Çakma debian yerine debian kurman daha iyi olur...:devil2::devil2:bilmem merak ettim kdenin yüz akı olan sistem nedir onu da bilmiyorum gerçi bilsem de kuramıyorum zaten kurulmuyor meret kök dosya diyip duruyo bana
karcx ben dediğini yapmıştım daha önceden wubi de kurmadı kubuntuyu seçtim işte diski dosyaları yükledi cdyi çıkardı sürücüden bilgisayarı yeniden başlat dedim kapattı tekrar benim windows 7 hiçbişey olmamış gibi açıldı fazladan yapmam gereken başka birşey mi var acabaÇakma debian yerine debian kurman daha iyi olur...:devil2::devil2:
yukarda wubi programı var...:yes::yes:
http://releases.ubuntu.com/9.10/wubi.exe
programı ile kubuntuyu bırak o kursun...:thumbup::thumbup:
![]()
@karcx bunların hepsi kdeli midir görsel yönden de güzel görünsün istiyorum kubuntudaki araç çubuğu fontu falan alıştığımız windows boyutundaydı da hoşuma gitti pardus 2008 kurmuştum bi ara onda harfler sayılar kocamandı bi türlü küçültemedim belki warmıştır onu küçültmenin bir yolu ama silemyi tercih ettim o sıralar şimdi tekrar denemek istiyorum
vay be
forumda bsd kullanan da varmış
hocam bu bsd için program desteği linux kadar var mı? yeterli mi? önerir misiniz? hızı nasıl? wine falan bunda çalışıyor mu?