Egitim Koclugu Sitesi

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Egitim koclugu - NLP egitimlerini almıs ogretici seviyesindeki 8 kisiye web sitesi yapacagım.

Hosting Firması olarak Natro 'yu tercih etmekle dogru mu yaptım sizce?
Natro - Kurumsal Plan Web Hosting - paketini satın almayı dusunuyorum.

-------------------

Sizin bir "egitim kocları toplulugu"nun web sitesinde neler gormek istediginizi merak ediyorum?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Hiç işim olmadı böyle bir siteyle
8 kişi uzmansa içeriği onların belirlemesi daha mantıklı olmaz mı?

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İçerik bakımından işin uzmanlık kısmını konuştum. Ancak eğitim almak isteyen tarafınfan yada siteyi gezip konu hakkında bilgi almak isteyen birisi neleri görmek ister acaba?

Mesela ben bu işin sertifikasyonunu ve eğitim kategorilerini görmek isterdim. Peki ya siz?

Lucifer17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Natroyu Ben Tavsiye Etmiyorum. Kullandım Memnun Kalmadım Hiç. :angry:

Ama Söylendiği Gibi Arkadaşların Tercih Etmesi Daha Mantıklı.:cool:

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Natro iyidir , sorun çıkacağını sanmıyorum.

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İçerik konusunda cuma günü toplantı yaparak halledicem konuyu. Umarım :)

Natro konusunda da biraz araştırma yaptım genelde müşterileri teknik bilginiz yoksa Natro ile iş yapmayın diyorlar onun dışında pek şikayet görmedim Lucifer 17.

entelsofi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Natro'dan 1 adet server kiraladım ve yaklaşık 6 ay kullandım ama Entrenix panel kullanıyorlar ve mailleriniz nerdeyse hiç çalışmıyor. Müşterilerimden laf yemekten gına geldim ve dayanamadım serveri degiştirdim :)

Artık natroda'ki serverimi sadece toplu mail göndermede kullanıyorum. oda smtp ayarları olmadan :)

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Natro'dan 1 adet server kiraladım ve yaklaşık 6 ay kullandım ama Entrenix panel kullanıyorlar ve mailleriniz nerdeyse hiç çalışmıyor. Müşterilerimden laf yemekten gına geldim ve dayanamadım serveri degiştirdim :)

Artık natroda'ki serverimi sadece toplu mail göndermede kullanıyorum. oda smtp ayarları olmadan :)

Şuan kullandığın hosting şirketini söyler misin :)

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Al benden de o kadar.

Sakın ha, Natro yüzünden ortimle kafayı yediğimiz anlar oldu. :D

Natronun yerine tercih ettiğin hosting şirketinide söyler misin :) Kuru kuru sayrdırmaktan öte yardımcı olursanız benim açımdan çok iyi olucak :P

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Natronun yerine tercih ettiğin hosting şirketinide söyler misin :) Kuru kuru sayrdırmaktan öte yardımcı olursanız benim açımdan çok iyi olucak :P

Başka bir yer tercih etmedim ki. :D

Haziranda bitecek süremiz. O zaman değiştireceğiz sanırım. Başka bir yer bulunca bana da haber ver sen. :)

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
nlp uzmanından bu işin benim mesleğimde ne işe yarayacağını özel hayatımda ne işe yaraaycağını bana nasıl para kazandıracağını yada elimdeki parayı nasıl koruyacağımı ilişkileirmde kendimi nasıl geliştireceğimi öfkemi nasıl kullanacağımı ..nlp eğitimi aldığımda bunlar da bana yardımcı olacaksa neden eğitim almayayım...yoksa neyleyim nörolojik langüstik prokramminki:)