Fenerde transfer sezonu erken başlayacak

çanakkaleli17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
haber_ic_193433.jpg

Turkcell Süper Lig’de ilk yarının bitimine bir hafta kala transfer piyasası hareketlenmeye başladı. Geçen sezon başında 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ancak bir türlü İspanya’daki performansına ulaşamayan Daniel Güiza’dan umudu kesen Fenerbahçe golcü arayışlarına hız verdi.

Daha önce Sevilla’nın forveti Luis Fabiano’ya göz diken, ancak Brezilyalı oyuncunun sakatlanmasıyla rota değiştiren Sarı-Lacivertliler, Luca Toni’ye yönelmişti. Bayern Münih Teknik Direktörü Luis Van Gaal ile yıldızı bir türlü barışmayan İtalyan yıldızın, “Ülkeme dönmek istiyorum” açıklaması umutları kırsa da Kanarya’nın bu oyuncu için çabalarını sürdürdüğü öğrenildi.

BU YIL GÖLGEDE KALDI
Ancak Fenerbahçe’de herkesten saklanan bir ismin daha gündemde olduğu ortaya çıktı. Luca Toni’nin dışında Bayern Münih’in bir diğer golcüsü olan Miroslav Klose de, Sarı-Lacivertli ekibin listesini süslüyor. Teknik Direktör Christoph Daum’un en beğendiği isimlerin arasında yer alan Alman golcü için yönetimin nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Bu sezon Mario Gomez ve Ivica Oliç gibi iki yıldızın transferine sakatlık sorunları da eklenince Miroslav Klose, Bayern Münih’te ikinci plana düşmüştü. 31 yaşındaki oyuncunun bu sezon 10 maçta forma şansı bulup sadece 1 asist yapabilmesi, Fenerbahçe için “Bayern’den koparabiliriz” umutlarını arttıyor. 2011 sezonu sonuna kadar Bayern ile sözleşmesi bulunan Polonya asıllı Klose, 2007’de Werder Bremen’den transfer dilmişti. 2006 Dünya Kupası’nda attığı 5 golle krallık gururu yaşamıştı.
KAYNAK

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
pauauauau klosemi birakin allah askina balon haber ben almanyadayim hicöyle tarzda haberler yook baska isi yokda fenere gidicek bence fenerbahce elindekilerinin degerini bilsin semihi yediler yuttular ayni sekilde...özeride yemek üzereler cok kavag edilen mehmet topuz ise tam facia

fenerbahce icindeki kargasayi düzeen koysun basariya ulasir,......transfere elbetde gerek var ama bukadarda atilmasin sif isim icin trasnferler yapiliyor cok yanlis...

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
pauauauau klosemi birakin allah askina balon haber ben almanyadayim hicöyle tarzda haberler yook baska isi yokda fenere gidicek bence fenerbahce elindekilerinin degerini bilsin semihi yediler yuttular ayni sekilde...özeride yemek üzereler cok kavag edilen mehmet topuz ise tam facia

fenerbahce icindeki kargasayi düzeen koysun basariya ulasir,......transfere elbetde gerek var ama bukadarda atilmasin sif isim icin trasnferler yapiliyor cok yanlis...
klose'yi gözünde niye bu kadar büyüttün anlamadım.Diğer yorumlarına aynen katılıyorum ama sanki ibrahimoviç'ten bahsediyo gibi bir tepki vermişsin

zaten bu kadar formsuz bi oyuncunun şu zamanda alınması zaten yalnış

ayrıca roberto carlos'u fener alacak diye haber çıkınca şahsın birisi :D carlos'un ancak posterini alırlar demişti

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Alınabilir yahu neden alınamayacak? Ayrıca eğer alınırsa bence ne kezban ne de gülizar gibi olur klose. İşe yarar yani.

