Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Öneri GT 620M sisteme ücretsiz oyun önerisi

FPS için Dirty Bomb, NO More Room in Hell veya Warface'e bakabilirsin. Warframe'ide kesin denemenin öneririm.
  2. Nixc0r

Öneri Hikayeli Oyun Önerisi

Her oyuncunun oynaması gerektiği bir seri olan Half Life serisiyle başlayabilirsin. (İlk oyun eski gelebilir ancak Blackmesa isimli remake ile beraber oynayabilirsiniz.)
  3. Nixc0r

Rehber Dying Light 2023'de oynanır mı? (İnceleme)

Hâlâ Steam'de 17.70 gibi bir fiyat ile ulaşılabilen bir oyun, kesin oynanır.
  4. Nixc0r

Öneri Bilgisayarlar İçin Oyun Önerileri

Star Wars KOTOR Eski kafada bir RPG olsa dahi her SW hayranının oynaması gerektiğini düşünüyorum, harika bir hikayeye sahip olduğumuz bu oyunda hem aydınlık hem de karanlık tarafa dahil olabiliyorsunuz. Dallanıp budaklanan hikayesi ve yan hikayeleriyle aşırı güzel bir oyundur. Örnek Yan...
  5. Nixc0r

Listeye eklemek konusunda ikileme düştüğüm bir oyun, şahsen oynamadığım için bilemiyorum.
  6. Nixc0r

1 S.T.A.L.K.E.R Serisi S.T.A.L.K.E.R biz oyunculara harika bir kıyamet sonrası Dünya deneyimi sunuyor, harika bir combat, farklı amaçlar için çalışan farklı klanlar, mutasyona uğramış canlılar ve harika hikayesi ile şahsen benim favorimdir bu seri ancak şuna değinmem gerek bu oyun dümdüz...
  7. Nixc0r

Haber The First Templar

Alışkanlık olmuş Templar diyince kafa Asassin Creede gidiyor baştan oynamam lazım
  8. Nixc0r

Soru Oyun onerin

Telltale oyunlarıda güzeldir. Mafia oyunlarına bakabilirsiniz Remake çıktı oynamadım ama eski oyunlar güzeldi Half Life kesin oynamanız öneririm seriyi bitirdikten kendinizi 5 saatlik belgesel izleyişinde bulacaksınız (Yüksek grafik isterseniz Half Life ın yenilenmiş versiyonu olan Black Mesa...
  9. Nixc0r

Soru Oyun onerin

Eğer grafiğe çok takılmayan biriysen STALKER serisini önerebilirim Metro nun açık dünyalısı gibi düşünebilirsin + olarak RPG de içeren bir seri Yine aklıma benzer türde oyunlar gelirse yazarım 1669230882 Ve BioShock serisinde bakabilirsin derin sürprizler içeren hikayesi olan oyunlar seride...
  10. Nixc0r

Haber Bir Canavarın Doğuşu: Dark Messiah of Might & Magic

Bu oyunu en eğlenceli kılan şey psikopat gibi oynamaktır yere buz atıp düşmanınız kayarak düşmesini izlemekten iyi ne var.
  11. Nixc0r

Öneri Bir konu

Skyrim oynamış beğenmemiş.
  12. Nixc0r

Öneri Bir konu

Kötü bir oyun oyna sonra her oyun en iyisi gibi olur.
  13. Nixc0r

Valorant vs CS:GO

Cs kol ister bende kol yok o yüzden Valorant :D
  14. Nixc0r

epicin yeni oyunu belli oldu Oddworld:New 'n' Tasty adlı oyun ücretsiz.

Arkadaş hangi medyumlardan ders alıyor ?
  15. Nixc0r

Son 8 dakika kaldığında 8 i 0 sandım 7 den geri sayıyordu ekrana yapıştım bekledim :/
  16. Nixc0r

Tencent bunlarla çalışıyor Pubg Mobile ın yapımcıları Fortnite ları var para kaynağı adamlar bulmuş yollarını
  17. Nixc0r

