Ses Sistemi Almayı Düşünüyorum, Yardıma İhtiyacım Var!!!

BRHM61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 100-200 TL arası bir ses sistemi arıyorum.
2+1 veya 5+1 olabilir, aslında bu konuda da yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum, 2+1 'in yeterli olacağını düşünüyorum fakat 2+1 lerin de kumandası yok
frown.gif

Müzik dinlemek için almayı düşünüyorum. Basslar kadar tizler de iyi olsun istiyorum. Aşağıdaki modellerden kullananlar varsa özellikle yazmalarını rica ediyorum. Apartman dairesinde kullanacağım.
2+1 ler;
CREATIVE INSPIRE T3100 2+1 SPEAKER 103,51 TL
MICROLAB FC-361 2+1 SPEAKER 139,23 TL
LOGITECH Z323 2+1 SPEAKER (980-000356) 140,66 TL
ALTEC LANSING VS2621 2.1 SPEAKER 115,72 TL
CREATIVE GIGAWORKS T20 2.0 28W 1+1 SPEAKER 165,40 TL
gerçi fiyatlar sitelere göre değişebiliyor
özellikle ilk üçü arasında kararsız kaldım

5+1 ler;
DIANA KA-540R 5+1 SPEAKER 168,17 TL
MIKADO MD-557 5+1 FM RADYOLU SPEAKER 157,54 TL
MIKADO MD-558 FM RADYOLU 5+1 SPEAKER 157,54 TL

Mikadonun 557 ve 558 arasındaki fark wattlar haricinde? Ve mikadolardan hangisini 557 mi yoksa 558 mi tavsiye edersiniz ya da Diana mı?

Uzunca bir mesaj oldu ama bu modeller arasında gezmekten bıktım her akşam. Siteleri geze geze en son bu modeller arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. İkamet ettiğim yer küçük bir yer ve teknoloji ürünleri satan dükkan sayısı birkaç tane, onlarda da sadece Creative in birkaç modeli var ve kapalı kolilerde
smile.gif

İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler... Logitech Z323 kullanan bir kişiye rastladım o da bu forumda. İyi diye yazmış. Logitech Z323 kullanan varsa onların yorumlarını da bekliyorum.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım ben Notebook'larda 5+1 kullanılmamasından yanayım,neden dersen zaten aletin nekadarlık bi kartı varki sana ne versin 5+1 deyince herzaman yüksek ses demek değildir sana en iyi tavsiyem bunu alman,diğerlerini alman sadece para kaybı olur,tabi yinede sen bilirsin.
Ayrıcada CREATİV'in üzerinede ses sistemi tanımam,birde şuna karşıyım,Logitech hem ses sistemi üretiyor hemde klavye mouse vs.üretiyor bence hepsi olmuyor. O yüzden herkes işini yapmalı diye düşünüyorum.

BRHM61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben Notebook'larda 5+1 kullanılmamasından yanayım,neden dersen zaten aletin nekadarlık bi kartı varki sana ne versin 5+1 deyince herzaman yüksek ses demek değildir sana en iyi tavsiyem bunu alman,diğerlerini alman sadece para kaybı olur,tabi yinede sen bilirsin.

Önerileriniz için teşekkürler. Logitech Z323 2+1, bu hoparlör hakkındaki fikrinizi de öğrenebilir miyim?

Harici ses kartı da almayı düşünmeye başladım iyiden iyiye :))
CREATIVE SB X-FI SURROUND 5.1 USB SES KARTI 170TL

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben bunu kuLLanıyorum Tavsiye ederim 165 TL aLmıştım 1 ay önce.

8216.jpg

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Önerileriniz için teşekkürler. Logitech Z323 2+1, bu hoparlör hakkındaki fikrinizi de öğrenebilir miyim?

Harici ses kartı da almayı düşünmeye başladım iyiden iyiye :))
CREATIVE SB X-FI SURROUND 5.1 USB SES KARTI 170TL

Sonuçta sana önerdiğimle arasında 1W var sana önerdiğim 29W,senin söylediğin 30W logitech almanı tavsiye etmem kesinlikle çevredede creativ'den başka ses sistemi alan yok gerçekten samimi söylüyorum samimiyetime inanın lütfen logitech ses konusun da iyi olduğunu düşünmüyorum,birde notebook'ta bu ses kartını hiç düşünemiyorum ama bilemiyorum yani sana kalmış bir şey ben olsam almazdım.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biraz pahalı ama z5500 ü tek geçerim

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bnde yeni çıktığında creative t6200almıştım gerçi bnde creative titanium ses kartıda var gayet güzel performans alıorum özellikle full hd filmlerde güzelde bi ekrana sahipsen sinemadaki keyfi yaşatıo...oyunlardaki ve normal muziklerdeki ses kalitesini tartışmıorum bile, fiyatı yaklasık 254ytl sanırım biraz daha bütçe ayırabilrsen tercih edebilrsn

BRHM61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnde yeni çıktığında creative t6200almıştım gerçi bnde creative titanium ses kartıda var gayet güzel performans alıorum özellikle full hd filmlerde güzelde bi ekrana sahipsen sinemadaki keyfi yaşatıo...oyunlardaki ve normal muziklerdeki ses kalitesini tartışmıorum bile, fiyatı yaklasık 254ytl sanırım biraz daha bütçe ayırabilrsen tercih edebilrsn

Önerileriniz için teşekkürler. Az önce T6200 a da göz ucuyla bakmadım değil. yorumlarda logitech x540 ı T6200 dan daha iyi diyorlar. gerçi şuan da x530 var sitelerde. bu ikisinden hangisi bi fikriniz var mı?

