Deniz Baykal ve Suudi Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
http://forum.shiftdelete.net/komik-yazi/110548-recep-tayyip-ne-zaman-kosar.html KONUSUNA ATFEN...

Deniz Baykal ile Suudi Kralı ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar.

Baykal Suudi Kral'ına “Biz de öyle bir teknoloji var ki ölüyü diriltiriz” der.

Suud Kralı altta kalmaz ve karşılık olarak “Biz de öyle bir teknoloji var ki, Kraliyetin bütün Şeyhlerine 100 metreyi 3 saniyede koşmayı öğretiyoruz” der.

Arabistan'a döndükten sonra Kral'ı bir düşünce alır. Şeyhlerini çağırtır ve attığı palavrayı anlatır.

“Haftaya Baykal geliyor. Yalanımız ortaya çıkacak, acaba ne yapsak?” diye sorar.

Danışmanlarından biri hemen yanıtlar: “Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?”

“Hayır sormadık”

“O halde hiç korkmayın Kralım, alın Baykal'ı Mescid'i Nebevi'ye götürün. Peygamberi diriltmesini isteyin. Diriltmezse o rezil olur. Yok eğer diriltirse, Baykal zaten değil 100 metreyi 3 saniyede koşmayı, 3 saniyede Türkiye'ye kaçar!!!”

-------------------

Görüldüğü gibi çok çirkin bir yazı oldu...
Yazarken kendimden utandım...

Ancak bazen bazı şeyler ancak bu şekilde gösterilebilir...
Recep Tayyip Erdoğan için yazılan bu Atatürk düşmanı fıkrası
Bir başkası tarafından çok haksız bir Şekilde Baykal için yazılabilir...

Erdoğan Şahsında Tüm AKP ye oy verenleri Atatürk düşmanı ilan edenler...
Bir gün birileri de sizi aynı sizin silahınızla DİN DÜŞMANI ilan ederse kızmaya hakkınız olmaz...

Erdoğan'a ve şahsında Tüm AKP ye oy veren Türk halkına yapılan Atatürk düşmanı yakıştırmasını bu şekilde kınıyorum...

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
haklısn kardeşim.sonuna kadar haklı ve ibret verici bir yazı.bir söz vardır tam hatırlayamadım doğruysa eğer şöyle der.keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

NOT:bunu SDN ye taşıyan kişinin 17 yaşında bir çocuk olduğunu bilelim.jaguarress

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Harbiden kötü bir yazı oldu.Yani tam bir provakatörce. :) Diğer konuda öyle.
Kendisine saygısı olan başkasına da olur.
Böyle konulara dikkat edelim lütfen.Ortam gerçekten kötü kokuyor böyle konular olunca.

Peygamber Efendimizi (SAV) keşke yazmasaydın karıştırmasaydın.

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bende şöyle bi okkalıca kınıyorum chp zihniyeti ATATÜRK 'TEN gecinmekten başka bişey bilmiyor herşeye muhalefet muhalefet ülke sizin gibilerin sayesinde kötü yola düşüyor azıcık aklınız varsa uzlaşmaya gidin artık ta kan dursun terör bitsin gözyaşı dursun...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Bunların ve peşinde koşan insancıklarıın 80 yıldır beslendiği kaynak aynı. Hep aynı hikaye. Temcit pilavı gibi sürüp duruyolar milletin önüne

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dini bir lider olsaydı belki komik olabilirdi ama Hz.Muhammed gerçektende çok çirkince olmuş.Atatürkten daha hassas bir konu, kıyaslama yapılması yanlış olur.Biri bir lider, biri bir dinin en değerli kişisi, peygamberi.

Uzun lafın kısası gereksiz bir kıyaslama olmuş.İkisi de hoş değil.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Benim ulaşmaya çalıştığım işte bu...
İkisi de hoş değil...

Ama ne yazık ki insanlar tersini görene kadar bazı şeyleri algılayamıyorlar...

Empati kurmak diye bir şey bu toplumda bir türlü yerleşmiyor...

Üstteki fıkramsı rezalet bu şekilde değerlendirilmelidir...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Aynen Katılıyorum AKP oy vermek Atatürk düşmanlığı değil bunu kafanızdan çıkartın artık...

lambada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dini bir lider olsaydı belki komik olabilirdi ama Hz.Muhammed gerçektende çok çirkince olmuş.Atatürkten daha hassas bir konu, kıyaslama yapılması yanlış olur.Biri bir lider, biri bir dinin en değerli kişisi, peygamberi.

Uzun lafın kısası gereksiz bir kıyaslama olmuş.İkisi de hoş değil.

Böyle bi haber buldum (Atatürk ü Peygamberle Kıyasladı)

YOk ben neden hep bi çelişki görüyorum adı geçen partide

Bi zaman geliyor türban kamusal alana giremez diyorlar eyvah İran mı oluyoruz diyorlar sonra ,

iki gün önce şehit annesini ki (kendisi türbanlıydı) meclise sokup bişeyler yapmaya çalışıyolar .(arıtman olayı)

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yemezler

Uyandık artık . . .
.
.
.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275

Bi zaman geliyor türban kamusal alana giremez diyorlar eyvah İran mı oluyoruz diyorlar sonra ,

iki gün önce şehit annesini ki (kendisi türbanlıydı) meclise sokup bişeyler yapmaya çalışıyolar .(arıtman olayı)

Yemezler

Uyandık artık . . .

Çarlafa rozet takanda onlardı Anlamıyorum Bu Chp bu kadar savunanlar bu iki yüzlülüğü nasıl görmezden geliyorlar :hammer:

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
tamam iyi hoş akp demek atatürk düşmanı demek değil..pek arkaşlar Sizler diyorsunuz C.H.P Atatürk üzerinden siyaset yapıyo ee A.K.P Din üzerinden siyaset yapyo.
peki bunlardan hangisi kötü.....
bunun cevabını verin sonra düzgünce tartışalım.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
iyi olmamış
hatta çirkin olmuş
bunun Atatürk versiyonun da vardı:thumbdown::mad:

aydogdu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kim nasıl ne şekilde olursa olsun ağzından kimin salya akıyorsa o kişi kudurmuştur.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
tamam iyi hoş akp demek atatürk düşmanı demek değil..pek arkaşlar Sizler diyorsunuz C.H.P Atatürk üzerinden siyaset yapıyo ee A.K.P Din üzerinden siyaset yapyo.
peki bunlardan hangisi kötü.....
bunun cevabını verin sonra düzgünce tartışalım.

İyi olan var mı?
Düşünün mecliste CHP ve MHP, AKP'nin yaptığı herşeyi onaylarsa ne olur?
Toplumun %60'a yakını ayaklanır. Gerçekleri görmeye başlar. Kurgulanan oyun açığa çıkar.
CHP ve MHP'nin varlığı ve sürekli muhalif davranışları sadece halkı hizada tutmak için, göz boyamak içindir.
TBMM tamamen pisliğe batmıştır. Türk Halkını temsil etmemektedir.
Gelecek karanlık gerçekten. Güvenilen TSK'da sinmiş, ele geçirilmiş bir görüntü vermektedir.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İyi olan var mı?
Düşünün mecliste CHP ve MHP, AKP'nin yaptığı herşeyi onaylarsa ne olur?
Toplumun %60'a yakını ayaklanır. Gerçekleri görmeye başlar. Kurgulanan oyun açığa çıkar.
CHP ve MHP'nin varlığı ve sürekli muhalif davranışları sadece halkı hizada tutmak için, göz boyamak içindir.
TBMM tamamen pisliğe batmıştır. Türk Halkını temsil etmemektedir.
Gelecek karanlık gerçekten. Güvenilen TSK'da sinmiş, ele geçirilmiş bir görüntü vermektedir.