Epic Gamesin yarısı bizim olsa tam olcak demi :D
  18. Nixc0r

Yılbaşında size birkaç sesli harf hediye etmek isterim :D (!)
  19. Nixc0r

Oyunları Çıkar Çıkmaz Oynamamak

Haklısın bence bozuk bi oyunu neden oynayasın ki
  20. Nixc0r

odd world gelirse arkadaşdan alırız bilgileri
  21. Nixc0r

Oyunu alabiliyor musun
  22. Nixc0r

Bizde neden yok ozaman
  23. Nixc0r

Bu arada bir fikrim var onu burda söyleyeyim O listenin hala doğruluk payı olduğuna inanıyorum Bilerek Cities Skylines ı bedava yaptılar ki insanlar listeyi yanlış sansın ve The Witcher 3 ün falan verileceği gün sunucular çökmesin
  24. Nixc0r

Gizemli oyunu ingilizce yapmış kendince bir espri yapmış sanırım ama mimik oynatmadı
  25. Nixc0r

Cyberpunk 2077 Beğenmedim (?)

Cyberpunk dışı 1 büyük oyunları var Witcher 3 biraz acemiliğe gitmiş bence oyun
  26. Nixc0r

Cyberpunk 2077'de Geçirdiğim 7 Saat ve İlk İzlenimlerim

5 yıl sonra oynarsam görüşlerimi yazarım :D 1607681457 Oyunun fiyatı aslında iyide bilgisayarların fiyatı yüksek
  27. Nixc0r

Ama artık yeter bee :D bi şey bulamıyorum oyunla ilgili
  28. Nixc0r

İşte bu uzun konuşmalar sıkıyor beni ya geçme falanda yok sanırım şükür bu günde avuttum kendimi
  29. Nixc0r

Bi avutma yöntemim vardı oda kalmadı :D neyse ben bulurum bişeyler
  30. Nixc0r

Oyun güzelde türü sevmiyorum 2 saat konuşma dinlemek falan sıkıyor beni ben taraya taraya mekan basmayı sevenlerdenim ya da oyunu oynayamayacağım için kendimi avutuyorum
  31. Nixc0r

30 svadyalı süvari 30 nord kahramanı 30 rodok keskin nişancısı biraz zaman aldı ama tüm kalelerimde bunun 2 katı var :D
  32. Nixc0r

Ordumla üzerinize böyle saldırsam napabilirsiniz :D
  33. Nixc0r

Adama döne döne üzerime geliyor ölmüyor hoop aim hack wall hack açmış hepsini arkalayıcı sinsi ben napabilirim o an
  34. Nixc0r

Öneri Bir konu

Oynamadım 4 ü ama vur kır parçalaaa
  35. Nixc0r

Yeni Bir Türk Oyunu Ronin: Two Souls One Body

Oyun burda 2 kişi yapmış oyun fps di ancak yeni güncellemeyle tps de geldi vuruş hissayıtıda düzeltilecekmiş grafikleri zaten güzel ve bu video test aşamalarından Ama tek sıkıntı oyun yapmıcılarının askere gidecek olması kendilerine destek verecek bir firma bulurlarsa bedelli yapıp oyunu...
  36. Nixc0r

Modern Combat 5: eSports FPS oyununun Windows 7 versiyonu varmıdır?

Steam de var oyun ama win 7 de çalışırmı bilmem 1601724566 Zaten oyun bedava steam den denemek en sağlıklısı olur
  37. Nixc0r

Sizce iyimi? Gelin herkes inceleme paylaşsın

virgülün yararları :D
  38. Nixc0r

Sizce iyimi? Gelin herkes inceleme paylaşsın

gelin giysisi incelicez sandım bence iyi oyun izledim birazını
  39. Nixc0r

Unutulan o efsane oyun - blur

Harbiden unutmuşum komşumda vardı şimdi taşındılar ordaki abimle hep bunu oynardık :) çok iyi oyundu be 1590519106 bağlardı tv ye bayaa oynardık :)
  40. Nixc0r

oyun yapıyoruz

aynı konu,aynı forum,aynı mesaj
  41. Nixc0r

Oyun Yapıyoruz

Bence battle royale oyunu yapmayın çünkü birsürü battle royale oyunu var ancak bu oyunu güzel bir hikayeyle ve Call Of Duty gibi savaş mekanikleriyle birleştirirseniz efsane olur bu arada oyunu ilk önce İngilizce daha sonra Türkçe çıkarmanızı öneririm
  42. Nixc0r

PES mi FIFA mı

net pes bu arada bence neyse siz ne dersiniz