Selam Ben Şanlı Bursam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şanlı Bursam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Siz şimdi o konudan dolayı mı ceza verdiniz arkadaşa?
Fatih Altaylıyı savunup Ertuğrul Sağlam'ı mı yeriyor bu forum?
Her şerefsiz diyen ceza alacaksa bu memlekette kimse yaşamaz herkes suçlu olur
başta siyasilerden başlamak üzere, haksız mıyım?
Bana kalırsa siz taraflı düşünüp Bursasporlu oldugu için banladınız
Akşam evde konuşacagım

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hatda üstüne ceza ye puan cizilsin cokda umrumda ya ben insanlarin insanlgiina ahlakina bakarim....ama görüyorumki kimse yasca büyük insanina saygi göstermiyor

eger kücük saygi göstermezse o sevhgiyi tadamazömrü boyunca.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Başkı bir ad bulsaydın bea Osmanlı_Bursam :D:D:D:D:D:D:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Siz şimdi o konudan dolayı mı ceza verdiniz arkadaşa?
Fatih Altaylıyı savunup Ertuğrul Sağlam'ı mı yeriyor bu forum?
Her şerefsiz diyen ceza alacaksa bu memlekette kimse yaşamaz herkes suçlu olur
başta siyasilerden başlamak üzere, haksız mıyım?
Bana kalırsa siz taraflı düşünüp Bursasporlu oldugu için banladınız
Akşam evde konuşacagım

evet
pesimist eskişehirsporludur
ben manisasporluyum
AliA da çemişgezeksporlu..
bursanın başarısı çekemeyip olumsuz yorumlar yapıyorum , yöneticilerde konu kitliyip adam banlıyor ..
ya gidin işinize gücünüze bakın
spor bölümüne maç sonucu yazılır
tamam
transfer haberi filan yazılır
tamam
da
bursalı oyuncular osursa buraya konu diye açıcaksınız..
burası Tüm Türkiyeden ve yurt dışından insanların girdiği bir forum
size görede güzel forumlar var
bu forum da herkese açık
ama
fanatik haberlerinizi oralarda paylaşıverin bir zahmet..

http://forum.bursasporluyuz.net/
http://www.bursaspor.net/forum/
http://www.teksas.org/forum/index.php

Şanlı Bursam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Osmanlı çok ilginç bi isim geldi herhalde!!!!!
unutma geçmişini bilmeyenin geleceğide yoktur...

Arkadaş Osmanlı meraklısı siz onu tanısanız bilmezdiniz
helal mustafa gerçekten noktayı koymuşsun.
Osmanlıyı sevmeyen kökünü araştırmaya gitmeyen milletden ne beklenirki?
Biz mazimizle anlıyız şanlıyız çok şükür
Keşke adım Osmanlı olsaydı :thumbup1:

BURSANKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Eşkişehire cemişgezeke veya diğer anadolu takımlarına da bursama edilen hakaretler edilseydi tahminimce sizde buraya maç skoru yerine bunların son bulması için yazılar yazardınız... BURSAM ANADOLUNUN bir şehridir ve içerdiği güzelliklerle ANADOLUNUN vazgeçilmezidir. ve hiçbir kişinin bursaya veya onun sahip olduğu değerlere hakaret etme üksü yoktur... madem anadolusunuz köstek değil destek olun... sizde ıkmadınız mı heryerdeki istanbul anbargosundan..! ne zaman ANADOLUM hak ettiği yerde olacak!!! sadece sporda demiyorum her alanda... basın saolsun tüm anadoluya kendi benliğini unutturdu.. buna artık dur diyelim... tüm ANADOLU el ele olsun kendi değerlerimize sahip çıkalım...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Osmanlıyı kasteden yok.Adamın ikinci üyeliği

İlki Osmanlı Bursam

İkinci Şanlı Bursam:D

Sence komik değil mi adam bu kadar kendini ele verir.

Şanlı Bursam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Osmanlıyı kasteden yok.Adamın ikinci üyeliği

İlki Osmanlı Bursam

İkinci Şanlı Bursam:D

Sence komik değil mi adam bu kadar kendini ele verir.

Hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size on katını versin!
Bana gelir gelmez eksi verenleri de cehennemde cayır cayır yanarlar inşallah!

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
osmanlı niye banlandı onu anlamıyorum... ayrıca bu forumun tarafsız olduğuna inanıyordum.. ertuğrul hoca hakkındaki yazılara eleştirisi bence çok haklı.. bizim kimseye düşmanca bi yaklaşımımız yok ama bursama ve bursasporuma gelen hakaretlerin rtık son bulmasını istiyoruz..

Burayı Dağ Başımı Zannetiniz Herkes İstediği gibi Konu açsın He Evinde Nasılsan Burdada Öle oLman Lazım büyüklerine Nasıl Saygılı İsen burdada Aynı şeyi Gösterceksin Sanal Alem Deyip Geçmeyeceksin arkadaşını Destekliyorsan Onada Okuta bilirsin bunları.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hakkımdaki negatif yorumlar için ve eksi puanlarınız için teşekkür mü etmemi bekliyorsunuz?
Sizler nasıl ev sahibisiniz?

sana son artı puanı veren benim!

şimdi bana Cennet için dua edermisin?