way anasını...
80 yıllık edebiyat :mrgreen:
Cumhuriyet hiç bir zaman bu kadar tehlike altında kalmamıştır :mrgreen:
Her sene mutlaka bu söz söylenir Cumhuriyetin kurulduğu günden bu yana :mrgreen:

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok yazık gerçekten. akp nin Atatürk karşıtı olduğunu biliyoruz. Ama bu fıkrayı CHP ye uyarlayıp dinin kullanılması ne kadar aciz olduğunuzu gösterir.

CHP dinsiz midir ki Peygamber den korksun. Asıl korkması gereken varsa o da dini kullanarak, din üzerinden siyaset yapan akp dir..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Çok yazık gerçekten. akp nin Atatürk karşıtı olduğunu biliyoruz. Ama bu fıkrayı CHP ye uyarlayıp dinin kullanılması ne kadar aciz olduğunuzu gösterir.

CHP dinsiz midir ki Peygamber den korksun. Asıl korkması gereken varsa o da dini kullanarak, din üzerinden siyaset yapan akp dir..

Arkadaşım Önce benim yazımı tüm olarak oku... ANLA...

AKP Atatürk düşmanı diye CHP liler söylüyor...

CHP Din düşmanı diye de yıllardır CHP nin söylemleri ve uygulamalrı yüzünden HALK'ın belli bir kesimi söylüyor...

Sen AKP nin Atatürk düşmanı olduğunu biliyoruz dersen
Onlar da aynen senin söyleminin tersini söylerler...
CHP nin din düşmanı olduğunu biliyoruz derler...

Şu muhalefeti bel altı yapmaya devam ederseniz başkları da size bel altından vurur...

Düzgün adam gibi muhalefet ederseniz size de Adam gibi yaklaşırlar...

Dün Meclisteki Açılım oturumun Baştan sonra tamamen izledim...

AKP Hiç bir grup konuşurken Çıt ses çıkarmadı Konuşanlara müdahale etmedi.
Konuşanlar AKP ye her şekilde saldırdı Vatan Haini de dediler Bölücü de dediler... Ama AKP nin 300 Milletvekilinden 1 tanesi ne diyorsun sen diye bağırıp çıkmadı...

Ama AKP nin konuşmaları esnasında Muhalefet kendilerine gösterilen saygı nın 100 de birini göstermedi... Protestolar bağırmalar laf çakmalar alay eder mimikilerle hatip i kızdırma çabaları...

AKP Atatürk düşmanıysa eğer bu ülkede en azından % 47 Atatürk düşmanı var demektir...

Siz bunu kabul edebilir misiniz?

Biraz düzgün siyaset yapın... Şu dilinizi sloganlardan ön yargılardan kalıplaştırmalardan ayırın...

Atatürk'ü Rahat Bırakın...

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akp neden ses çıkarmıyo?

Dur ben söyleyeyim. Çünkü Başbakan susuyo. Çünkü diğer akp li milletvekilleri başbakan ne derse onu yapıyor. Diktatör gibi dolaşıyor ortalıkta. öyle de yapıyor.

Herneyse böyle konulara fazla bulaşmak istemiyorum. Çünkü ne desek ne konuşsak boş. hiçbir zaman kafanızdaki at gözlüğünü çıkarmayacaksınız.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Karşı tarafın "Empati" Yapmasını sağlamak için "Kısas " yöntemi ne kadar doğru? Empati zihinsel bir süreçtir. Söylem ya da eylemlere dökülmez. Bu yüzden karşı tarafta "empati" hissini oluşturmak için "onun diliyle" konuşmak, çoğu zaman karşı tarafın daha da radikalleşmesine yol açar. Birine zarar vermenin kötü, çirkin bir davranış olduğunu göstermek için, illaki karşı tarafa zarar vermek mi gerekir? Birine zarar vermenin yanlışlığını anlatılarak karşı tarafı "zihinsel bir "empatiye" davet etmek daha mantıklı ve makul değil mi?

