Windows 7 XP Mode

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar,

Sizce Windows 7 XP Mode ile LEGAL olarak verilen Key'ler orijinal sürümde de kullanılabilir mi? Herkesin key'i aynı değil sanırım. Örneğin bana verilen key aşağıda

K49H2-RPR94-*****-DBCTM-*****

Win 7 Ultimate x64

Sanırım mantık aynı değil. Doğrulama yapıldığında XP mode lisansı diyor.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Xp moda lisans mı veriyor ayrıca? Benim işlemcim desteklemeyen modelmiş hiç denemedim.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xp mode nasıl kullanılıyor bilen varmı ben kurdum ama nerden girilir bulamadım

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Başlat tüm programlarda görmen lazım ama Visual PC kurman gerekiyor birde

hellmare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet maalesef lisanslı bir xp olması gerekiyor. Bunu, şirketler için uyum sorunları olan birçoğu eski uygulamalar için düşünmüşler. Bu sebepten zaten lisanslı xp sahibi olanları hedef almış bir özellik.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evet maalesef lisanslı bir xp olması gerekiyor. Bunu, şirketler için uyum sorunları olan birçoğu eski uygulamalar için düşünmüşler. Bu sebepten zaten lisanslı xp sahibi olanları hedef almış bir özellik.

Lisanslı XP olmasına gerek yok arkadaşım. Lisanslı Windows 7 olması yeterli.

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx den işletim sistemini seç sayfadaki yönergeleri izle. Vereceğin bellek miktarını sen belirleyebilirsin. Amaç uyumsuz programları Win 7 ye entegre olsa bile Sanal bir Xp sahibi olursun.

Not: XP kurulumu yapmana gerek yok. İndirdiğin dosya kurulu XP.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Çok komk:D XP Mode indirilir.Virtual PC de indirilir.XP lisansına gerekn yok Windows 7 de gerek yok etkinleştirmeden zaten kullanabiliyorsun zaten bu yol da yasal:D