Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7/24 açık olacak sunucuda oynamak için arkadaş aramaktayım. Herkesin kendi arkadaşlarıyla kendi çiftliği vs. olacak biraz RP tarzı beraber oynayacağız. Ortalama 8-10 kişi aktif oynayacak kişi bulduktan sonra sunucuyu ayarlayıp oynamaya açacağım. Oynamak isteyenler Discord'dan yazabilir.
Discord...
monitörü sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum. Şimdi bilgisayarı açarken lenovo monitörde Standby mode diye bir yazı çıkıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayarda takılı olan eski monitörüm Aoc E2043FS'de ise böyle bir sorun yok. Bu Standby mode hatası nedir, nasıl düzeltirim. Monitörün uyku moduna...
Ekran kartımı yükselteceğimden dolayı bu kartlardan herhangi birini arıyorum.
Kutulu ve garantili olması tercihimdir ama diğer türlü de fiyatı ucuzsa değerlendirebilirim.
Sahibinden'de bu ilanları buldum fakat buradaki arkadaşlarımızın da durumunu öğrenmek istedim satanlar varsa eğer ki...
[TR] Barbarians 10X Primal Fear PVE
Sunucumuz siz oyuncuların oyun zevkini en üst düzeye taşımak için içerisinde 18 adet farklı mod bulundurmaktadır.
Aynı şekilde bu modları kusursuz bir şekilde sizlere oynatabilmek için en güçlü makineler ile sizlere Türkiye'deki en düşük ping ile Ark Survival...
Ark Omega mod paketinden oluşan ARK Survival Evolved için pvp sunucusu açtım. Çok kişi olmadığından biraz zevki azaltıyor, ondan dolayı buraya danışmak aklıma geldi.
Sunucu hakkında detaylı bilgi için discorddan yazabilirsiniz.
Discord'um: Selim#2897
lk önce merhaba.
Hesaplar %100 güvence ve garanti altındadır. Bunun nedeni ise sizlere bazı arkadaşlar gibi başkasından 5 TL'ye alıp 4 TL'ye satmıyorum. Sattığım hesapların hepsi kişisel yani kendime ait hesaptır. Hiçbir şekilde hesabın gitmesi sorunu olmaz.
Hesabın Steam profil linki...
Arkadaşlar şubat gibi yani karneler açıklandıktan sonra ortalamam 90+ olursa 10K'lık bir sistem için bütçem var. Monitörüm var elimde kötü bile olsa idarelik bunu kullanırım ileride güncellerim.(AOC e2043Fs [1600x900 60Hz 5ms])
RTX3060 Ti'lı bir sistem almayı düşünüyorum ara sıra yayın + video...
Arkadaşlar xbox one s cihazına;
https://www.hepsiburada.com/dark-dijital-hdmi-to-analog-vga-ve-ses-aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-BS40084?magaza=Hepsiburada
bu dönüştürücü takılırsa çalışır mı? Görüntü verir mi? Değerlendirmeler kısmında PS4 ile çalışmadığını gördüm. O yüzden xbox one s...
Başlıktan sorum gayet anlaşılıyor. Benim bildiğim xbox one kontrolcü ile one s kontrolcü arasında fiziksel olarak tek fark renkleri. Xbox one kılıfı xbox one s kontrolcüye olur mu?
Eğer oluyorsa bundan bir tane alıcağım...
Arkadaşlar ben bugün Xbox üzerinden canlı yayınımı açtım. Yayın sonrası bağış linki alabilmek için Bynogame'e başvurdum ve başvuru onaylandı. Bağışın ekranda gözükmesi için iki seçenek bulunuyor Bynogame'de. Streamlabs ve Streamelements ama ben ikisini de kullanamıyorum ki Xbox üzerinden...
Arkadaşlar Fall Guys nasıl indirebilirim.
Yani istediğim şey şu;
Kuzenimde fall guys var bana steamden birisi orjinal halini indirince oyunun dosyalarını atmasını. Onu indirince steamimde gözükecek ve oyna dediğimde ya satın al diyecek yada şu arkasından paylaşım yapmasını iste diyecek. Bende...
Bugün gelmiş olan hoparlörüm(Snopy Sn-120) ile deneyimi 1 hafta(Belki daha fazla) boyunca buraya yazacağım.
