Konu başlıklarında ifade kullanmama

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Uzun zamandır dillendirecem ama şimdi nasip oldu. Konu başlıkları gayet, düzgün baş harfi büyük olması kuralı var. Forum düzenli oluyor gayet iyi bi kural ama kurala ek olarak konu başlıklarında ifade kullanılması yasaklansın diyorum.

Konuları açan arkadaşlar kişisel olarak algılamasın sadece örnek olarak veriyorum.

" Opera tasarımı : D " diye bi konu var. Oradaki " : D" ifadesi göze hiç hoş gelmiyor bence forum düzeni açısından. Onun yerine daha makul bi başlık yazılsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Bilmem siz ne düşünürsünüz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu konunun üzerine ben de baktım hemen açtığım konulara. Sadece bir başlıkta ":D" koymuşum, moderatörler düzeltirse sevinirim. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben genelde cümleyi bitirmek için ya ünlem koyarım ya da soru işareti. :) Çok nadir gülücük koyarım. :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Katılıyorum birader
Opera tasarımı : D ne bu girmeyelim böyle konu başlıklarına protesto edelim

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Girmeme yada protesto demiyorum. Yalnış bi istek olur zaten o :)Biraz daha özen gösterilmesi konusunda bi kural olması gerektiğini düşünüyorum sadece

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Aynı fikirdeyim.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yok abicim saçma bi istekte buluncaksın ki tutsun böyle olmuyo

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
isyan çıkaracaksan yardımcı olabilrim:D

haha

Mi ye de aldık kendimizi.yok ya o Ti mi olacaktı..:wink:

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Uzun zamandır forum sitelerini takip ediyorum. Beni bir siteye bağlayan en önemli özellik katılımcıların belirli bir prensip dahilinde hareket ediyor olmasıdır. Düzgün bir dil, noktalama işaretlerine riayet ve hitap şekilleri çok önemlidir. Artı açılan başlıkların bu sitede vaktini harcayan insanlara ne derecede hitap ediyor olması göz önünde bulundurulmalı. Bilgiyi düzgün paylaşırsak kendimize birşeyler katabiliriz. Örnek olarak bir başlık vereceğim ( konuyu açan arkadaşı tenkit için değil )
- Neyinizi kaybederseniz yıkılırsınız ?
Belki eğlence amaçlı konu açıldı ama buna benzer başlıklara emsal teşkil edeceğinden artık sık sık açılma ihtimalini doğuruyor.

Benim fikrim bu yönde.
Saygılar..

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Açtığım konu veya yazdığım yorumum hakkında hemen bir cevap ekleniyor. Yanına da :D simgesi.

Konuma veya yorumuma bakıyorum, gülünecek, alaya alınacak birşey yok. Bu sefer sinir oluyorum. Mecburen dalga geçen kişilere aynı şekilde yazmak zorunda kaldım.

Lütfen, her simgenin kullanılacağı yer vardır. Orada kullanılması gerekir. Gereksiz olarak :D bu simgeyi lütfen kullanmayalım.

Lütfen.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
İsyan çıkarmayalım lütfen :laugh:

Sus len :D

isyan çıkaracaksan yardımcı olabilrim:D

haha

Mi ye de aldık kendimizi.yok ya o Ti mi olacaktı..:wink:

:D Valla fena olmaz

Yaygara koparılmadan açılan konular yönetim tarafından görülmüyor sanki.
Forum düzeni açısından çok güzel bi istek diye düşünüyorum.

Jeaquares Ve sen bu isyan işini iyi yapıyosunuz bi el atın konuya :D

Açtığım veya yazdığım yorum hakkında hemen bir cevap ekleniyor. Yanına da :D simgesi.

Konuma veya yorumuma bakıyorum, gülünecek, alaya alınacak birşey yok. Bu sefer sinir oluyorum. Mecburen dalga geçen kişilere aynı şekilde yazmak zorunda kaldım.

Lütfen, her simgenin kullanılacağı yer vardır. Orada kullanılması gerekir. Gereksiz olarak :D bu simgeyi lütfen kullanmayalım.

Lütfen.

İşte tam olarak anlatmak istediklerim:clap:

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Hayatımda üye olduğum en düzenli forum burası :D

Bence takılmamak lazım bunlara. Daha neler var neler...

Ama dediğiniz gibi hoş gözükmüyor o ayrı bir mevzu.

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
allah allah yaa ne alemsiniz. size göre gereksiz, belki yazanın tarzı bu niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım. ayrıca bence aksine bu gülücükler donuk yazıya anlam katıyo:D:D:D:D
mesela şimdi yukarıdaki gülücükleri koymasam ne kadar uyuz bi mesaj gbii görünüyo. ama gülücüklerle aslında gerilecek bir duruma meydan vermek istemediğimi belirtmiş oluyorum:D:D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
allah allah yaa ne alemsiniz. size göre gereksiz, belki yazanın tarzı bu niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım. ayrıca bence aksine bu gülücükler donuk yazıya anlam katıyo:D:D:D:D
mesela şimdi yukarıdaki gülücükleri koymasam ne kadar uyuz bi mesaj gbii görünüyo. ama gülücüklerle aslında gerilecek bir duruma meydan vermek istemediğimi belirtmiş oluyorum:D:D

Lay lay lay lay lay lay :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sus len :D

:D Valla fena olmaz

Yaygara koparılmadan açılan konular yönetim tarafından görülmüyor sanki.
Forum düzeni açısından çok güzel bi istek diye düşünüyorum.

Jeaquares Ve sen bu isyan işini iyi yapıyosunuz bi el atın konuya :D

:clap:
Mi dedik...Ti dedik..

bu yorumdan sonra ''tühh!! dedik..

:cool:

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Herkes her ıstedıgı ıfadeyı kullanır gereksız bırsey boyle bır seyın onerı olarak sunulması..

bazılarının hosuna gıdecek dıye bu tarz seyler yapılması gereksızlık olur..