SMF forumu Türkçeye çevirme (Animasyon)

[...Saint...]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıntı Link : http://www.ogren.tv/web-cms-sistemler/smf-forumu-turkce-yapin.html

Daha önce anlattığım SMF kurulumuna ek olarak Türkçe dil ayarlarını anlatan bir video hazırladım..
Umarım faydalı olur..

::DETAY::
SMF Forum Dilinizi Türkçe Yapın

Dünyanın dört bir yanında on binlerce insan tarafindan Forum sistemi için tercih edilmekte ve kullanılmaktadir. Elbette ki tüm dünyada kullanılmakta olan bir yazılımın farklı dillerde kullanılması gelişimi açısından olumlu olacaktır. Tabi bu denli geniş kitlelere hitap eden yazılımın en çok kullanıldığı ülkelerden biri olan Türkiyeye dil desteği bulunmaktadır. SMF yazılımına Türkçe destek alabileceğiniz sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Bugün SMF'in Türkçe diline uygun hale nasıl getirileceğini birlikte inceleyeceğiz. Buyrun dersimize geçelim..

Videolu anlatım için tıklayınız..

[flash=700,540]http://www.ogren.tv/dersler/smf_turkce_dil_ayarlari_nasil_yapilir/smf_tr.swf[/flash]

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bunu türkçe yapmasına yapıyoruz da UTF-8 problemini aşamadı hala SMF..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Forumu kurmadan önce TR dil paketini eskisiyle değiştirp atıyorum...
kurulumda TR oluyo Forumda TR kurulu geliyo...

[...Saint...]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet dediğin gibi de olabilir ancak ingilizce dosyalarını silmemek daha uygun olacaktır diye düşünüyorum...
Bu yontem tabiri caizse doğru yol oldugu için bu şekilde anlattım.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Hangi şekilde aşamadı sölim bazı temelarda hala "Ş,Ö,Ü,Ğ" sorunları görülüyor. Onun yüzünden Default temayı kullanmak zorunda kaldım.

[...Saint...]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiye kadar benim kullandıklarımda sorun olmadı ama haklısın bazı temalarda sorun olabilir. Ancak bence dil desteği anlamında en başarılı CMS diyebilirim..

blondy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek ala ben bir videoyu animasyon yapıp forumlarda resim ekler şekilde ekleyerek oynamasını istiyorum nasıl olabilir yardıma ihtiyacım var hangi program yapar bunu..?