CREATIVE INSPIRE T6160 yani sizinkinin bi alt modeli gibi birşey oluyor sanırım.
Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu sistemleri şu an için laptopta kullanacağım, seneye pc alırsam 5.1 ses kartı da almayı düşünüyorum. hem ileriye de dönük birşey olsun istiyorum bi taraftan. ben bu sistemleri müzik dinlemek için istiyorum daha çok.
Logitech z323 e aklım takılıyor bir yandan. Sesini merak ediyorum.

Kafam çok karışık :)

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Bence 2+1 al, ben masaüstünde 5+1 kullanıyorum şuan müzük dinlerken sesi tam alamıyorum birde sesi dağıtmak sorun çıkarabiliyo, 2+1 en temizi sitede inceleme yapılmıştı diye hatırlıyorum bi araştır hele ;)

BRHM61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence 2+1 al, ben masaüstünde 5+1 kullanıyorum şuan müzük dinlerken sesi tam alamıyorum birde sesi dağıtmak sorun çıkarabiliyo, 2+1 en temizi sitede inceleme yapılmıştı diye hatırlıyorum bi araştır hele ;)

2+1 öneriyorsunuz herkes gibi.
2+1 lerde Z323 e gözüm takılıyor, 120 TL yaklaşık, dinleme imkanım yok, dinleyip yorum yapanda yok.
Altec Lansingi övüyorlar, yorumlar gayet olumlu;
ALTEC LANSING FX4021 UZAKTAN KUMANDALI 2+1 SPEAKER bu modeli övüyorlar fiyatı 180 TL yaklaşık olarak.
ALTEC LANSING VS4221E 2+1 SPEAKER 175TL bu model mi yukardaki mi yoksa ALTEC LANSING VS2621 2.1 SPEAKER bu model mi? Onun da fiyatı yaklaşık 120 TL...

Çok kararsızım...:(

BRHM61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech x530 almaya karar verdim gibi :)
Çok övgü alan bir sistem, 150 TL ye buldum hızlıal diye bi siteden..

---------- saat 22:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:36 eklenmişti ----------

x540 ı da 154TL ye buldum hiperucuz diye bir siteden...
hangisini alsam :)

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
2+1 sakın alma derim 5+1in keyfine vardıktan sonra dier şekilde muzik dinlemek bile insanın hoşuna gitmiyor. x530 yada x540 kullanmadığım için bi yorum yapamıcam zira sırf özelliklerine bakarak ürünü iyi kötü performanslı demek yanlış olur kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm t6100 evet bi önceki modeli

cesparow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z323 ü kesinlikle tavsiye ederim dün aldım laptop ta kullanacaksan x 530 falan alma bas iyi olmuyo tiz gelio ses ben dün denedim laptop ta en verimlisi z 323 dü bas ı muhteşem kesin almanı tavsiye ederim .x 530 da iki çıkış var ve bu iki çıkışı birleştirici alıp birleştiğinde laptop a takabiliosun masaüstü pcler için daha ideal x530 lar.ben çok beğendim altec leri boşver aynı fiyata altec de vardı ama yüksek sesde bas ı bozuyo z323 de bozma falan yok 2+1 demezsin arkada da hopörler var satan kişi 4+1 lere eşit olduğunu x530 ların artık eskidiğini x540 ların laptoplarda daha iyi işlediğini falan söledi .ama eminim memnun kalacaksın.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
creative almada ne alırsan al ayrıca ses kartının gücü yanması gibi bir durum kesninlikle söz konusu değildir yanlış bilgilendirme olmasın bu cihazlar anfi sistemi bütünleşik olarak gelir o yüzden sorun çıkmaz. hoparlörde şöyle bir durum var yumuşak bas istiyorsan kesinlikle logitech derim hem servis ağı hemde malzeme kalitesi 10 numara bazı modellerinde tiz basın altında boğulabiliyor o yüzden gidip denemende fayda var. Ses kartına gelecek olursak aynı ses kartı 2 hafta önce aldım şahsen okadar para edecek bir kart değil 5.1 optic destek veremiyor malak kart kesinlikle parasını hak etmeyen bir ürün 10 üzerinden alsa alsa ben 4 veririm seste de aham şaham değişiklik yok zaten z5500 de kullanıyorum notebokkun sesinden memnun değildim bunu aldım pişmanım dijital ses konusunda çok başarısız ileride dijital hoparlör düşünürsen pişman olursun.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
ooo Arkadaş almıştır kullanıyordur da şimdi :) Siz hala tavsiye mi ediyorsunuz :)

karson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalar x-540 T6200den daha iyi değil öncelikle bunu belirtmek isterim. bence yeni seri olan Creative inspire T6160 al ama. hem bunda IFP denen teknoloji var ses tam surround şeklinde geliyor bende araştırdım senin gibi http://creativeci.wordpress.com/ sitesinden baktım özellik yorum falan merak ettim gittim mediamarkt mağazsında dinledim çok çok çok iyi :) aldım evde dahada etkili oldu :p