Rapidshare Beklememek İçin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
sitede zararlı içerikler var...kredi kartı işlemleri yapıyorsanız bilgisayarınızda o siteye girmeyin
Kaspersky,a-squared Anti-Malware ikilisi var siteye girişte uyarı vermedi.Siz hangi yazılımdan zararlı uyarısını aldınız acaba.Malum birinin tanımadığını bir diğer yazılım tanıyabiliyor.

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bu Rapidshare den hiç birşey indiremiyorum. Nasıl yapacağım?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar herkes j downloderi övüyor ama boşa indirmeyin çünkü hiç bir işe yaramıyo yine beklemekten kurtulamıyorsunuz tek çözüm var premium hesap almak ......

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar herkes j downloderi övüyor ama boşa indirmeyin çünkü hiç bir işe yaramıyo yine beklemekten kurtulamıyorsunuz tek çözüm var premium hesap almak ......

İşe yaramadığını söylediğiniz programın dünya çapında milyonlarca kullanıcısı var. Ben kullanıyorum ve gayet de memnunum. Lütfen böyle yorumlar yaparak insanların kafalarını karıştırmayın.

ozgutozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
jdownloader çooook işe yarıyordu kimse bilmeden önce :) geçen sene bile pek fazla bir kullanıcısı yoktu ama bu sene jdownloader kullanmayan kalmadı. Eskiden insanlar süre beklemeyi unutuyor yada bilgisayarın başında durmak istemediği için daha az dosya indiriyordu.

Şimdi bağlantı hızları 4 kat arttı ve insanların indirebildiği dosya sayısıda jd ve crytoload gibi programlarla 4 katına çıktı. 4x4 :) rapid artık 16 kat daha fazla yük ile başetmek zorunda

Sizde jd ve rapidi boşverin gelecek torrentde btjunkie arama motorunu kullanarak ve utorrent ile beraber yabancı dublajlı film oyun .....

Bitturk.com beyaztorrent.com veya leechturk gibi türk trackerlerini kullanarak Türkçe dublajlı filmlere...... ulaşabilirsiniz.

Üstelik işin güzel tarafıda torrentde kullanıcı sayısı arttıkça sistemde daha güzel çalışıyor :D rapid bitti artık eskisi gibi olmaz.

---------- saat 20:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:35 eklenmişti ----------

İşe yaramadığını söylediğiniz programın dünya çapında milyonlarca kullanıcısı var. Ben kullanıyorum ve gayet de memnunum. Lütfen böyle yorumlar yaparak insanların kafalarını karıştırmayın.

Aynen katılıyorum dostum ama rapid bitti alternatif linkler netload hotfile vs yada torrent lazım

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim diyorum inanmıyorsan ben ne yapayım vede kafa karıştıran ben değil sensin kafadanda sallama öyle..

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş indirmiyor ki?

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu ındırme olayı hep bı sorun olacak bız neye yuklenırsek onlarda bızı soymak ıcın elınden gelenı yapacak rapıd ornegınde oldugu gıbı

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Beklemek istemiyorsanız 2 elham 1 Kung-fu :) Torente devam

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
rapidmi öyle bi sitemi var eskidendi o benim için tarih oldu çoktannnnn

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gece 00.00 ile 17.00 arası slotlar açık, 17 den sonra kapatıyolar :D
gerisini jdownloader hallediyo zaten :)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum premium üyelik alman lazım ama üyelik almak istemiyorum,modemi resetlemekte istemiyorum diyorsan bunun için bi program duymuştum ama ismi aklıma gelmedi biraz araştırırsan bulabilirsin.

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Jdownloader de kullanıyorum ama son 1 haftadır MİPONY diye bir program kullanıyorum.çalışma mantığı bakımıından JD'ye benziyor 2 dk bekleme süresi var.Atıyorum linkleri bekliyorum o hallediyor.çok kereler 2 Dk. sayıp duruyor bazan da (özellikle gece) tıkır tıkır işliyor

DOWNLOAD MiPONY

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Aynen katılıyorum dostum ama rapid bitti alternatif linkler netload hotfile vs yada torrent lazım

Evet artık Rapidshare devri bitti. Ben de çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum, kullanmam gerekirse de JDownloader kullanıyorum. Artık devir torrent devri.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Evet artık Rapidshare devri bitti. Ben de çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum, kullanmam gerekirse de JDownloader kullanıyorum. Artık devir torrent devri.

Adam gibi torrent siteside bırakmadılarki arkadiş Thepiratebay,Mininova kapandı, el mahkum rapide kalıyoruz. Artık aradığım dosya rapid üzerinde olursa resmen lanet okuyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bi türlü sevemedim Rapıd den dosya indirmeyi pis o dosyalar yaaa nası indiriyorsunuz o dosyaları anlamıyorum... Genelde torajanlı