Antivir

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
avira antivir free güncelleme yapmıyor. bilgisayara virüs bulaşmış olabilir diye format da attım ama güncelleme yapmıyor. sizde de böyle bir problem var mı:helpsmilie:

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım airties modem resetleme programı ile bana win32/virut ( reader_s ) virüsü bulaştı, bütün exelere sıçramış, D'nin altına gizlenmiş pusuda bekliyordu
AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 ile Pc'yi pırıl pırıl yaptım.
Herkeze tavsiye ederim. Ayrıca AVG Win32-Virut Remover 1.2.0.530 ve Vcleaner Virus Removal ilede kendini güvencede hissedersin.

monk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Avira antivir free güncellemeleri çok geç yapıyor,start update tıklayıp kapatmadan bekliyorum. sunucu, güncellemeleri indirmeye müsait olunca geçte olsa güncellemeleri indiriyor.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşım airties modem resetleme programı ile bana win32/virut ( reader_s ) virüsü bulaştı, bütün exelere sıçramış, D'nin altına gizlenmiş pusuda bekliyordu
AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 ile Pc'yi pırıl pırıl yaptım.
Herkeze tavsiye ederim. Ayrıca AVG Win32-Virut Remover 1.2.0.530 ve Vcleaner Virus Removal ilede kendini güvencede hissedersin.

adam güncelleme yapmıyor diyor sen ne diyorsun :)

büyük ihtimalle avg yi bloklayan bir virüs girmiştir pc'ne ama nasıl temizleneceğini bilmiyorum.bu konuda en deneyimli firma eset.sana tavsiyem avg free kullan.eğer paran varsa internet security satın al.

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam güncelleme yapmıyor diyor sen ne diyorsun :)

büyük ihtimalle avg yi bloklayan bir virüs girmiştir pc'ne ama nasıl temizleneceğini bilmiyorum.bu konuda en deneyimli firma eset.sana tavsiyem avg free kullan.eğer paran varsa internet security satın al.

adam güncelleme yapmıyor diyor sen ne diyorsun :) öz eleştiri diye buna derler :dil:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bilgisayarda virüs yok daha yeni format attım. start update e tıklıyorum 5-10 dakika geçiyor hala tık yok.

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı şey oldu. Çok yavaş güncelleme yapıyo sanırım sunucuda problem var.

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aviraya sağ tıklayıp start update yaptın mı

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç uğraşma.. { AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 Türkçe } Tavsiye Ederim Çok çok daha iyi...

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende de bikaç gündür güncelleme yapmıyordu. Ana pencereyi açtım "update" sekmesinden "start product update" e tıkladm güncelleme yaptı. Şimdi güncel benimki ;)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bence hiç uğraşma.. { AVG Anti-Virus Free Edition 9.0 Türkçe } Tavsiye Ederim Çok çok daha iyi...

avgyi bi zamanlar kullandım.kurdum ve bi ay sonra format attım. çok kötü. basit notepad virüslerini bile yakalayamıyor.

bende de bikaç gündür güncelleme yapmıyordu. Ana pencereyi açtım "update" sekmesinden "start product update" e tıkladm güncelleme yaptı. Şimdi güncel benimki ;)

product update sadece program modüllerini günceller virüs veri tabanını değil

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Antivir free'nin bu tarz update sorunları oluyor. Kendiliğinden düzelecektir. O zamana kadar manuel update yapabilrisin. Aşağıdaki dosyayı indirdikten sonra update menüsünden manuel update'e tıkla ve dosyayı göster. Güncellendiğini göreceksin.

http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip

lambada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira hep öyle bi yapıyor bi yapmıyor güncellemeyi update dosyasını indir manuel güncelleme yap

lisansın süresi bitmişde olabilir o zaman aviranın yeni sürümünü indir sorun çözülür