GOM Player 2.1.21 Full

72_mahmut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir.
GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir. Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır.
Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.

indir.gif

Rar Şifresi: teknoindir.com
http://rapidshare.com/files/321676096/Gom_Player_Setup_Teknoae_ndir.rar.html

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bir flv video sunu açtım ama ses çıkmıyo neden acaba

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ona uygun olan codec yuklu degıldır ondan acmıyordur...

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
tanıtım da (eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir) diyor video yu oynatıyor ama ses gelmiyor heralde ondan olsa gerek bir uyarı gelmiyo

---------- saat 12:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:30 eklenmişti ----------

cepten çekilmiş mp4 dosyasınıda açtı ama ses çıkmıyo codec listesine baktım yüklü ve seçili ama ses yok yardım lütfen

gom.jpg

---------- saat 13:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:50 eklenmişti ----------

sorunu çözdüm http://www.gomplayer.org/k-lite-codec-5-5-1-cikti/ burdan (k-lite) download ettim şimdi açılıyo

---------- saat 13:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:43 eklenmişti ----------

sorunu çözdüm http://www.gomplayer.org/k-lite-codec-5-5-1-cikti/ burdan (k-lite) download ettim şimdi açılıyo

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence gereksiz bir yazılım çünkü codec indireceksek niye yüklüyelim

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zaten ücretsiz rapidden indirsinler diye yapmış galiba