Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Rivayet olduğunu nerden çıkardın... Hadis i şerifle sabit....

Niye japonca çince değil ? onlarda çok karmaşık diller

O zaman araplara torpil olmuyor mu ?

adı üstünde hadis ,,,bazı hadislerin gerçekliği şüphelidir. Yani daha doğrusu hadis değildir hadis diye günümüze kadar gelmiştir.

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ama bu konunun yeri geçekten burası değil... Lütfen Uzatmayın bu meseleyi. Okaliptus01 sen de bu konuyu din kültürü bölümünde sorabilirsin, ya da etrafında bilgisine güvenebileceğin birine sor ki ulu orta "adı üstünde hadis, doğru olmayabilir" gibi ithamlarda bulunarak riske girecek cümleler kurma. Söylenecek çok şey var ama yeri burası değil...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Niye japonca çince değil ? onlarda çok karmaşık diller

O zaman araplara torpil olmuyor mu ?

adı üstünde hadis ,,,bazı hadislerin gerçekliği şüphelidir. Yani daha doğrusu hadis değildir hadis diye günümüze kadar gelmiştir.

Seninle oturup bu konuda tartışmak isterdim ama şimdi ne yeri ne de zamanı... Başka bi ortamda tartışalım senle okey mi??? okaliptus01 senin yaş kaç???.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Listen to me ..The first lesson İngilizce öğrenmek aslında güzel bişeydir...Bi kere ingilizce öğrenecekseniz bütün okullarda öğretilen ingilizceyi bırakın sokak ingilizcesi öğrenin gerisi hikaye okullarda öğretilen gerçek ingilizce değil kesinlikle....

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şu anda saat 1:00 e geliyor... Benimle akşam yemeğine varmısınız???...Gerçek söylüyorum...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ben az önce yedim.Söylemesi ayıp ama yinede söylüyorum :D 11 tane sigara böreği :D Soldan soldan bir ağrı giriyor ,kalbimmi tekliyor nedir :glare::mrgreen:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Eee bizi çağırmadan yersen öyle olur... Boğazında kalmadığına şükret... Sigara böreği dedinde valla acıktım...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kar da yağdı. Kış tamamen geldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...