220 Kg of GoLd

Mehmet Kcgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
photopodborka030n.jpg

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
biri şunun fiyatını hesaplayabilirmi :D
tam bilmiyorum ama bu gram fiyatıydı galiba
24 Ayar Has Altın Fiyatı

Alış: 54.80 TL

alış 55 desek
220 kilo
eder
220000..
toplam fiyat
12 100 000 TL:huh:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bunu çalmak lazım.:D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Çalsan nasıl taşıycan. O da var :D:D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
bizim uşakta altın madeninden ayda 400 kg altın çıkarıyorlar. varın siz düşünün ne kadar para kazandıklarını

Reaksiyon puanı
6
Şekerevlerinde Halit Ziya Kampüsü'nün orda oturuyorum kardeşim. Üniversiteli işsizim ayrıca :) öm.den devam edelim istersen konuyu kalabalık etmeyelim ;)

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Peki 220 kg altının kapladığı hacmi hiç düşündünüz mü ?

yaklaşık 11 litre.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şekerevlerinde Halit Ziya Kampüsü'nün orda oturuyorum kardeşim. Üniversiteli işsizim ayrıca :) öm.den devam edelim istersen konuyu kalabalık etmeyelim ;)

Komşuymuşuz. :D

Konuya dönersek elin gavuru memleketimize gelip madenlerimizi işliyor, biz de seviniyoruz. :P

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Konuya dönersek elin gavuru memleketimize gelip madenlerimizi işliyor, biz de seviniyoruz. :P

Doğru söylüyorsun biz çıkarıyoruz onlara veriyoruz sonra onlar işleyip bize satıyorlar.Valla şaşırıyorum daha maden bile işleyemiyoruz.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144

vaay bi uşaklı hemşerim daha çıktı :)
tekrar konuya dönersek :) kanadalı bir şirket çıkarıyor madeni. uşakta bir yazılım firmasında çalışıyorum. bu madenin elektrik ve arıza işlerine bakan bölümü bizden bir yazılım istedi. biz de istediklerini yazdık. kuruluma madene ben ve bir arkadasım beraber gittik. ordaki görevli bizi bir araçla madeni gezdirdi. devasa bir yer. çalışanların %90 'ı türk. benim anlamadığım bizim kendi teknolojimiz ve iş gücümüz yok diye bu madenleri yabancılar çıkarıyor sanıyordum. ama dediğim gibi %90 türk çalışan var. sadece başlarındaki yönetici kadro yabancı. teknoloji işine gelirsek yapılmayacak bir teknoloji değil. iş makineleri caterpiller in zaten. iş makinesi işini çözdün mü olayın büyük çoğunluğu çözülmüş oluyor.

burda devletin bu işi türk bir firmaya değil de yabancıya vermesi sorun. daha önceden dediğim gibi ayda 400 kg altın çıkıyor. yanında çıkan gümüş ve bakırı saymıyorum bile. bu altının da büyük çogunlugu kar. işte böyle böyle sömürülüyoruz :(

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Valla insanı kötü şeylere teşvik ediyor bu resim :D Hemen 11 kişiyi bulup gitmek lazım :D

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
burda devletin bu işi türk bir firmaya değil de yabancıya vermesi sorun. daha önceden dediğim gibi ayda 400 kg altın çıkıyor. yanında çıkan gümüş ve bakırı saymıyorum bile. bu altının da büyük çogunlugu kar. işte böyle böyle sömürülüyoruz
Devlet işini ihaleyle yapıyor.Dışarıya verilmesininn sebebi, devletin bilerek dışarıyı seçmesi olmayabilir.Belki Türk firmalarından istenilen teklif verilmedi.Bir de şöyle bişey var:
Üzülerek belirtmeliyim ki, bizimkiler yönetim işini pek yapamıyorlar.Yapanlar da böyle sektörlere denk gelmiyor yada.Dışarıda bu işi en iyi derecede yönetecek iş adamları var.Bizde de olduğu gibi ama sonuçta ülke menfaatine olduktan sonra kimin idare ettiği veya kimin çalıştırdığının pek de önemi kalmıyor bence.
Başarılı iş adamlarımız çoğalıyor.Bizim Dünya'da büyük şirketlerde büyük işler başaran birçok örnek iş adamlarımız da mevcut.Olaya bir de bu açıdan da bakmak lazım.

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
O altına ocean thirteen senaryosu yapmak lazım.