Ayyıldız tim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
bu alemde 1-2 adam gibi hack sitesi var ve bu site o 1-2 site içinde değil. koyver gitsin :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Pesimistyle! o şiiri neden kaldırdın çok güzeldi o :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
lamer değil profesyoneller ztv de yayına çıkmışlardı izlemiştim.

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jeaquares bu işler senıi aşar anlayıp dinlemeden sallama,,,

www.ayyildiz.org

AYYILDIZ TIM in RESMI GURUBUDUR:
UYELERIMIZIN OLDUGU GURUB ICIN
AYYILDIZ TIM
Gurubuna Üye Olunuz

TÜRK KAMUOYUNA DUYURULUR!

Malumunuz olduğu üzere, onur ve şerefi ile altı yılı aşkındır, sanal dünyada ülkemiz ve milli çıkarlarımız için mücadele eden, internetteki psikolojik harpte Türkiye’nin siber gücü olarak savaşan Ayyıldız Tim sıkıntılı günler geçirmekteydi.
Son iki aydır devam eden ve kurucu adminimiz Batuhan’ın da ölümüyle perçinlenen bu kötü günlere yönetim olarak son noktayı koyduğumuzu duyuruyoruz!
Türkiye’de hiçbir yetkilimiz olmamasına rağmen, Türkiye Cumhuriyeti yasalarını dikkate alarak, hiçbir yasa dışı oluşumla kirletmeden sürdürdüğümüz milli mücadelemiz, HİÇ DURMADAN DEVAM EDECEKTİR!

Biz ülkemizi ve milletimizi Türküyle- Kürdüyle, Lazıyla- Çerkeziyle, Alevisiyle,-Sünnisiyle, başörtülüsüyle – açığıyla seviyoruz.
Biz vatan toprağına basıyor olmadığımız halde, burnumuzda vatan kokusu, kulağımızda ezan sesi, içimizde vatan hasreti ve sevdasıyla yaşıyoruz.
Biz ne ülkemizi böldürürüz, ne de yarimiz dediğimiz vatanımı başkasına yar ederiz!

Ülkemiz bu kadar kritik bir dönemden geçerken, etraf bu kadar fırsatçı vatan hainiyle doluyken, Ayyıldız.org çatısı altında sistemli olarak yürüttüğümüz mücadelemizden vazgeçemez, sitemizi devredemezdik..
Bu savaşta, bizler meydan olarak Siber Alemi seçtik. Yasalar dahilinde ülkemizin milli çıkarları için, mücadelemizi sürdürmeye, tekziblerimizi yayınlamaya ve hak edenlere cezasını vermeye DEVAM EDECEĞİZ!
Dost kötü günde belli olur şiarından hareketle, yaşadığımız sıkıntıya her şekilde destek olmak isteyen sevgili Ayyıldız Tim üyelerinin ne kadar değerli, ne kadar vatan millet sevdalısı, ne kadar onurlu olduğunu bir kez daha gördük ve onlarla GURUR DUYDUK!
Ancak site kurucuları ve yöneticileri olarak, sorumluluk ve riskleri her zaman taşıdığımız gibi yine taşıyacak olanların BİZLER olduğunu duyurmak istedik.
AYYILDIZ TİM siber alemde vatanımıza, bayrağımıza, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne
sahip çıkmaya AND İÇMİŞTİR.

DUYURUYORUZ;
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR!
Saygılarımızla
Ayyıldız Tim - Admin Barbaros

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar, stv ye ana habere çıkmış adamlar bunlar...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Heeeyt! Çekilin be! Gaza geldim. :)

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR!

Lamer'lik ve ucuzluk kokan taklit cümlesi.

Dost kötü günde belli olur şiarından hareketle, yaşadığımız sıkıntıya her şekilde destek olmak isteyen sevgili Ayyıldız Tim üyelerinin ne kadar değerli, ne kadar vatan millet sevdalısı, ne kadar onurlu olduğunu bir kez daha gördük ve onlarla GURUR DUYDUK!

Vatan sevgisini (!) yabancı malı klavyelerle gösteren zihniyete ne denir? Lamer denir. :)

Biz ülkemizi ve milletimizi Türküyle- Kürdüyle, Lazıyla- Çerkeziyle, Alevisiyle,-Sünnisiyle, başörtülüsüyle – açığıyla seviyoruz.
Biz vatan toprağına basıyor olmadığımız halde, burnumuzda vatan kokusu, kulağımızda ezan sesi, içimizde vatan hasreti ve sevdasıyla yaşıyoruz.
Biz ne ülkemizi böldürürüz, ne de yarimiz dediğimiz vatanımı başkasına yar ederiz!

Siz bunları yaparken, ülkenizi bölüyorlar bile. Geçmiş ola, 3 kuruşluk bilgisayarlarınızın başında "Heykıd by Ayyildiz Team" isimli indeksler hazırlayacağınıza, kalkın da bu ülke için adam olmaya bakın.

Ne insanlarsınız ya... Bu ülkenin okumuş adama ihtiyacı var, güçlü askere ihtiyacı var. Sizler oturun site hack'leyin, tamam mı? MSN patlatın siz.

Kimse bana gelip de Ayyıldız öyle, bilmem ne böyle değil demesin. Hepsi aynı b*k. Bıktım artık ya, cidden bıktım. Hanginiz bu ülke için çalışıyorsunuz? Ne bu sanal alem ayakları ya, bıkmadınız mı?

