak yaz günü üstüne buz gibi soğuk su dökülmüş gibi şok oluyorsunYa konuşturmayın beni
![]()
![]()
Yok yahu. O şoku atlatma dönemindeyim. Tekrar açmayayım o defteri. Kapatması zor oluyor güzel resimlerle dolu o defteri..Anlat anlat. Rahatlarsın.![]()
Yok yahu. O şoku atlatma dönemindeyim. Tekrar açmayayım o defteri. Kapatması zor oluyor güzel resimlerle dolu o defteri..![]()
Evet; öyle olmak da zorunda. Rap müzik falan nefretimi öyle öyle döküyorum zamanla birlikte.Muhtemelen öyledir. Ama kendi hayatına bakacaksın öyle durumlarda.![]()
+1Forumda bu kadar yobaz insan olduğunu bilmiyordum. Dışarı çıkarsak bizi linç ederlermiş.Dengesiz yobazcıklar sizi...