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
klose'yi gözünde niye bu kadar büyüttün anlamadım.Diğer yorumlarına aynen katılıyorum ama sanki ibrahimoviç'ten bahsediyo gibi bir tepki vermişsin

zaten bu kadar formsuz bi oyuncunun şu zamanda alınması zaten yalnış

ayrıca roberto carlos'u fener alacak diye haber çıkınca şahsın birisi :D carlos'un ancak posterini alırlar demişti

cünkü klose tam bir solcu görüse sahip ve türkiyeyi alt sinif diye adlandiran cesitli almanlardan sadece bireyi....

ben kloseyi büyütmek yerine tam aksine yerin diibine sokmus oldum

carlos konsuna gelince yas ve tecrübe acisindan gayet anlamsiz bi trasnfer oldu ama dedigim gibi fenrbahce seviyor gösterisi gösteris takimi

milan,bayern münih,schalke ve bicok parlak kulüplerden sadece türk ayagi olanlari....

onlar icin nam ve para önemlidir.....ben bunu belirtmek istedim....

yetinmeyi bilmedikce fenerbahce tükürüdügnüyalamaya devam edese da cok basi yanar cooook....

ben futbolcumdan emin degilsem hakkinda HAYIR asla yapmadi yorumunu yapmam ama bu fener yapdi hemde kac defa

herzaman korudu birazda hatayi iclerinde arasinlar.....

ama aramiyorlar satasabilcek okadr cok sey varki .....roman yazarim ben fenerbahce hakkinda gecicen bu isleri....

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
cünkü klose tam bir solcu görüse sahip ve türkiyeyi alt sinif diye adlandiran cesitli almanlardan sadece bireyi....

ben kloseyi büyütmek yerine tam aksine yerin diibine sokmus oldum

carlos konsuna gelince yas ve tecrübe acisindan gayet anlamsiz bi trasnfer oldu ama dedigim gibi fenrbahce seviyor gösterisi gösteris takimi

milan,bayern münih,schalke ve bicok parlak kulüplerden sadece türk ayagi olanlari....

onlar icin nam ve para önemlidir.....ben bunu belirtmek istedim....

yetinmeyi bilmedikce fenerbahce tükürüdügnüyalamaya devam edese da cok basi yanar cooook....

ben futbolcumdan emin degilsem hakkinda HAYIR asla yapmadi yorumunu yapmam ama bu fener yapdi hemde kac defa

herzaman korudu birazda hatayi iclerinde arasinlar.....

ama aramiyorlar satasabilcek okadr cok sey varki .....roman yazarim ben fenerbahce hakkinda gecicen bu isleri....

hangi işleri:hammer: carlos'yaşlı ve forumsuz olabilir hatta fenere zerre yararı dokunmamış bile olabilir mesele o gelmeden önce alınamaz diye yaygara çıkaran adamda.Fener' gelmeseydi carlos gözüüzde hala dünya starı bir futbolcuydu

adam fenere gelincemi bitti.amenna fener çok adam harcamıştır bende kızarım buna çok hele Semih konusunda çok dertliyim,ama bu adam zaten kariyerinin sonunda iken fener getirdi ve buna bile ihtimal vermediler

fener şov yapmayı sever doğru;İMKB de seviye şovu

klose konusunda haklı olabilirsin kişilik olarak tanımam

:D ayrıca şu roman konusunda ciddiysen üçleme olarak yaz:D diğerleri sanki fenerden aşağı kalır:hammer:

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hangi işleri:hammer: carlos'yaşlı ve forumsuz olabilir hatta fenere zerre yararı dokunmamış bile olabilir mesele o gelmeden önce alınamaz diye yaygara çıkaran adamda.Fener' gelmeseydi carlos gözüüzde hala dünya starı bir futbolcuydu

adam fenere gelincemi bitti.amenna fener çok adam harcamıştır bende kızarım buna çok hele Semih konusunda çok dertliyim,ama bu adam zaten kariyerinin sonunda iken fener getirdi ve buna bile ihtimal vermediler

fener şov yapmayı sever doğru;İMKB de seviye şovu

klose konusunda haklı olabilirsin kişilik olarak tanımam

:D ayrıca şu roman konusunda ciddiysen üçleme olarak yaz:D diğerleri sanki fenerden aşağı kalır:hammer:

sony azdigin konuyu özetli kardesim digerlerini niye ise karistiriyorsun hahahahha

siz bunu hep yaptiniz sen eminmisin yaptiklarinizdan ....

