Xp Acilmiyor

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar elimde bir pc var(laptop). xp sp2 dili fransizca, normal olarak acilmiyor sifreyi giriyorum ekran donup kaliyor. ne yapmam lazim? Elimde xp cd si yok

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
WinXp kurulum CD'si indirip formatla/yeniden kur.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Format atmadan bir yolu yok mu?

Buyrun;

dre24649.gif

Windows XP Multilingual User Interface Pack, XP’yi Türkçe’ye çevirmenizi sağlayan MicroSoft’un Türkçe dil paketidir. Bu Türkçe dil paketiyle bütün diğer dillerdeki Windows XP versiyon ve sürümlerini 5 dakikalık bir yüklemeden sonra Türkçe’ye çevirebilirsiniz.

ufy24763.gif

Yükleme yaptıktan sonra denetim masasından dil seçeneklerini açıp Türkçe’yi seçip onaylayın. Bilgisayar kapanıp Türkçe olarak açılacaktır.

Turkish (TRK)
WindowsXP-KB841625-x86MUI-TRK.exe

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Buyrun;

dre24649.gif

Windows XP Multilingual User Interface Pack, XP’yi Türkçe’ye çevirmenizi sağlayan MicroSoft’un Türkçe dil paketidir. Bu Türkçe dil paketiyle bütün diğer dillerdeki Windows XP versiyon ve sürümlerini 5 dakikalık bir yüklemeden sonra Türkçe’ye çevirebilirsiniz.

ufy24763.gif

Yükleme yaptıktan sonra denetim masasından dil seçeneklerini açıp Türkçe’yi seçip onaylayın. Bilgisayar kapanıp Türkçe olarak açılacaktır.

Turkish (TRK)
WindowsXP-KB841625-x86MUI-TRK.exe

tavsiyem ya yukardakini yapıcan (kesin garanti veremem!) ya da internetten araştırıp usb'den kurulumlu Xp kurcan... birini seç:thumbup1: