Dostlar Bir Film Arıyorum...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Orhan Kemal'in "Bereketli Topraklar üzerine" kitabını okudum. Bunun birde filmi varmış. İnternet'ten çok aradım ama ya verilen linkler kırık, yâda sadece haber başlığı olarak eklenmiş sitelere.

İllegal paylaşımın yasak olduğunu biliyorum. Bu yüzden link verin demiyorum. Ama arşivinizde varsa, yâda nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkürler

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Orhan Kemal'in "Bereketli Topraklar üzerine" kitabını okudum. Bunun birde filmi varmış. İnternet'ten çok aradım ama ya verilen linkler kırık, yâda sadece haber başlığı olarak eklenmiş sitelere.

İllegal paylaşımın yasak olduğunu biliyorum. Bu yüzden link verin demiyorum. Ama arşivinizde varsa, yâda nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkürler

Filmin ismi kitap ismi ile aynımı?

diğerkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Orhan Kemal'in "eskici ve oğulları",Yaşlar kemalin "ince memed" kitaplarıyla aynı ismi taşıyan filmleri de varmış. Bende bunları çok aradım, ama bulamadım.

Eski filmleri bulmak hayli zor.İşin kötü yanı Kitap ısrarla canlılığını korurken, filmi bulmak çok zor oluyor.Hatta imkansız.

Arşivinizde varsa yardımlarınızı bekliyorum.(Paralı parasız her yere baktım yok:glare:)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Biraz geç oldu ama halen bulamadıysanız arena-tr de var..

E ğer benim için söylüyorsan, yani "bereketli topraklar üzerine" filmi için soruyorsan onu buldum... Sağ olsun Slokr ö.pmesajla göndermişti linkleri...