Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her oyuncunun oynaması gerektiği bir seri olan Half Life serisiyle başlayabilirsin.
(İlk oyun eski gelebilir ancak Blackmesa isimli remake ile beraber oynayabilirsiniz.)
Star Wars KOTOR
Eski kafada bir RPG olsa dahi her SW hayranının oynaması gerektiğini düşünüyorum, harika bir hikayeye sahip olduğumuz bu oyunda hem aydınlık hem de karanlık tarafa dahil olabiliyorsunuz.
Dallanıp budaklanan hikayesi ve yan hikayeleriyle aşırı güzel bir oyundur.
Örnek Yan...
1 S.T.A.L.K.E.R Serisi
S.T.A.L.K.E.R biz oyunculara harika bir kıyamet sonrası Dünya deneyimi sunuyor, harika bir combat, farklı amaçlar için çalışan farklı klanlar, mutasyona uğramış canlılar ve harika hikayesi ile şahsen benim favorimdir bu seri ancak şuna değinmem gerek bu oyun dümdüz...
Telltale oyunlarıda güzeldir.
Mafia oyunlarına bakabilirsiniz Remake çıktı oynamadım ama eski oyunlar güzeldi
Half Life kesin oynamanız öneririm seriyi bitirdikten kendinizi 5 saatlik belgesel izleyişinde bulacaksınız
(Yüksek grafik isterseniz Half Life ın yenilenmiş versiyonu olan Black Mesa...
Eğer grafiğe çok takılmayan biriysen STALKER serisini önerebilirim Metro nun açık dünyalısı gibi düşünebilirsin + olarak RPG de içeren bir seri
Yine aklıma benzer türde oyunlar gelirse yazarım
1669230882
Ve BioShock serisinde bakabilirsin derin sürprizler içeren hikayesi olan oyunlar seride...
Bu arada bir fikrim var onu burda söyleyeyim
O listenin hala doğruluk payı olduğuna inanıyorum
Bilerek Cities Skylines ı bedava yaptılar ki insanlar listeyi yanlış sansın ve The Witcher 3 ün falan verileceği gün sunucular çökmesin
Oyun güzelde türü sevmiyorum 2 saat konuşma dinlemek falan sıkıyor beni ben taraya taraya mekan basmayı sevenlerdenim ya da oyunu oynayamayacağım için kendimi avutuyorum
Oyun burda 2 kişi yapmış oyun fps di ancak yeni güncellemeyle tps de geldi vuruş hissayıtıda düzeltilecekmiş grafikleri zaten güzel ve bu video test aşamalarından
Ama tek sıkıntı oyun yapmıcılarının askere gidecek olması kendilerine destek verecek bir firma bulurlarsa bedelli yapıp oyunu...
Bence battle royale oyunu yapmayın çünkü birsürü battle royale oyunu var ancak bu oyunu güzel bir hikayeyle ve Call Of Duty gibi savaş mekanikleriyle birleştirirseniz efsane olur bu arada oyunu ilk önce İngilizce daha sonra Türkçe çıkarmanızı öneririm