Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şifre değişince çıkar diye hatırlıyorum ancak buna ek olarak bu adımları izleyebilirsiniz.
İnstagram > Ayarlar > Hesaplar Merkezi > Şifre ve Güvenlik > Giriş Yaptığın Yerler
Bu kısımdan güvenmediğiniz cihazları çıkarabilirsiniz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/instagramda-bazi-ozellikleri-kullanamiyorum.751815/
Ben de aynı sorunu yaşamıştım bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.
Bu sorun telefonumla kaynaklı değil buna eminim çünkü arkadaşımın hesabına giriş yapınca özellikler kullanılıyor.
Kullanılmayan özellikler: Dm de mesaj yanıtlama özelliği ve mesajlara ifade bırakma.
Oradaki çözümleri denettim ancak işe yaramadı başına gelen çoğu kişi 2-3 günde çözüldüğünü söylüyor bekleyeceğim
1621612691
Bu seferde Uygulamada bilgilerini onayla hatası çıkmış.
Biraz araştırdım yasaklanma sebebi şöyle
Olayın aslı ise fotoğrafın Mavi Balina ve Momo gibi oyunlarda kullanılması. Çocukların kendilerine zarar verip hatta intihara sürüklendiği bu oyunlarda emirleri veren kişilerden bazıları bu fotoğrafı kullanıyordu.
Fotoğrafın asıl hikayesi ise...
valla hiç merak etmemiştim ama böyle bi sıralanış olayı olduğunu öğrenince merak ettim ben hep ilk atan öne geliyo sanırdım teşekkürler bilgilendirme için