Sen git hack'le onun bunun sitesini. Ver ezan sesini, adamların hoperlörleri inlesin. Belki imana gelirler, yerseniz tabi. :)

Türkiye'de bu ve bunun benzeri tüm grupları şiddetle kınıyor ve aptal kişiliklerin oluşturduğu bir "geri zihniyetçi yuva" olarak tanımlıyor, Atatürk'ü gerçekten anladığına inanan bir Türk genci olarak da gururla Türk asıllı olmadığım halde bu insanlardan daha çok Türk olduğumu söyleyebiliyorum...

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ajdar da çıkıyor televizyona. :)

Sanırım bu cümle yeterlidir.

Kesinlikle :thumbup:

---------------------------------------------------

Özel olarak cevap vermeyeceğim ama diğer arkadaşlara sormak istiyorum hiç bir siteye index attınız mı?

İşte onlar sadece bunu yapıyorlar ve kendileride söylüyorlar.

Şimdi bizim bilgisayar hocasının sayfasına girdiği notları değiştireceğiz.Bakın bu bize birşeyler sağlayacak en azından.Hoca sözlünüze 100 veririm dedi :clap:

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle :thumbup:

---------------------------------------------------

Özel olarak cevap vermeyeceğim ama diğer arkadaşlara sormak istiyorum hiç bir siteye index attınız mı?

İşte onlar sadece bunu yapıyorlar ve kendileride söylüyorlar.

Şimdi bizim bilgisayar hocasının sayfasına girdiği notları değiştireceğiz.Bakın bu bize birşeyler sağlayacak en azından.Hoca sözlünüze 100 veririm dedi :clap:
Eferim bak bir işe yaramışsınız :dil::dil:

Enki_

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu tür siteleri görünce gülmekten öldüğüm bir o kadar reklam yapıp vatan millet duygularını karıştırıp ama aynı zamanda bir b*k yapamayan indeks olan siteye nedense bir ezan :D Ne denir bilmem ama bu ülkeye gerçekten adam lazım. Böyle ezikler değil. Ha şöyle olur youtube'de kürt videoları silinene kadar youtube hack'lerlerdi tamam derdim ama oda olmaz be dimi :D çok uçtum :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ayyıldızı bilmem ama cw lerın exploit yazıp sıtelerınde yayınladıklarını cok gormustum

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yahu bu nedir anlayabilmiş değilim, bu adamlar resmen bilgisayar haydutu, sadece bunlar değil bunlar gibi yüzlerce örnek var, birileri de çıkıp bunları savunuyor. Madem bu işlerden bu kadar çok iyi anlıyorsunuz, enerjinizi olumlu, yapıcı işlere harcamayı denesenize! :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
çok yanlış bir düşünce içerisindesin bunlar belli başlı hackerlar cw den sonra en iyi hacker grup

Güvenilir bir siteden "hacker"ın anlamını öğren, sonra tartışalım, olur mu?

Türkiye'de hacker olduğunu sanmıyorum. Hele bu sümüklüler hiç değil. :) CW, Hackhell, Ayyıldız, vs hepsi aynı b*k.

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Güvenilir bir siteden "hacker"ın anlamını öğren, sonra tartışalım, olur mu?

Türkiye'de hacker olduğunu sanmıyorum. Hele bu sümüklüler hiç değil. :) CW, Hackhell, Ayyıldız, vs hepsi aynı b*k.
peki sana göre hacker ne demek? cw ayyıldıza laf atman hiç hoşuma gitmedi hackhell zaten lamer dolu orası ayrı ama cw kendisini ispatlamış bir grup
el_muhammed CwDoktoray

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hacker, kelimesi ancak herhangi bir programcının yapabileceklerinin çok daha fazlasını yapabilen adamlar için kullanılabilir. Bunların sayısı da dünya üzerinde çok çok azdır. Türkiye'de ki bu tür guruplara dense dense script-kiddie denebilir. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
peki sana göre hacker ne demek? cw ayyıldıza laf atman hiç hoşuma gitmedi hackhell zaten lamer dolu orası ayrı ama cw kendisini ispatlamış bir grup
el_muhammed CwDoktoray

Bu ismi özlemişim. :D

CwDoktoray denilen şahıs bir numaralı lamer zaten. :D Sor bakalım, önüne koyduğun bir sistemi kırabiliyor muymuş? :) Kaç tane programlama dilini, ne kadar biliyormuş? (Turbo Pascal'ı saymıyoruz, onu 12 yaşındakiler de biliyor. :D)

İyi güldürdün sabah sabah. :D

el_lamer WcLameray :D

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu ismi özlemişim. :D

CwDoktoray denilen şahıs bir numaralı lamer zaten. :D Sor bakalım, önüne koyduğun bir sistemi kırabiliyor muymuş? :) Kaç tane programlama dilini, ne kadar biliyormuş? (Turbo Pascal'ı saymıyoruz, onu 12 yaşındakiler de biliyor. :D)

İyi güldürdün sabah sabah. :D

el_lamer WcLameray :D
sana bunu ben yerine www.cyber-warrior.org söylesin gir göz at derim o zaman sana göre dünyada böyle bir hacker yok Bu arada CwDoktarayın ne Lamerliğini gördün veya El_Muhammedin söyler misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...