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Böyle bi haber buldum (Atatürk ü Peygamberle Kıyasladı)

Yemezler

Uyandık artık . . .
.
.
.
Lambada iyi güzelde bana niye anlatıyorsun ki, ben burada muhalefet partilerini savunmuyorum ki, ama amacın hükümet propagandasıysa, durma devam et.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
http://forum.shiftdelete.net/komik-yazi/110548-recep-tayyip-ne-zaman-kosar.html KONUSUNA ATFEN...

Deniz Baykal ile Suudi Kralı ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar.

Baykal Suudi Kral'ına �Biz de öyle bir teknoloji var ki ölüyü diriltiriz� der.

Suud Kralı altta kalmaz ve karşılık olarak �Biz de öyle bir teknoloji var ki, Kraliyetin bütün Şeyhlerine 100 metreyi 3 saniyede koşmayı öğretiyoruz� der.

Arabistan'a döndükten sonra Kral'ı bir düşünce alır. Şeyhlerini çağırtır ve attığı palavrayı anlatır.

�Haftaya Baykal geliyor. Yalanımız ortaya çıkacak, acaba ne yapsak?� diye sorar.

Danışmanlarından biri hemen yanıtlar: �Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?�

�Hayır sormadık�

�O halde hiç korkmayın Kralım, alın Baykal'ı Mescid'i Nebevi'ye götürün. Peygamberi diriltmesini isteyin. Diriltmezse o rezil olur. Yok eğer diriltirse, Baykal zaten değil 100 metreyi 3 saniyede koşmayı, 3 saniyede Türkiye'ye kaçar!!!�

-------------------

Görüldüğü gibi çok çirkin bir yazı oldu...
Yazarken kendimden utandım...

Ancak bazen bazı şeyler ancak bu şekilde gösterilebilir...
Recep Tayyip Erdoğan için yazılan bu Atatürk düşmanı fıkrası
Bir başkası tarafından çok haksız bir Şekilde Baykal için yazılabilir...

Erdoğan Şahsında Tüm AKP ye oy verenleri Atatürk düşmanı ilan edenler...
Bir gün birileri de sizi aynı sizin silahınızla DİN DÜŞMANI ilan ederse kızmaya hakkınız olmaz...

Erdoğan'a ve şahsında Tüm AKP ye oy veren Türk halkına yapılan Atatürk düşmanı yakıştırmasını bu şekilde kınıyorum...

Vay vay vay... İyi iyi, bana malzeme çıktı desene... :)

Birincisi Elbruz, ben CHP'li değilim. :) CHP = AKP = MHP >= DTP'dir benim gözümde. :) O yüzden bu yazdığın şeyle kendi yandaşlarını vurdun be. :) Bak, Hz. Muhammed'e saygısızlık ettin. Seni bu yaptığın için kınayacaklar, gör bak; yaptığın şeyin gereksizliğini yine seninle aynı doğrultuda yaşayanlar gösterecek sana. :)

Fıkra güzeldi ama. :) Doğru bir fıkra. Fakat insanların vicdanlarını bilemezsin. Deniz Baykal açıkça ateist olduğunu söylemiş mi? Söylememiş. Sadece siyaset uğruna dinsizmiş gibi davranıyor sizin gözünüzde. Dinsiz veya değil, ağzıma bile almam adını. :) O kadar gereksiz ve saçma bir kişilik. Diğer liderler de öyle benim gözümde.