özgürlük yada demokrasi kavramı sonsuz bir olgu değildir,çizgileri,sınırları vardır

forum kurallarında bu sınırlar belirtilmiş,sınırı aşan kişi hakkında özdeğerlerine sahip yada saygıdeğer bir insan oması açısından bakılmaz

Bursa'ya saldıran insan sende saldırırsan ne farkın kaldı?

Yaptığı işten dolayı kınadığın adama benzer harekette bulunmak yakışık alan bir davranışmı?

Her kimsen,hoşgeldin,hoşkal

@bursaankara kardeşim bursama yapılan hakaretler son bulsun diyosun ama başka bir şahsa yapılan hakareti savunuyosun

Şanlı Bursam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sana son artı puanı veren benim!

şimdi bana Cennet için dua edermisin?

özgürlük yada demokrasi kavramı sonsuz bir olgu değildir,çizgileri,sınırları vardır

forum kurallarında bu sınırlar belirtilmiş,sınırı aşan kişi hakkında özdeğerlerine sahip yada saygıdeğer bir insan oması açısından bakılmaz

Bursa'ya saldıran insan sende saldırırsan ne farkın kaldı?

Yaptığı işten dolayı kınadığın adama benzer harekette bulunmak yakışık alan bir davranışmı?

Her kimsen,hoşgeldin,hoşkal

Hay Allah razı olsun
Yukardaki yorumlara bakıldıgında istenmeyen insanız ki eksileri vermişler dedim
aklıma gelende osmanlı arkadasımızı da demek böyle yaparak birileri yönetime şikayet etmiş anlaşılan.

Umarım kaliteli bir forum oldugunu anlarım
Bilişimci arkadaslara özellikle başarılar.:thumbup1:

Bursevi_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir insana hakaret yapılmışsa elbet kendini savunurken yanlış sözcükler kurabilir fakat hepimiz insanız olabilir... bir hatayla bir insan silseydik Allah bizi hepimizi cehenneme direk atardı. Hatalar affedilmesi gerekn olgulardır. İnsan şaşabilir hata yapabilir fakat asıl yanlış olan hatada hata oldugunu bile bile devam etmektir. Meseleyi yerel milliyetçiliğe çevirmemenizi rica ediyorum hepimiz bu ülkenin evladıyız. ayrıca futbol dostluktur kardeşliktir bunu bozmaya çalışan kim olursa olsun her zaman karşıyız. Eminim Şanlı Bursam da bu fikirdedir ve aynı zamanda Şanlı Bursam'ın arkasında ve destekçisiyim... Şiddete hakarete her zaman HAYIR! Türkiye hepimizin. vatan düşmanlarına sanal alemdede olsa gözdağı vermeyelim arkadaşlar...Saygılarımla

---------- saat 20:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:01 eklenmişti ----------

Bu arada Allah hepimizi Cennetine alsın inşaallah..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sizin gibi insanlar yüzünden bursadan artık nefret ediyorum !!!!

suyunu çıkarttınız bursanın

CHEMENG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

güzel bi teşhis kardeşim... OSMANLIyı artık unutturdu basın milletimizeee :):thumbup:

---------- saat 20:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:33 eklenmişti ----------

Eşkişehire cemişgezeke veya diğer anadolu takımlarına da bursama edilen hakaretler edilseydi tahminimce sizde buraya maç skoru yerine bunların son bulması için yazılar yazardınız... BURSAM ANADOLUNUN bir şehridir ve içerdiği güzelliklerle ANADOLUNUN vazgeçilmezidir. ve hiçbir kişinin bursaya veya onun sahip olduğu değerlere hakaret etme üksü yoktur... madem anadolusunuz köstek değil destek olun... sizde ıkmadınız mı heryerdeki istanbul anbargosundan..! ne zaman ANADOLUM hak ettiği yerde olacak!!! sadece sporda demiyorum her alanda... basın saolsun tüm anadoluya kendi benliğini unutturdu.. buna artık dur diyelim... tüm ANADOLU el ele olsun kendi değerlerimize sahip çıkalım...

kardeşim her daim anadolu el ele merak etme zaten.. sadece şu an bunun farkında olanlar az sayıda ama milletim yakında uyanır. Değerlerine sahip çıkmayanlar değersizdirler:thumbup1:

---------- saat 20:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:36 eklenmişti ----------

Burayı Dağ Başımı Zannetiniz Herkes İstediği gibi Konu açsın He Evinde Nasılsan Burdada Öle oLman Lazım büyüklerine Nasıl Saygılı İsen burdada Aynı şeyi Gösterceksin Sanal Alem Deyip Geçmeyeceksin arkadaşını Destekliyorsan Onada Okuta bilirsin bunları.

evet kardeşim burası dağ başı değil.. kimsenin de kimseyi vurduğu kırdığı yok. anladığım kadarıyla bursalı arkadaşlarımız kendilerine yapılan hakaretleri bitirmek için bir caba içerisinde ve bence son derecede haklılar. şerefsiz kelimesi dışında bir hatalarının olduğunu sanmıyorum.

BURSANKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
10
sayın chemeng abicim teşekkür ederim duyarlı tutumunuz için.. bu ülkede duyarlı insanlar çok ama bi şekilde herkes basının oyununa geliyoo.. herşey türkiyem için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...