Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Haber The Witcher 3 Wild Hunt Next Gen'den Tanıtım Fragmanı Yayımlandı

Her canavara farklı yaklaşımlar gerek genelde yuvarlana yuvarlana oynuyordum ben ?
  2. Nixc0r

Benim şahsen en sevdiğim özelliği seçimlerinin her zaman bir anlam ifade ediyor olması kontrol hep bende olunca hoşuma gidiyor bence güzel oyun. 1669260832 (Abi aslında ilk başta benide çok sarmamıştıda o kadar GB boşa gitmesin diye oynayınca başından kalkamıyorsun ???)
  3. Nixc0r

Oyun çok güzel oyun özellikle yan görevleri çok hoş bir bölümde altına dokunan herifler domuza dönüşüyordu ve onları kurtarıyorduk ? Ancak benim gözümde Witcher 2 bir tık daha önde hikayesinin ağırlığı hoşuma gidiyor
  4. Nixc0r

Zamanında bu oyuna 150 saat gömdüm bir kere bitirdim ve kendimi 2. ye hazır hissedemedim ama Witcher 2 yi 3 kere oynadım ve yine olsa yine oynarım özellikle arena modu çok hoşuma gidiyor The Witcher 2 3 den daha değerli gözümde
  5. Nixc0r

Öneri Valorant Kesitim (Yasak Değil Umarım)

Maç geçmişlerini izleye biliyorsak harika oluur :D Ama üzerinden baya zaman geçti durur mu bilmem
  6. Nixc0r

Öneri Valorant Kesitim (Yasak Değil Umarım)

Şansla 6lı bela atmıştım ama oyunda maç geçmişi olmadığını öğrendim ?
  7. Nixc0r

Türkçe Dublaj Fragmanı Olan Oyunlar

ben şundan dolayı sevmedim kısa bir kelime olan Shud ... Up ı upuzun Kapa Çeneni yapmışlar birde Kapa dedikten sonra biraz beklemesi bence iyi değil
  8. Nixc0r

Diablo IV de ben pek sevmedim
  9. Nixc0r

bu arada WW2 yi unutmuşum oda güzel
  10. Nixc0r

Modern Warfare dışındakiler kötüydü bence