bence emin olma

suan bochumda sIKE iddalariyla yargilanan benim oyuncumyook

ama sizlerin var....bide buran yakam

carlos bitmis bir oyuncuydu ama okadr deneyimliki bitmis haliyle bile fener e yetti cünkü fener tamamiyle bitmsi bi kadroya sahip son 3 yildir....

sence fener oyunmu oynuyor ya hadi düsün bakalim futbol varmi ortada en son futbolunu fenerbahce chelseayi karsu oynamisdi zico yönetimiyle...yaniliyormuyum

savasci kimligi orda vardi suan ise bireyseleriyle savasiyor bunu anlayan takimlarda bileti kesiyor

daumun futbol anlayisida zaten ortada.....

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sony azdigin konuyu özetli kardesim digerlerini niye ise karistiriyorsun hahahahha

siz bunu hep yaptiniz sen eminmisin yaptiklarinizdan ....

bence emin olma

suan bochumda sIKE iddalariyla yargilanan benim oyuncumyook

ama sizlerin var....bide buran yakam

carlos bitmis bir oyuncuydu ama okadr deneyimliki bitmis haliyle bile fener e yetti cünkü fener tamamiyle bitmsi bi kadroya sahip son 3 yildir....

sence fener oyunmu oynuyor ya hadi düsün bakalim futbol varmi ortada en son futbolunu fenerbahce chelseayi karsu oynamisdi zico yönetimiyle...yaniliyormuyum

savasci kimligi orda vardi suan ise bireyseleriyle savasiyor bunu anlayan takimlarda bileti kesiyor

daumun futbol anlayisida zaten ortada.....

ben yürekten fenerli bir insanım AMAAAA asla kör değilim hele fanatizm gibi saçma bir dürtüyle ne konuşurum ne yazarım

fenerbahçeli yöneticininde,oyuncununda,yorumcununda,taraftarında yediği haltı ne tastikler nede savunmasını yaparım,gelgelelim ıspatlansın mesele ondan sonra oturup beraber kalylayıp,cilalıyalım

3 büyük deyince geri duracaksın yalanmı?kulüpleri kötülüyemeyiz gelip geçici şahısları kötülüyebiliriz

düşünce eksenimiz neredeyse aynı noktada,suçlama ve karalama haricinde fenerle ilgili dediğin herşeye katılıyorum ve doğal olarakta senden çok üzülüyorum(elbette sen üzülmüyorsun seviniyorsun:D)

ve hayırlı geceler ben yatayım artık dünya fener galata değil benim için

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
beni tanimadigin icin yanlis yorumlar yapmissin ...normal karsiliyorum ben feneri düsman takim olarka görmüyorum asla görmemde....benim düsmanim belli yunannlilar ve bizi katleden diger cetelerdir...

benim icinde hayat futboldan ibaret degil ama yanlis gördüklerimi söyleyecek kadaryürekli bir insanim

ben 3 büyügü gördüügmde duran bi kisi degilim
ama yaradanin ismi anildiginda duran korkan birisiyim

dünyadaki hicbiseye önem vermem ....cünkü benim dünyam zaten burasi degildir...

eksenemizin bir olmasi gayet dogal cünkü ben fenerbahcenin icinden bir isimim ;)=

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
beni tanimadigin icin yanlis yorumlar yapmissin ...normal karsiliyorum ben feneri düsman takim olarka görmüyorum asla görmemde....benim düsmanim belli yunannlilar ve bizi katleden diger cetelerdir...

benim icinde hayat futboldan ibaret degil ama yanlis gördüklerimi söyleyecek kadaryürekli bir insanim

ben 3 büyügü gördüügmde duran bi kisi degilim
ama yaradanin ismi anildiginda duran korkan birisiyim

dünyadaki hicbiseye önem vermem ....cünkü benim dünyam zaten burasi degildir...

eksenemizin bir olmasi gayet dogal cünkü ben fenerbahcenin icinden bir isimim ;)=

ALLAH işini rast getirsin ozaman :clap: