Rapidshare Beklememek İçin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rapidshare den dosya indirirken beklememek için ne yapmak lazım. Yani daha ziyade modemi resetlemekten kurtulmak için?

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Premium hesap alman lazım :) Modemi manuel mi yoksa program ile mi resetliyosun o da var tabi :)

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Manuel resetliyorum, resetlemeden olmuyor mu? Firefox'un skipscreen diye bir eklentisi varmış onu kurdum yine bekletiyor.

Veledul_Maraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linkini vereceğim program işini görecektir kullanımı ile ilgili detaylı bilgiyi internetten bulabilirsin

Cryptload

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bu program hem resetleme için 15 dk hem de normal bekleme süresi kadar bekletiyor.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Resetlemeden olması için dediğim gibi Premium hesap alman gerekiyor.Eğer illa ki premium almıycam diyorsan adsl'in için olan reset dosyasını internetten bulursun ve örnek olarak cryptload programıyla ile resetleyip indirebilirsin.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cryptload ara sıra sapıtan bir program olsa da iş gören bir program..
Modeminize uygun reset atma eklentisini de indirip ayarlarsanız kendi kendine hallediyor indirme işlerini..
-----------------------
Versions for Mac OS X and Linux are not available until CryptLoad 2!

sürüm 2'yi beklememiz gerekiyormuş...

linux için crypload benzeri bir program var mı acaba?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
zaten bu aralar rapid premium alma :) adamların banlama damarı tuttu yine :) beni banladılar :)

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Zaten rapidshare'e bir şeyler oluyor.Başkalarının upload ettiği dosyaları indirirken premium hesabı istiyor.

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en son jdownloader'ı indirdiğimde avira ss trojen bulmuştu ff eklentisi olan skipscreen i öneririm kendisi otomatik olarak süreyi bekliyor sana sadece kaydetceğin yeri seçmek kalıyor. sürekli reset atmak vb işlemler modeminin bi süre sonra bozulmasına sebeb olur bilgin olsun

Zaten rapidshare'e bir şeyler oluyor.Başkalarının upload ettiği dosyaları indirirken premium hesabı istiyor.
premium hesabı değil o sadece normal kullanıcılar için bandgenişliği yetmiyor yada azalttılar sürekli deneyince oluyor çoğu zaman

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer rapidde beklememek istiyosan ya preminium alcan ya da modeme reset atıcan

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
rapid free kullanıcıları canından bezdirdi artık:) illa premium alsınlar diye yapmadık eziyet bırakmıyor,ben rapidden dosya indirirken (free tabii)sürekli takılmalar oluyor.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
pre aldıgında da adil kullanılmadıgından ban atıyor anlamış değilim :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
her modem için modem resetleme işlemi otomatik yapılabilir cryptload da. Listede yoksa modemin kendin oluşturabiliyorsun basit bir işlemle

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
jdownloader'ı mecbur ubuntuda kullandım, yeni ip alması cryptload'dan daha uzun sürüyor

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Link generator gibi birşeyler varmış, başka site üzerinden indiriliyormuş. O sitelerden bildiğiniz var mı?

Iaquinta

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Link generator gibi birşeyler varmış, başka site üzerinden indiriliyormuş. O sitelerden bildiğiniz var mı?

Denedim ya hatalı iniyor yada hiç inmiyor.
En iyisi 20 tl nize kıyın bir aylık premium alın derim.
Ben kullanıyorum mükemmel bir ayrıcalık bence:wink:

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Denedim ya hatalı iniyor yada hiç inmiyor.
En iyisi 20 tl nize kıyın bir aylık premium alın derim.
Ben kullanıyorum mükemmel bir ayrıcalık bence:wink:

20 ytl mi ? sen yoksa türkiye bayisinden mi aldın ? dostum git rapidshare.coma 1 aylık 7 euro..kredi kartından 15 ytl çekiliyor...5 ytl fazladan verme

ben de geçen hafta premium aldım...arşivi oyunlarla müziklerle doldurdum..valla şimdiye kadar çektiğim eziyete yanarım

Iaquinta

Asistan
Reaksiyon puanı
3
20 ytl mi ? sen yoksa türkiye bayisinden mi aldın ? dostum git rapidshare.coma 1 aylık 7 euro..kredi kartından 15 ytl çekiliyor...5 ytl fazladan verme

ben de geçen hafta premium aldım...arşivi oyunlarla müziklerle doldurdum..valla şimdiye kadar çektiğim eziyete yanarım

Ben para vermedim akrabam doğum günü hediyesi olarak aldı :thumbup:

Bende çok eziyet çektim şimdi çatır-çatır beklemeden herşeyi indirip arşivliyorum.