Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

deaftarzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ubuntu Ultimate Edition 2.4 AMD64
Gfxcard : SIS 661 fx
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz HT

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
doğru söze ne denir
gnome kullanıyorsan görsellik alanında yenilgiyi kabul edeceksin :)

Sana hafta sonu GNOME'u yeniden tanıtacağım, bekle sen. :)

Yapma Jea :D Tamam kabul gnoMenu'yu senin sayende kurdum Allah razı olsun minnettarım ama kabul et senin kullandığın tema Kızılay Dağıtması gibi :D :D

Gnome kullanmak kötü bir masaüstüne sahip olmak demekse ; Jeaquares'i yılın Gnome'cusu seçiyorum :D
Teşekkürler efendim, beni sizler yarattınız. :D

Temam çok basit çünkü ben sadeliği severim. Siyah olsun, sadece siyah olsun derim. O sebeptendir ki komut kullanmayı çok severim, malumunuz "siyah ekran". :D

jea burada değil
ödülü geçici olarak ben alayım

evet öncelikle bütün yapımcı kadroya çok teşekkür ediyorum
jea olsaydı o da teşekkür ederdi biliyorum
bu ödülü almak büyük onur biliyorum, jea da bunları söylerdi eminim
ayrıca annem babam ve her zaman yanımda olan kız kardeşimi de çok seviyorum
hey tommy see you hahaha :D

Bak stajer doğru bir şey* demiş. Sizi gördüğüm yerde fena benzeteceğim. :D Dua edin, şimdi okulum var. Yoksa... :devil:

*
Real bence biz bir iki ay forumda görünmeyelim Jea bulduğu yerde vurur bizi gözümüzün yaşına bakmadan :D :D

Dikkat et forum gerçekten bağımlılık yapıyor. Saatlerini başka şeylere harcamanı öneririm.

O alıntıyı nereden aldın bilmiyorum ancak forum bağımlılık yapmıyor. Benim bağımlı olduğum şey internet de değil. Bilgisayarın açık olmasına bile gerek yok, başında oturayım öyle mal mal, yine zevk alırım. :)

jea hanim anlamistim saten sana ait olmadiginida coluk cocuga kötü örnek oluyorsun :) biz babadan böyle görmedik :)

bu arada o nasil masa üstü marmara cöplügü gibi bir benimkine bak bir seninkine :) seninkinde arkada manzara olsa kayip olur,bu arada windows 7 kullaniyorsun :)

kim di o arkadas windowsa yaklasamadi diyen benim temayi görmedi her halde bir kere ekran konusunda kimse kde4 de laf atamaz biri cakma odun biri yap boz linux herseye benzer ,peki windowsu linuxsa benzetmeye calisin bakalim ,arkadas bizde secenek denizde kum biz zevkimize göre dösüyoruz ,sen milletin zevkine göre ,eger istemis olalim tipi tip aynisini kullaniriz

Ben de babamdan öyle görmedim. :) Ama ben babamdan görmediklerimi yapmamak zorunda da değilim. :)

Windows 7 kullandığımın farkındayım. Bilgisayarımda mecbur olarak bulunuyor ama ben de olmasını istiyorum çünkü kendimi sadece Linux'ta geliştirmiyorum. Windows 7 de Linux'un değerini anlamak için gerekli, her zaman bunu savunmuşumdur.

Ama nedense Ubuntu'da masa üstünde hiçbir şey yokken, Windows'ta ortalık karışık fazlasıyla. :)

Msoft ya ALMİ, ya da ucuz bir taklidi. O sebeple fikirlerine itibar etmemenizi tavsiye ederim.

Ben de böyle düşünmüştüm. Tüm harfleri de büyük yazmış, kesin ALMİ bu şahıs. :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Sana hafta sonu GNOME'u yeniden tanıtacağım, bekle sen. :)

Teşekkürler efendim, beni sizler yarattınız. :D

Temam çok basit çünkü ben sadeliği severim. Siyah olsun, sadece siyah olsun derim. O sebeptendir ki komut kullanmayı çok severim, malumunuz "siyah ekran". :D

Windows'çular da Mavi Ekran'ı çok sever :mrgreen:

Ya arkadaşlar bir şey soracağım. Bu Smiley ne ayak? Daha geçen güne kadar Linux Linux diye (afedersiniz) bir yerlerini yırtıyordu şimdi gelmiş bu konuya Windows ekran görüntüsü koyuyor..