Şuan ki deneyimim:
Hoparlör fiyatına göre mükemmel. Yüksek seste herhangi bir sorun yok. Gayet kaliteli ses kalitesi de gayet güzel. Sesi çok çıkıyor yani kısık değil sesiç
Arkadaşlar dolar 8 tl altına düştü gelin beraber çok yaşa sen koltuk diye bağıralım. Koltuk tek başına %6 a yakın düşürdü doları. Çok yaşa koltukk!!!!
Düşemedi bi kaç saattir konuyu bekletiyorum açtım gitti artık
Merhabalar. İlk videomu sizlere sunmak istedim. Videom hakkında görüşlerinizi belirtmeniz beni çok mutlu eder. Olumlu ve olumsuz bütün eleştirilerinizi lütfen belirtiniz.
İlk videom olarak kutu açılımı yaptım. Kutu açılımını yaptığım ürün ise Microsoft'a ait olan Xbox One S oldu.
Xbox One S 1 TB 2 Kollu Optik Sürücülü(Blu-ray) konsolum var.
satılıktır.
1 hafta bile kullanılmamıştır ürün şuan derslerimden kaynaklı olarak odamda kutuda kapalı şekilde duruyor.
Xbox konsolumda oyun inerken tamamen inmesine az kaldığında 3 adet oyunu kaldır diyerek kaldırdım o üç adet oyundan toplamda 150gb lık birşey inmişti. Sonradan farkettim ki Silmeme rağmen hafızamda yer açılmıyor (Cihazım 1TB lık)
1602690417
Yok mu bir cevap
Valorant adlı oyunda birisi benim anama küfür etti.
Ben bundan şikayetçiyim para cezası, hapis cezası gibi bir işlem uygulanabiliyor mu?
Video kaydını aldım onun sesi videoda var benimde sesim videoda kayıtlı.
Nasıl şikayetçi olucağum şikayet etmek için belli bir yaş sınırı var mı?
Küfür eden...
arkadaşımla oynamak için ark survival oynamak için yerel sunucu açtım oyuna girdimizde ise bağlantı zaman aşımına uğradı yazıyor neden böyle diyor?
Epicgames te yoğunluk var ondan dolayı mı böyle diyor? ikimizde oyunu steamden satın alsak düzelir mi*
Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi arkadaş arıyorum tek kişi oynarken sıkıldığımdan dolayı benimle beraber ARK oynayacak kişiler arama çabasındanyım benimle oynamak isteyen olursa discord adıyla beraber yazarsa çok mutlu olurum.
Oyunun Bulunduğu Platform: Epic Games
Oyuna Girdiğim Yer: GeForce Now...
Arkadaşlar bugün sizlere F/P odaklı topladığım kasaları paylaşacağım. Bunlar yeni açtığım youtube kanalı için hazırlanmış videolardır.
1. Video:
Topladığım sistemlerin eksileri artılarını yazarsanız mutlu olurum.
Beyler aşağıdaki iki ekran kartından birini alacağım aralarında toplam 327 TL fark var ikinci ekran kartını almaya değer mi?
1. Ekran Kartı:
Inno3D GeForce RTX2060 SUPER Twin x2 OC RGB 8GB
2. Ekran Kartı:
Inno3D GeForce RTX2060 SUPER ICHILL x3 ULTRA 8GB 256Bit
İkinci ekran kartını almaya değer...
Arkadaşlar Twitch'den yayın Youtube için video çekerken kullanacağım bir kulaklık lazım bana kesinlikle 900 TL yi geçmesin yoksa klavye alcak param kalmıcak :D
Mikrofonu benim için çok önemli çok güzel bir mikrofonu olmalı ve ses kaliteside iyi olmalı csgo gibi oyunlar da oynamaktayım.
Beyler Ryzen 5 3600 ve RX5700XT li bir bilgisayar toplayacağım monitörüm 1600x900 çözünürlüğe sahip ben VSR diye bir olay varmış çözünürlük artıyormuş ben oradan çözünürlüğü 2k yapsam gerçekten görüntüyü 2k mı göreceğim? 2k yaparsam darboğaz olur mu
1592159570
?
1592160880
Kimse neden cevap vermiyor
Arkadaşlar Epic Games'in yeni vericeği ğcretsiz oyun belli oldu!
Oyun: Civilization V'ı.
Sizce başka bir şey verselerdi daha mı iyi olurdu?
