zelenga
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
1. Ne zamandır Ubuntu'nun üstte bulunan paneli düzenlemek istiyordum..En sağdaki kullanıcı adı yazılı olan menüyü kaldırıp Sistemin içine atmak istiyordum :glare:..Meğerse üstüne sağ tıklayıp "Panelden Sil" diyerek kaldırınca kendiliğinden "Sistem" menüsüne atıyormuş kendisini.:mrgreen:
2. Ayrıca "Gnome Hakkında" "Ubuntu Hakkında" "Yardım" gibi menü öğelerini de yok etmek için "/usr/share/applications" klasöründen menü öğeleriyle aynı isimli dosyaları silmeniz yeterli. :hammer:
3. "Yerler" menüsündeki gereksiz şeyleri nasıl sileriz (başlangıç, masaüstü,dosya ara, açılan son belgeler ve görünmesini istemediğimiz diskler, vb. gibi)...???:helpsmilie:
Diğer menü düzenleme öneri ve bilgilerinizi de bekliyorum ..iyi net'ler
2. Ayrıca "Gnome Hakkında" "Ubuntu Hakkında" "Yardım" gibi menü öğelerini de yok etmek için "/usr/share/applications" klasöründen menü öğeleriyle aynı isimli dosyaları silmeniz yeterli. :hammer:
Kod:
3. "Yerler" menüsündeki gereksiz şeyleri nasıl sileriz (başlangıç, masaüstü,dosya ara, açılan son belgeler ve görünmesini istemediğimiz diskler, vb. gibi)...???:helpsmilie:
Diğer menü düzenleme öneri ve bilgilerinizi de bekliyorum ..iyi net'ler