Nero yazılımı yükledim diye .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maryo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maryo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie::cursing:arkadaşlar yeni üyeyüm.izmirliyim.netten fazla bilgim yok.siteniz bu konuda çok iyi.benim şimdilik sormak istedigim soru şu.
nero yazılımını yüklemek istedim ama bir türlü başarılı olmadım yanıtta alamadım.fakat bir ara hangisi oldugu bilemiyorum satın al dfiye bir ibare çıktı .ben de oraya tıkladım.ama neticede hiç bir yazılım yükleyemedim. sonrada bir arkadaş tan nero ekspres aldım ve yükledim.sorum şu olacak.g mailime bizi seçtiginiz için bir ibare geldi. sanırım satın ala tıkladıgım iciçindir bu gelen mesaj.ama yükleyemedigim bir neroyu nasıl satın almışım.nasıl benden bir ücretmi talep edecekler. deneme süresi 15 günfalan yazıyordu ama başarılı olamadım hiç birinde.satınalma işi beni şaşırttı endişe ediyorum.bana faturanasıl yollayacaklarmı. ücretsiz diye yazıyor .anlamadım bilgi verirseniz sevirim.saygılar dostlar

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Deneme sürümünde fatura alınmaz:D

maryo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman maill neden geldi .kardeşimsatın alma işlemi tamolarak nasıl olur.karrt ile mi.banka kartı felan

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Senin anlattığın gibi bi alışveriş sözkonusu olsaydı kredi kartı bilgilerini vermeden bişey satın alamazsın zaten ozayüzden stres yapmana endişelenmene gerek yok rahat ol.

maryo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
capitan kardeşim.sagolasın.yani satin almış olsam kredi kartı devreye girerdi .degilmi.g mail adersimden olmazsanırım .işte acemilik .hoşgörün lütfen

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
capitan kardeşim.sagolasın.yani satin almış olsam kredi kartı devreye girerdi .degilmi.g mail adersimden olmazsanırım .işte acemilik .hoşgörün lütfen
Evet kredi kartından işlem yapman lazım satın alman için,Gmail adreswinden herhangi birşey olmaz rahat ol sen.

maryo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler capitan
huylanmıştım valla.sagol.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Bişey olmaz fatura falan gelmez merak etme için rahat olsun...