Uzun lafın kısası, kendini rezil etmek için bu kadar çok uğraşma. :) Bak sana 17 yaşındaki bir çocuktan tavsiye: Ağzını çok açma, beynin görünüyor. :)

haklısn kardeşim.sonuna kadar haklı ve ibret verici bir yazı.bir söz vardır tam hatırlayamadım doğruysa eğer şöyle der.keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

NOT:bunu SDN ye taşıyan kişinin 17 yaşında bir çocuk olduğunu bilelim.jaguarress

firariçocuk, benim kullanıcı adım "Jeaquares". Karşındakine saygı göstermedikçe saygı görmezsin. 17 yaşında olup da senden daha saygılı ve olgun biri olduğum için kendimle gurur duydum şimdi. :wink:

bende şöyle bi okkalıca kınıyorum chp zihniyeti ATATÜRK 'TEN gecinmekten başka bişey bilmiyor herşeye muhalefet muhalefet ülke sizin gibilerin sayesinde kötü yola düşüyor azıcık aklınız varsa uzlaşmaya gidin artık ta kan dursun terör bitsin gözyaşı dursun...

Yukarıda Elbruz'a yazdığımı aynen sana aktarıyorum. Ben ne AKP'liyim, ne CHP'liyim, ne MHP'liyim, ne DTP'liyim, ne bilmem neliyim, ne de Kemalist'im.

Terör dursun istiyorsan, önce içinde barışık olacaksın. Fitnelik yapmayacaksın. Sonra terörün bittiğini göreceksin. :) Bu işler böyle, Atatürk ne demiş?

Eh, ben söylemeyeyim onu da. :)

Katılıyorum. Fakat bir şey eklemek istiyorum. CHP de sırf oy için kara çarşafa resmen destek veren yalakalardan oluşuyor. :)

-----

Polis gelecek birazdan. :D Çok laf ettim. :blush:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sen de laf kalabalığı yapma ANA MESAJI AL...
Yoksa Okuma derslerinden kalırsın...

Burada Baykal, Erdoğan'ın en büyük rakibi olarak görüldüğü için kullanılmıştır...

Senin hangi partiyi hangi ideolojiyi desteklediğini ne sordum ne sorguladım...
Ben sana senin yaptığının nasıl yanlış olduğunu göstermeye çalıştım...

Hz Muhammed ve Gazi Kemal Atatürk'ün karşılaştırılamayacağını daha sen doğmamışken ben çok iyi biliyordum...

Ama o büyük şahsiyetleri karşılaştıran DEVLET KURUMLARI ve PARTİLER olduğunu da çok iyi biliyorum...
Ben Burada Hz. Muhammed'in şahsına yönelik en küçük saygısız bir ifade kullanmadım...

Benim yazımı okumaktan mesajımı anlamaktan yoksun birine ne kadar anlatsam anlayabileceğini sanmıyorum ama bir umut tekrar deneyeyim...

BEN DENİZ BAYKAL için DİNSİZ DEMEDİM...
BEN CHP ye oy veren parti politikalarını destekleyenlere DİNSİZ DEMEDİM...

Ama toplumun bir kesiminde böyle bir algı olduğu bir GERÇEKTİR...
Bu algıyı her halde ben oluşturmadım...
Ya da Diğer Partiler CHP ye zorla DİNSİZ DİN DÜŞMANI yaftasını yapıştırmadılar...
Bu algının oluşmasındaki en büyük etken Katı Laiklik anlayışıyla CHP nin desteklediği fikirler söylediği sözler yaptığı icraatlerdir...

Şimdi Sen R. Tayyip ERDOĞAN'a ATATÜRK düşmanı diye bir yafta yapıştırırsan
R. Tayyip ERDOĞAN'a oy veren onun parti politikalarını destekleyen herkesi de ATATÜRK düşmanı ilan edersin...

İşte bu ATATÜRK'e en büyük SAYGISIZLIKTIR...

Şimdi sen neden saygısızlık olduğunu anlayamazsın...
Açıklayayım...

