İso dosyası yazma ?

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Elimde 8 küsür gb lık bir iso dosyası var bunu nasıl 2 ye ayırarak dvd ye yazdırıp sonrada sorunsuz olarak yükleyebilirim? :helpsmilie:

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iso dosyasını sanal dvd oluşturup gösterebilirsin daha sonra içindekileri harddiskinde biryere kopyaladıktan sonra dilediğin dibi yazdırabilirsin

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iso dosyasını sanal dvd oluşturup gösterebilirsin daha sonra içindekileri harddiskinde biryere kopyaladıktan sonra dilediğin dibi yazdırabilirsin
dediğin gibi yapıp imajı yükleyebilirim ama esas benm istediğim şu bunu nasıl 2 dvd ye kurulum esnasında bizden 1. dvd den sonra 2. dvd yi isteyecek şekilde yazdırırım?( piyasadaki 2 dvd lik yüklenen oyunlar gibi)

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çift katmanlı bi dvd im olsa zaten buraya böyle bişey yazmazdım.
rolmodel sen iyi demişsin de winrarla 2 ye bölüp sonra bunu nasıl iso programıyla yazdıracaz tabi yukarda belirttiğim piyasadan aldığımız oyunlarda olduğu gibi kurulum esnasında bizden 2 dvd yi isteyecek şekilde bunun yapılışını anlatabilirmisin çünkü en ufak bi yanlış yaparsak boşu boşuna dvd yi mahvederiz...

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çift katmanlı bi dvd im olsa zaten buraya böyle bişey yazmazdım.
rolmodel sen iyi demişsin de winrarla 2 ye bölüp sonra bunu nasıl iso programıyla yazdıracaz bunu anlatabilirmisin çünkü en ufak bi yanlış yaparsak boşu boşuna dvd yi mahvederim...

önce kendini garanti altına al iso dosyalarını yeni bir klasöre kopyala, denemeni o dosya ile yap.
winrarı kurduktan sonra iso dosyasının üstünde sağ tık yap.. Arşive ekle yi seç... rar olsun.. sol alt köşede ciltlere böl seçeneğinden dvd 4481mb yi seç... işlem bittikten sonra 1. cilt diğerleri yanında olmadan açılmaz..

oyunlardan zerre kadar anlamam, ama şöyle söyliyeyim winrar ile sıkıştırırken gelişmiş sekmesinden SFX seçeneğinden ( içindekileri şuraya çıkart ve örneğin setup.exe yi çalıştır ) komutlarını kullanarak tam istediğin gibi yapabilirsin..

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Warez içerikli link vermek yasaktır.
Bkz. Forum kuralları 5. Madde

pardon... bu konuyu cevaplarken bir yandan da o siteye bakıyordum.. Tesadüfün böylesi.. PARDON

---------- saat 19:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:51 eklenmişti ----------

OnLT

Profesör > Peki senin serdoan nickli arkadaşa yardımcı olacak bir fikrin yok mu ? Yoksa müfettişlik yapıp ceza keserek mi PROFESÖR oldun!

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bence Win-RAR ile 2 parta böl ve yaz.Yazmak işin ise tavsiyem Nero'dur.

Son olarak rolmodel profesör ünvanı mesaj sayısı 1000 i geçince sistem tarafından otomatik verilir:D ve çok komiksin seni Face e verelim:D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
pardon... bu konuyu cevaplarken bir yandan da o siteye bakıyordum.. Tesadüfün böylesi.. PARDON

---------- saat 19:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:51 eklenmişti ----------

OnLT

Profesör > Peki senin serdoan nickli arkadaşa yardımcı olacak bir fikrin yok mu ? Yoksa müfettişlik yapıp ceza keserek mi PROFESÖR oldun!
Sakin ol. Sadece uyardım.

serdoan, Alcohol 120% adlı program sana yardımcı olabilir.
http://www.alcohol-soft.com

---------- saat 19:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:23 eklenmişti ----------

Son olarak rolmodel profesör ünvanı mesaj sayısı 1000 i geçince sistem tarafından otomatik verilir:D ve çok komiksin seni Face e verelim:D
:thumbup1::flowers:

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hayırlı olsun 1001 oldun :yes:

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında ben 3 sene öncede buradaydım... rolmodel.com sitesini kurunca bütün vaktimi aldığı için ayrıldım... şimdi siteyi kapatınca tekrar döndüm.. elimde 5000 sayfalık sitede yayınladığım bilgiler var, zamanı ve zemini uygun oldukça hepsini burada paylaşacağım. ( mezara götürecek değilim ya :biggrin: )

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yaa bu winrarla bunu nasıl 2 part olarak çıkartacaz winrara basınca direk bu iso dosyasının normal içini açıyor setuplu datalı autorunlu directx li falan ?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum 8.5GB DVD alacaksın 5TL.DVD WRİTER'inde varsa iso dosyasını bu DVD ye yazdırabilirsin,

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çıkartmayacaksın - Sıkıştıracaksın
arkadaşım bende bunu 2 ye ayırabilirmiyim diye düşünüyorum üstelik sağlıklı bir şekilde 8 küsür gb lık bir imajı nasıl 2 part olarak sıkıştıracaz...
resime baktım saolasın dediğin gibi winrar dan 4481 mb olarak arşivleyi seçtim bakalım napacak bekliyorum..

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum 8.5GB DVD alacaksın 5TL.DVD WRİTER'inde varsa iso dosyasını bu DVD ye yazdırabilirsin,

Mükemmel çözüm ! Bravo ! Daha önce hiç kimse düşünememişti :biggrin:

Bir önceki sayfada cevabı var... imkanım olsaydı burada yardım talep etmezdim diyor arkadaş...:hammer:

x17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modlar nerde ya konu başlığı hala küçük :huh:

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Modlar nerde ya konu başlığı hala küçük :huh:
arkadaş sorunla ilgili bir fikrin varsa söle yoksa denetmenlik gibi bi işin varsada söle senide moderatör yapsınlar biz işimiz acil olduğundan ivedi bi şekilde yardım alacağımı düşündüğüm için acele yazdım senin yaptığın üzümmü yemek bağcıyımı dövmek:angry:

---------- saat 20:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:30 eklenmişti ----------

Bilgin varsa paylaş, yoksa zırvalama... :hammer:
+1000
artı bişey biliyosa söleyeceği yerde millet laf olsun diye ağzım var konuşuyom hesabı işkembeden yazıp duruyooo....

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Forum kurallarını hatırlatan arkadaşlara ben de Forum Kuralları 12. Maddeyi hatırlatmak isterim.

Keyifli Forumlar...