Smiley bak burası Linux forumu. Başkalarıyla karıştırma. Windows 7 ekran görüntülerini paylaşmak istiyorsan : http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/5945-herkes-masaustunu-koysun-bakalim.html

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Okumadan değerlendirme yapma. Orda bir konu geçti ZorhaK ben de W7'den koyarım resim dedi sonra ben de koydum!

Ayrıca ben hala söylüyorum. Linux'u destekliyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
biraz konuya dönelim
2zi80no.png

MSOFT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala çok kaba duruyor :D Hiç iyi bir şey açığa çıkmadı.Ah Linuxçular :D kendinizi avutuyorsunuz.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
MSOFT başka işin yokmu kardeşim senin?
Bende windows kullanıyorum ama her yere burnunu sokmaya ne gerek var?
Kullan sistemini efendi efendi, aynı şey her windows konusuna atlayan linux kullanıcıları için de geçerli.

MSOFT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSOFT başka işin yokmu kardeşim senin?
Bende windows kullanıyorum ama her yere burnunu sokmaya ne gerek var?
Kullan sistemini efendi efendi, aynı şey her windows konusuna atlayan linux kullanıcıları için de geçerli.
Çok özür diliyorum ancak Linuxçuların genel olarak "Linux Windows'tan daha görsel,çok güzel" gibi konuşmaları biraz Windows kullanan birini özellikle 7 kullanan dokunur.Çünkü bu hakaret sayılır.

Örneğin şu görüntüyü Linux'ta alabilir miyim?:D:D
windows_7_rtm_02large.jpg

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Çok özür diliyorum ancak Linuxçuların genel olarak "Linux Windows'tan daha görsel,çok güzel" gibi konuşmaları biraz Windows kullanan birini özellikle 7 kullanan dokunur.Çünkü bu hakaret sayılır.

Alabilirsin.

Fakat ben bölüm moderatörümüz keyloger'a gerekli bildiriyi yapıp mesajı silmesini rica etmemi mi istersin yoksa kendin mi silersin

black_sea_28

Asistan
Reaksiyon puanı
26
linux'un pardustan farkı var mı arkadaşlar, veya şöyle sorayım linux pardustan kullanma konusunda çok daha elverişli midir?

MSOFT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alabilirsin.

Fakat ben bölüm moderatörümüz keyloger'a gerekli bildiriyi yapıp mesajı silmesini rica etmemi mi istersin yoksa kendin mi silersin
Mesajın silinmesi ne alaka.

Benim oraya foto koymamı kastediyorsan galiba cevabın kalmadığını için bu yola başvuracaksın:D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201

Linux'te öyle berbat görüntü ile ne yapacaksın? Gördüğüm kadarıyla Linux'ün sadece yazı-tipi görüntüleme motorunun kalitesi bile bu koyduğun ekran görüntüsünde mevcut değil. Simgeler ve pencere dekorları desen bildiğin win3.1 den kalma simge ve dekorların biraz cicili-bicili halleri. Yıllardır aynı şeyler, radikal bir değişiklik yok. Linux'ten ve MacOS'tan çarptıklarını da saymazsak, geriye gittiklerini bile söyleyebiliriz. Saydam pencere kenarlıkları Linux'te onlarca yıldır var. Geriye bir tek duvar kağıdın kalıyor. Yani bize diyorsun ki; Win7'ye geçerek, Win7'li duvar kağıdınızı gözlerinizi şenlendire şenlendire kullanın. Mantık dışı.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
linux'un pardustan farkı var mı arkadaşlar, veya şöyle sorayım linux pardustan kullanma konusunda çok daha elverişli midir?

Dostum Pardus zaten bir Linux dağıtımıdır. Pardus ve Linux ayrı ayrı şeyler değildir.

Linux işletim sisteminin çekirdeğidir ve bu çekirdeğin bir çok dağıtımı mevcuttur(Şu an bilinen 300 den fazla). Pardus, Ubuntu, Arch, Mint, OpenSUSE, Mandriva, Fedora, Puppy, Slax, Knoppix gibi. Hepsi birer Linux işletim sistemidir.

Mesajın silinmesi ne alaka.

Benim oraya foto koymamı kastediyorsan galiba cevabın kalmadığını için bu yola başvuracaksın:D

Sevgili arkadaşım,

Eğer sen oraya bir görüntü koymamış olsaydın, bizim şu anda o görüntüden bahsetme ihtimalimiz % kaç olurdu? Benim gerekli şeylere verilecek cevabım hala var. Ben buraya gerçekten öğrenmek isteyen kişilere, bilgi sahibi olmak isteyen kişilere yardımcı olurum. Ama kakara kikiri yapmak için ve bu Linux bölümünün düzenini bozmak için henüz yeni üye olmuş gereksiz kişilere cevap verme gereğini duymuyorum. Şimdi anlıyormusun. Daha fazla açayımmı. Bir kere daha senin gibi birinin forumda işi olmadığını söylediğim için 3 gün ceza yemiştim. :) İnan değmez.

Gereken insana cevap vermem konusunda yaklaşık 300px yukarıya bakarsan ne demek istediğimi rahatça kavrarsın.

MSOFT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linux'te öyle berbat görüntü ile ne yapacaksın? Gördüğüm kadarıyla Linux'ün sadece yazı-tipi görüntüleme motorunun kalitesi bile bu koyduğun ekran görüntüsünde mevcut değil. Simgeler ve pencere dekorları desen bildiğin win3.1 den kalma simge ve dekorların biraz cicili-bicili halleri. Yıllardır aynı şeyler, radikal bir değişiklik yok. Linux'ten ve MacOS'tan çarptıklarını da saymazsak, geriye gittiklerini bile söyleyebiliriz. Saydam pencere kenarlıkları Linux'te onlarca yıldır var. Geriye bir tek duvar kağıdın kalıyor. Yani bize diyorsun ki; Win7'ye geçerek, Win7'li duvar kağıdınızı gözlerinizi şenlendire şenlendire kullanın. Mantık dışı.
İşte anlatmaya çalıştıpım Linuxçu böyle kendinizi avutmak nasıl bilmiyorum:D

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29

hayir ,öyle bir fark ne vardir ne yoktur ,yani aslindna fark degildir ,o bir cekirdegin farkli yapilandirlimasidir ,yani söyle bir örnek verelim bir yuvarlak cizin iste o yuvarlak cekirdektir yani linuxdur ,sonra etrafina degisk cicek resimleri yapalim buda o dagitimdir yani ,pardus linux su an normal kullanici icin en kolay dagitimdir ,bu bence degildir bu kesin olandir ,bunu her sekilde ispat edebilirim

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
pardus linux su an normal kullanici icin en kolay dagitimdir ,bu bence degildir bu kesin olandir ,bunu her sekilde ispat edebilirim
3-4 yıl önce olsa doğru...
Ancak şimdi 2-3 tanesi hariç
hepsi çok kolay...:D:D:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Böyle şeyler arada oluyor arkadaşlar. :) Gereken yapılır. :wink:

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ama pardus kolayinda kolayi :)pardus da yani :) hersey depoda var skype örnegin uuntuda skype yok acetoneiso2 limewire yok ve codecler hepsi yüklü,hangi dagitimda bunlar icerde diger dagitimlarda bazi paketler disardan eklenti yapiyorsun

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Masa üstü görüntüsü bana ait değil. Resim halini de bilmiyorum o yüzden. :) Bulursam paylaşırım.

jea görüyonmu yaptigin isi milletin kanini ters tarafa cevirttin :) birdaha yapma böyle seyler ,millete linuxsu böylemi sevdirecen ,aslinda basarili olabilirsin ,ama bu sekilde olmasin tecknik acidan tanit ,böyle resim masa üstü resmi olursa adamin konsantiresi dagilir ,yapacagiini unutur :)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ama pardus kolayinda kolayi :)pardus da yani :) hersey depoda var skype örnegin uuntuda skype yok acetoneiso2 limewire yok ve codecler hepsi yüklü,hangi dagitimda bunlar icerde diger dagitimlarda bazi paketler disardan eklenti yapiyorsun

pardus'u da deneyelim artık..:helpsmilie:
---
yine kubuntu..:glare:
ekrangrnts3.png