ATATÜRK'ün bu ülke için yaptıkları ortadadır...
Onu sevmeyenler, İcraatlerini ve uygulamalarını doğru bulmayanlar olabilir...
Bu da ATATÜRK'ün getirdiği DEMOKRASİ anlayışı içinde kabul edilebilir...
Saddece Kraliyetlerde Monarşilerde Dİktatörlüklerde Kabul edilemez...
Çünkü O Yönetimlerde KRALDAN ÇOK KRALCI olma anlayışı vardır...
ATATÜRK ise istese DİKTATÖR olabilecekken bu halka bu topluma bunu layık görmedi...
DEMOKRASİ yi getirdi... O zaman önce DEMOKRASİ yi anlayıp algılayacaksınız ATATÜRK'ü seviyorum ATATÜRK'ü destekliyorum diyorsanız...

Dediğim gibi bu ülkede Atatürk'ü sevmeyen, desteklemeyen, KUTSAMAYAN, TANRILAŞTIRMAYAN kesimler mutlaka olacaktır...

Ancak ATATÜRK'ü doğru tanıyan, ATATÜRK'ü doğru öğrenen bir millette ATATÜRK DÜŞMANLARININ sayısı %47 olamaz...

EĞER SEN AKP ATATÜRK DÜŞMANIDIR DİYORSAN BU ÜLKENİN %47 Sİ ATATÜRK DÜŞMANIDIR DİYORSUN.

Bunu farkında olmadan lafın nereye gideceğini bilmeden cahilce yapıyorsun...
ATATÜRK ne yaptı ki bu ülkenin % 47 sinin düşmanlığını kazandı?
Bana açıklar mısın?

ATATÜRK e farkında olmadan cahilce böyle SAYGISIZLIK yapıyorsun işte...

ATATÜRK'ün adını bir daha ağzına alırken lafın nereye gittiğini ne anlamalara geldiğini bir düşün...

Bu arada ağzını açma beynin görünüyor lafı ile büyük söz söyledim zannediyorsan yanılıyorsun... Bu tür sloganvari sözler sadece karşıdaki kişilere hakaret etmek için söyleyecek sözü olmayanların kullandığı tabirlerdir...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Peh ya. :D Sadece gülüyorum sana.

Hala bilmeden konuşuyorsun. :blush:

%47 AKP'ye niye oy vermiş, önce onu öğren de gel. :wink:

Gülmekten cevap bile yazamıyorum. :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ciddiyetsizliğini ortaya koymuşsun...

daha oy kullanma yaşına gelmeden niye oy verdiğini öğren gel diyorsun...

Ben AKP ye ilk seçime girdiği seçimden bu yana Oy veriyorum...

Parti politikalarını desteklediğim için oy veriyorum...

Liderini bu ülkeyi yönetecek lider olduğu için oy veriyorum...

Eskinin köhnemiş siyaset anlayışına yeni bir soluk getirdiği için DEĞİŞİMİN önderi olduğu statükodan beslenmediği için Oy veriyorum...

Şimdi Sen çıkıp bu Parti ATATÜRK DÜŞMANI diyorsun...

Sen kimsin ki senin ne haddine ki bu ülkeyi yöneten iktidar partisine böyle bir yakıştırmada bulunabiliyorsun?

Ben de senin seviyene ineyim bari seviye bu kadar düşmüşken...
Hadi sen siysetle ilgilenmeyi bırak...
Yaşına uygun senin yaşıtlarının yaptığı şeyler yap
Melissa P. Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitabı oku... Orda Melissa Hanım neler ile uğraşıyorsa sen de onlarla uğraş sana göre değil devlet siyaset işleri :D
Bu arada Kitabı filminden daha güzel :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ciddiyetsizliğini ortaya koymuşsun...

daha oy kullanma yaşına gelmeden niye oy verdiğini öğren gel diyorsun...

Ben AKP ye ilk seçime girdiği seçimden bu yana Oy veriyorum...

Parti politikalarını desteklediğim için oy veriyorum...

