Arama sonuçlarınız

1. ArDa75

Laptop Siyah Ekran Sorunu

Bilgisayarım Acer marka bilgisayar, Bios ekranına girebiliyor. Ama Yeniden başlattığımda Siyah Ekranda kalıyor.
  2. ArDa75

Bilgisayarımın Power Tuşu Yanıp Sönüyor.

Bilgisayarım Acer Aspire 5742Z , Birden kullanırken power ışığı yanıp söndü.Ve güç kesmeye başladı.Acer Teknik Servis'i aradığımda Batarya,Anakart,Çeşitli Sorunlar çıkabileceğini söylendi.Mersinde'ki Acer Servisine gönderdim.Anakarttki bir chipsetin yapıldığını ve denendiği söylediler.Cihaz 1...
  3. ArDa75

Power Işığı yanıp sönüyor

Bilgisayarımı kullanırken birden power ışığı yanıp sönmeye başladı ve Güç kesti.Bir müddet bekledim komple kapandı.10-15 tekrar denediğimde açıldı.Ama aynı sorun devam ediyor.Yetkili Servisi aradım.Bu konu hakkında bilgileri yokmuş.Bilgisayarın sistem özellikleri aşağıdadır Acer Aspire 5742Z...
  4. ArDa75

Laptop tavsiyesi

3.500 bütçem var 4000 zorlarım eba ve ofis için laptop tavsiye edermisiniz
  5. ArDa75

İşlemci Önerisi Acil

Selamlar, CPU-Z'İ verdiği bilgiye göre Socket 989 rPGA işlemci soketine uygun işlemci önerebilirmisiniz? _Bilgisayarın özellikleri_ .. İntel Pentium P6200 2,13 Ghz İşlemci .. 3 GB 1066 Mhz DDR3 Ram .. 1 GB İntel Ekran Kartı .. BİOS sürümü V1.18 .. Laptop = Acer Aspire 5742Z
  6. ArDa75

İphone 6S Birden Wifi ağının kopması,

2011 çıkışlı İphone 6S var.Telefonda net'te gezinirken birde wifi ağı kopuyor.Tekrar bağlanmaya çalıştığımda,Wifi parolası doğru değil.Hatasını alıyorum. Nasıl çözebilirim?
  7. ArDa75

Yönlendirme Sıkıntısı?

İşim gereği 2 İphone kullandığım için diğer İphone kapalı veya cevap yoksa Diğer telefonuma geliyor.Bunu nasıl çözebiirim. Telefonlar= İphone 5S. İphone 6S
  8. ArDa75

Win 7 Hızlandırma Ayarları

Bilgisayarı yeni Windows 7'ye formatladım. 3 Gb Ram var. Nerdeyse %85 tüketiyor. Acil ayar lazım.
  9. ArDa75

Format Sorunu

Format atmaya çalıştım, Olmadı bu hata geldi. Acil yardım edebilir isiniz?
  10. ArDa75

Sizce Hangi Seçmeliyim x64 vs x86

Selam Windows 10 driverlarımı güncellemek istiyorum. Acer kendi sitesinde kullandığım pc sadece win 7 x64 ve x86 var benim ram 3 gb ve win 10 x64 hangisini seçmeliyim. Acil
  11. ArDa75

Windows 7 Driver Sorunu

Windows 10'dan Windows 7'ye geçtim. Ethernet driverini nasıl internetsiz olarak yüklerim.
  12. ArDa75

Pc önerisi?

Maks 2500 TL geçmeyecek şekilde özellikle çift fanlı olması lazım ram miktarı 4 gb altında olmasın
  13. ArDa75

Kullanılabilir RAM miktarı.

Bilgisayarımda toplam 3 gb ram bellek var ama denetim masasında 2.74 gösteriyor. Ne sıkıntısı olabilir
  14. ArDa75

Usb çıkışlı klavye masaüstü pc de olmuyor

Diziüstü bilgisayarda çalışan klavye Masaüstünde çalşmıyor. KLAVYE=Platoom PL-070 1599209951 KLAVYENİN ADINI YANLIŞ YAZMIŞIM. Platoon PL-070 Gerçek adı
  15. ArDa75

İlk açılışta Power ışığı yanıp sönüyor

BİLGİSAYARIM ACER ASPİRE 5742Z İLK AÇILIŞ GÜÇ KESİP POWER IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR SİZCE NE OLABİLİR MALİYETİ NE ÇIKAR ?
  16. ArDa75

Acer Aspire 5742Z işlemci önerisi

herkese selamlar 250-500 tl aralığında ACER ASPİRE 5742Z UYACAK minimum 4 nesil amd veya intel işlemci önerebilirmisiniz
  17. ArDa75

Acer Aspire 5742 Z

Merhabalar, Bilgisayarım Acer Aspire 5742 Z Modeli, Bilgisayarıma Ram takviyesi yaptırmak istiyorum. Anakartın kaç gigabayt ram kapsadığını bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Şuan 2+1 3GB 1067 MHZ 1,5 V DDR3 RAM VAR
  18. ArDa75

WİN 7 Driver sorunu

Selamlar Herkese, Şuan Win 10 kurulu bir bilgisayarım var. Ram yetersizliğinden dolayı Win 7 ye geçmek istiyorum. Eğer bilgisayarı tüm driverlarını Win 10 yükleyip flash belleğe attıktan sonra Win 7 kurduğumda o flash bellekteki driverlar geçerli olabilir mi? Acil yanıtlarınızı bekliyorum.