LUTFEN YARDIM Windows 7 Professional Vl Build 86 TR

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sevgli dostlar Windows 7 Professional Vl Build 86 TR orjinal pc de yuklu yaniz orjinal keyli yanliz eyer format atarsam belki key kara listeye duser diye format atmiyorum bir yerde duymustum galiba pc yedekliyormus sun nasil yedekleniyor yani yedekledim diyelim dvd format dvd yimi oluyor bu isten anlayan arkadaslar yardimci olursa menmun olurum eyer resimli guzel bir sekilde anlatan olursa cok men mun olacagim bu islerde oldukca acemiligim var yardimci olacak arkadaslara simdi den tesekur ederim saygilar cevabinizi dort gozl bekliyorum.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hiçbişey olmaz sen dvd keyini biryere kaydet kimseye verme yeter...

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hiçbişey olmaz sen dvd keyini biryere kaydet kimseye verme yeter...

sagol dostum tesekur ederim ilgilendigin icin yanliz bu yedekleme nasil oluyor bunuda cok merak etmye basladim yedekleme pc deki tum bilgilerimi acaba dvd ye mi yukluyorsun

bundan yanida bir bilgin varsa paylasirsan men mun olurum saygilar dostum.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Şu anda vaktim yok resimle anlatım için ama şu yolu takip ederseniz sistem görüntüsünü alırsınız ve istediğiniz zaman yüklemenizi problemsiz yenilersiniz
Başlat>tüm programlar>bakım (alt menüde) "yedekleme ve geri yükleme" yi açın yan menüde sistem görüntüsü oluştur ile istediğiniz imajı ister hard diske isterseniz dvd'ye alabilirsiniz.

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu anda vaktim yok resimle anlatım için ama şu yolu takip ederseniz sistem görüntüsünü alırsınız ve istediğiniz zaman yüklemenizi problemsiz yenilersiniz
Başlat>tüm programlar>bakım (alt menüde) "yedekleme ve geri yükleme" yi açın yan menüde sistem görüntüsü oluştur ile istediğiniz imajı ister hard diske isterseniz dvd'ye alabilirsiniz.

tesekur ederim simdi anladim yanliz bunu dvd yazarsam ilerki zaman da bu dvd le format gibimi pc ye format atip yukliye bilirmiyim yani orjinal lini geri yukliye bilirmiyim yani( keyeyim) silinmez degilmi aslinda onun icin yedekleme yapmak istiyorum simdiden tesekur ederim. saygilar