Firefox Anaparola Özelliği

Mehmet Kcgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adszjo.jpg

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
vay be. ampulu keşfetmiş gibi konu açmışsın. Parola kayıt özelliği çok güzel bir özellik insanlar bu özelliği kullanasın diye yapıyor gidip onun bunun kayıtlı parolalarını göresin diye değil.

ki zaten görmek istedinmi mantıklı olarak parolalar senin bilgisayarında saklanıyor mozillanın klasöründe oradan da ulaşılabiliyor. bizi aydınlattın vallahi çok sağol. dedim ya ampulu bulmuş gibi.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hiç olmasa daha güzel aslında Ana parola koymadan kullanan bir çok kişinin şifrelerine kolay ulaşılıyor, Yaşasın Opera Şifrelerimizi saklamasını iyi biliyor..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Dövmediğin kalmış adamı. Sağol ben bilmiyordum işime yarar unuttuğum parola olabiliyor bazen

Mehmet Kcgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay be. ampulu keşfetmiş gibi konu açmışsın. Parola kayıt özelliği çok güzel bir özellik insanlar bu özelliği kullanasın diye yapıyor gidip onun bunun kayıtlı parolalarını göresin diye değil.
ki zaten görmek istedinmi mantıklı olarak parolalar senin bilgisayarında saklanıyor mozillanın klasöründe oradan da ulaşılabiliyor. bizi aydınlattın vallahi çok sağol. dedim ya ampulu bulmuş gibi.

Bak güzel arkadasım laf trafiğine gerek yok.

adszrq.jpg

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Evet senin bu durumda sorman gerekirdi :) Bir şey bilmediğini bu kadar belli ettiğine göre..