Liderini bu ülkeyi yönetecek lider olduğu için oy veriyorum...

Eskinin köhnemiş siyaset anlayışına yeni bir soluk getirdiği için DEĞİŞİMİN önderi olduğu statükodan beslenmediği için Oy veriyorum...

Şimdi Sen çıkıp bu Parti ATATÜRK DÜŞMANI diyorsun...

Sen kimsin ki senin ne haddine ki bu ülkeyi yöneten iktidar partisine böyle bir yakıştırmada bulunabiliyorsun?

Ben de senin seviyene ineyim bari seviye bu kadar düşmüşken...
Hadi sen siysetle ilgilenmeyi bırak...
Melissa P. Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitabı oku... Orda Melissa Hanım neler ile uğraşıyorsa sen de onlarla uğraş sana göre değil devlet siyaset işleri :D
Bu arada Kitabı filminden daha güzel :D

Bak şimdi, olmadı. :) O kitabı biliyorum ve bana öneriyor olman senin cidden seviyeni düşürdüğünü gösterir.

Genelleme yapmak istemiyorum ama sen AKP'ye oy verme, AKP'yi destekleme, tamam?

Çünkü bu ülkenin %47'sine haysiyetsiz gibi bir yakıştırmada bulunuyorsun farkında olmadan.

Genç bir kıza bahsettiğin kitabı önerenlere ne denir, biliyor musun?

----

Bak gör, bu mesajımdan dolayı da ceza alacağım. Sayın pesimist birazdan özel mesajla bilgilendirir beni. Ne de olsa forum işleri de bana göre değil, gidip 100 Fırça Darbesi'ni okumam gerekir; yoksa ceza alırım sözlerim için. :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İşte anlamadığın nokta burası...
R.Tayyip Erdoğan o partiyi temsil eder... O ideolojiyi temsil eder...
Ama AKP ye oy veren ama partiyle hiç bir resmi bağı olmayan sıradan bir seçmen Partiyi temsil etmez...
R. Tayyip ve onun ideolojisi için o partiye % 47 oy verilirken...
Benim ideolojim yüzünde parti tek bir oy bile almaz...
Yani ben % 47 yi temsil etmiyorum... Benim hiç bir yaptığım partiyi bağlamaz...

Sana sayısız okuduğum siyasi tarihi strateji kitaplarını önerirdim... Ancak gördüğüm kadarıyla anlama problemi çekiyorsun...
O yüzden senin için uygun bir kitap önerdim...
Oku keyfine bak :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İşte anlamadığın nokta burası...
R.Tayyip Erdoğan o partiyi temsil eder... O ideolojiyi temsil eder...
Ama AKP ye oy veren ama partiyle hiç bir resmi bağı olmayan sıradan bir seçmen Partiyi temsil etmez...
R. Tayyip ve onun ideolojisi için o partiye % 47 oy verilirken...
Benim ideolojim yüzünde parti tek bir oy bile almaz...
Yani ben % 47 yi temsil etmiyorum... Benim hiç bir yaptığım partiyi bağlamaz...

Sana sayısız okuduğum siyasi tarihi strateji kitaplarını önerirdim... Ancak gördüğüm kadarıyla anlama problemi çekiyorsun...
O yüzden senin için uygun bir kitap önerdim...
Oku keyfine bak :)

Hala bel altına vuruyorsun. Az daha uğraşırsan fena rezil edeceğim seni. :blush:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
elbruz , kitap tavsiyenle ilgili konu
gerçekten ayıp !

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Elbruz46 senin gibi birine
Melissa P. Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı kitabı oku... Orda Melissa Hanım neler ile uğraşıyorsa sen de onlarla uğraş sana göre değil devlet siyaset işleri

bu derecede terbiyesizce bir cümleyi hiç yakıştıramadım.Normalde seviyeli tartışmalar yaptığını görüyorum, ama buna seviyesiz bile diyemiyorum, o kadar kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...