Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Akıllı Tv de photoblog da yurdum insanı bölümünde arka planda çalan nakarat kısmında silah sesi bulunan bayanın söylediği yabancı şarkının adını bilen var mı_?

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Lise Defteri Dizisini Bilirsiniz Coğunlugunuz..O dizide Bölümün Sonlarına Dogru Kerem'in (Emre Altuğ) Günluge Yazı Yazarken Calan Bir parca var..Gitarla Calıo Ve Slow..Ayrıca Bu Parca Sadece Kerem Gunluk yazınca Calmıyo.Dizide gerilimli Anlar Oluncada Calıodu..Ne Olur Yardım Edin 4 Seneden Beri Bu Sarkıyı Daha Dogrusu Parcayı Arıyorum 30 Saniye Felanda Olabilir bulursanız Sevinirim.....

borbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bır yabancı sarkı var erkek soyluyor moke moke dıe bagırarak baslıo sarkının ıcınde dj falan are you ready sozlerı gecıyor muzık surda var alltakı lınkte arka fonda calan muzık ısmıni soruyorum vırus yoktur sadece sarkının ısmını arıyorum.
http://www.speedyshare.com/641990554.html lutfen yardım edın rica ediyorum 2 haftadır arastırdım bulamadım!!

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bir şarkı arıyorum galatasarayın hamburg deplasmanına gittiği zaman maç öncesi hamburg sokaklarında dolaşan takımımızın haberini yapan GS tv bir bant hazırlamıştı bantta çalan şarkıyı çok aradım bi türlü bulamadım şarkı my lov yo diye başlıyo aradabir şayna diyo şarkının adını ve şarkıcının adını bulabilirmisiniz:biggrin:

nachtundnebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanal 1 test yayını sırasında yayınladığı eski klipler vardı o kliplerden birini arıyorum . şarkıyı ses tonu the cranberies solistine benzeyen sarışın bir kadın söylüyordu. parça slow. şarkıcı sahnede şarkısını söylerken eski günleri hatırlıyor bir tiyatro sahnesi gibi kowboy olan küçük bir çocuk var bir kız var kız çocuğu seviyor falan filan bu klipten sonra I cant play gitar gibi bir parça çıkıyordu. hatırlayanınız bileniniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

ben de aramaktayım bu şarkıyı eski genç tv cileri sahneye alalım (:

---------- saat 23:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:21 eklenmişti ----------

Çok güzel bi konu olmuş öncelikle, umarım ben de aradığımı bulabilirm... Yaklaşık 5-6 yıl önce televizyonda yabancı bi klip çıkıyordu rock tı yanılmıyorsam ama slow türündeydi biraz. İki genç sevgili gece bir arabanın üstünde yıldızlara bakıyolar, böyle yıldızlarla şekil falan yapıyorlardı, hatta yıldızlarda şarkıyı söyleyen grubun şekli falan çıkıyordu... Bi de yanılmıyorsam söyleyen kişi sesini biraz tizden kullanıyordu... Ne olur bilen biri varsa... Hatta bu şarkının çıktığı zamanda teri meri, red blooded women, parle moi, superstar, loss my breath, stand my ground, caught up... şarkıları da çıkıodu. Bunun gibi birsürü parça sürekli dönüp dolaşıp aynıları çalıodu arasında benim sorduğum da vardı. Bu şarkıların sırasını bile ezberlemiştim.... Bu arada bu bahsettiklerimi çoğu kişi kanal 1 test yayınında görmüş, ama ben sky tv de seyrediyordum ki yanılmıyorsam o da kanal 1 çıkmadan önceydi.... İlgilenenler için teşekkürler...

duran duran - what happens tomorrow ;)

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Az Once Atv'de Yayınlanan KAPALIÇARSI adlı dizide Olgun şimşek Sazla Bi Sarkı Söyledi..Sarkının Sözleri ''bak içime gor benş tut elimden yak beni istemezsen bu askı otur bastan yaz beni'' Lutfen yardımcı olun bulamadım kimin soylediğini..intihar edrim haa..

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Arkadaslar Az Once Atv'de Yayınlanan KAPALIÇARSI adlı dizide Olgun şimşek Sazla Bi Sarkı Söyledi..Sarkının Sözleri ''bak içime gor benş tut elimden yak beni istemezsen bu askı otur bastan yaz beni'' Lutfen yardımcı olun bulamadım kimin soylediğini..intihar edrim haa..

Cem Yıldız - Otur Baştan Yaz Beni

tarkan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm ya benim uzun zamandır aradıgım yabancı bir şarkı var eski sözleri şöyle nınınınınınını bir kız söylüyor bana yardımcı oluursanız sevinirim tarkan27

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bir şarkı arıyorum galatasarayın hamburg deplasmanına gittiği zaman maç öncesi hamburg sokaklarında dolaşan takımımızın haberini yapan GS tv bir bant hazırlamıştı bantta çalan şarkıyı çok aradım bi türlü bulamadım şarkı my lov yo diye başlıyo aradabir şayna diyo şarkının adını ve şarkıcının adını bulabilirmisiniz:biggrin: