Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım n97 aldı. 2 hafta olmadan servise verdi. Telefon kamerasında birtakım sorunlar varmış. 1 ay sonra servisten aldı. Ancak bu sefer başka sorunlar vardı. Telefon kendiliğinden kapanıyordu. Tekrar servise verdi hala serviste. Sen bilirsin ben olsam almam n97.
Ben n97 kullanıyorum, yeni 2.0 yazılımı çıkmadan önce sorunlar vardı,örneğin dediğin kendini yeniden başlatma problemide vardı , ama yazılım çıkınca düzeldi. N900 de oldukça güzel bir telefon fakat telefona özel işletim sistemi var bu da geliştirilme açısından ilerde sınırlı kalmasına sebep olabilir. onun dışında iki telefonda oldukça mükemmel. dokunmatik açıdan eleştiriceksek eğer henüz iphone u geçen olmadı. ben çok fazla çeşit telefon kullanmış olan birisi olarak, pil süresi, ses kalitesi, işletim sistemi, yazılım desteği, klavyesi ve dokunmatik ekran özellikleri açızından oldukça başarılı buluyorum.
evet ama kararımı verdim n900 sende alıcaksan onu al zaten nokia bile n97 yi büyük bir hata olarak görüyo yada yenileri bekle dicem ama bekle bekle bitmez