Bence evet.
Arkadaşlar aşağıdaki sistem 4312 TL ye değer mi?
Bana güncel oyunları rahatça kasmadan oynatır mı? beni kaç yıl (minumum: orta seviye grafik) modunda götürür güncel oyunları oynatır?
Bana Gta 5'i herşey alınalabilecek maksimum ayarda 1080p de 60+ da oynatır mı?
Darboğaz olur mu
Beyler birkaç ay önce 5000 TL ye bulabildiğim kasayı şimdi 6800 TL altına bulamıyorum ne olucak bu fiyatlar? sizde dolar haziranın 20 si gibi kaç olur? 6 tl nin altı zorda 6.30 falan altına düşer mi? eğer atıyorum 6 TL oldu şuan 5000 TL olan kasa 4200-4000 TL ye kadar düşer mi yoksa daha mı az...
Merhaba arkadaşlar aşağıya koyacağım sistem uyumlu mu? birde fiyatına göre sizce nasıl bir sistem? fiyatı: 4360 TL birde psu yeterli mi bu sistem için yoksa az mı? Birde rx570 8G yazıyor 8G nin anlamı ne demek? ve Pulse ne demek
Resim:
Beyler yazın gamegaraj'dan pc alıcağım sizce hangisini alayım fiyatları uygun gibi geldi birde şey görüyorum internette kasaların önü mü ne mesh olması lazımmış bu kasaların önü mesh mi? Birde fiyatlarına değer mi?
1. Sistem:
https://www.gamegaraj.com/aquarius-5tn/
2. Sistem...
Merhaba arkadaşlar laptopu makineye çevirmeye imkan var mı? şimdi benim elimde sadece 1 monitör var yazın bir kasa satın alıcağım şuanlık elimde ki 1 monitörü laptopumun ekranı kırık diye görüntüyü oraya aktarıyorum eğer yazın bilgisayarımı aldığımda monitörü yeni kasaya bağlıcağımda laptop...
Elimde bir laptopum var yazın kasa toplucağımdan daha kullanmayacağım laptopu mining olarak kullanabilir miyim? elektrik faturasını karşılayıp kar ettirir mi?
Özellikler:
İşlemci: İntel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.50GHz
Yüklü Bellek(RAM): 12GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single...
Beyler şuan casper nirvana c700 12gb ram gt940 ekran kartı olan bir bilgisayarım var yazın ben kendime oyuncu bilgisayarı toplayacağım ve bu bilgisayarı kullanmayacağım sizce bu bilgisayarı napmalıyım minecraft gibi sunucu açabilir miyim? internet hızım 25mbps download genelllikle 25'i aşkın ve...
Merhabalar;
Benim adım Selim, Eren @MrGrфn adlı arkadaşımla marvel ile ilgili bir forum ve haber sitesi açıcağız.
Bunun için sizden yardım istiyoruz.
Hosting vs. alabilmemiz için bize maddi bir destekte bulunur musunuz?
Eğer bize bu yolda yardım ederseniz çok mutlu olacağız.
Papara üzerinden...
Beyler Udemy de indirim vardı ürünlerin fiyatı ne olduğuna bakılmaksızın neredeyse ürünlerin %99.8'i 25 TL'ydi.
Toplam 49.98 TL ödedim. Derslerin Normal İndirimsiz Fiyatı İse 819.98 TL'ydi.
Sizce iyi bir indirim mi Udemydeki dersler iyi mi, iyi bir karar mı vermişim.
Aldığım konu Unity3D oyun...
Merhabalar, mobil oyun yazılımcısı olmak istiyorum. Sizce ilk olarak hangi dili öğrenmeliyim? hangi dili öğrenirsem daha kolay bir şekilde oyun yaparım. Oyunları Unity 3D programıyla yapıcağım.
Udemy'de bildiğiniz üzere veya bilmediğiniz üzere bütün dersler sadece şimdilik 25 TL.
Udemy'den hangi...
Merhaba bir oyun yazılım cı ekibi arıyorum beraber sıfırdan kodlamayı öğrenebileceğimiz arkadaşlar arıyorum.
13-14 yaşlarına yakın olursa benim için daha iyi olur birde belli bir süre sonra vazgeçmeyecek biri lazım yani direkt hevesi gitmesin
Discord şart
1588923887
Kimse gelmek istemiyor galiba :(