Arama sonuçlarınız

1. SelimAkoguz

Öneri Farming SIM 2022 oyun arkadaşı arıyorum

7/24 açık olacak sunucuda oynamak için arkadaş aramaktayım. Herkesin kendi arkadaşlarıyla kendi çiftliği vs. olacak biraz RP tarzı beraber oynayacağız. Ortalama 8-10 kişi aktif oynayacak kişi bulduktan sonra sunucuyu ayarlayıp oynamaya açacağım. Oynamak isteyenler Discord'dan yazabilir. Discord...
  2. SelimAkoguz

Yardım Lenova R25i-30 Standby Mode

monitörü sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum. Şimdi bilgisayarı açarken lenovo monitörde Standby mode diye bir yazı çıkıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayarda takılı olan eski monitörüm Aoc E2043FS'de ise böyle bir sorun yok. Bu Standby mode hatası nedir, nasıl düzeltirim. Monitörün uyku moduna...
  3. SelimAkoguz

Alınık RX 6700 XT - RX 6800 - RX 6800 XT - RTX3070 - RTX 3070 Ti - RTX 3080 Satın Almak İstiyorum

Ekran kartımı yükselteceğimden dolayı bu kartlardan herhangi birini arıyorum. Kutulu ve garantili olması tercihimdir ama diğer türlü de fiyatı ucuzsa değerlendirebilirim. Sahibinden'de bu ilanları buldum fakat buradaki arkadaşlarımızın da durumunu öğrenmek istedim satanlar varsa eğer ki...
  4. SelimAkoguz

SDN [TR] Barbarians 10X Primal Fear PVE - Ark Survival Evolved

[TR] Barbarians 10X Primal Fear PVE Sunucumuz siz oyuncuların oyun zevkini en üst düzeye taşımak için içerisinde 18 adet farklı mod bulundurmaktadır. Aynı şekilde bu modları kusursuz bir şekilde sizlere oynatabilmek için en güçlü makineler ile sizlere Türkiye'deki en düşük ping ile Ark Survival...
  5. SelimAkoguz

Öneri ARK Survival Ark Omega PVP Serveri

Ark Omega mod paketinden oluşan ARK Survival Evolved için pvp sunucusu açtım. Çok kişi olmadığından biraz zevki azaltıyor, ondan dolayı buraya danışmak aklıma geldi. Sunucu hakkında detaylı bilgi için discorddan yazabilirsiniz. Discord'um: Selim#2897
  6. SelimAkoguz

Haber Dying Light Ve 8 Oyunlu Steam Hesabı

lk önce merhaba. Hesaplar %100 güvence ve garanti altındadır. Bunun nedeni ise sizlere bazı arkadaşlar gibi başkasından 5 TL'ye alıp 4 TL'ye satmıyorum. Sattığım hesapların hepsi kişisel yani kendime ait hesaptır. Hiçbir şekilde hesabın gitmesi sorunu olmaz. Hesabın Steam profil linki...
  7. SelimAkoguz

10K RTX3060 Ti Sistem Toplama

Arkadaşlar şubat gibi yani karneler açıklandıktan sonra ortalamam 90+ olursa 10K'lık bir sistem için bütçem var. Monitörüm var elimde kötü bile olsa idarelik bunu kullanırım ileride güncellerim.(AOC e2043Fs [1600x900 60Hz 5ms]) RTX3060 Ti'lı bir sistem almayı düşünüyorum ara sıra yayın + video...
  8. SelimAkoguz

Xbox One S İçin HDMI To VGA Dönüştürücü

Arkadaşlar xbox one s cihazına; https://www.hepsiburada.com/dark-dijital-hdmi-to-analog-vga-ve-ses-aktif-donusturucusu-dk-hd-ahdmixvga-p-BS40084?magaza=Hepsiburada bu dönüştürücü takılırsa çalışır mı? Görüntü verir mi? Değerlendirmeler kısmında PS4 ile çalışmadığını gördüm. O yüzden xbox one s...
  9. SelimAkoguz

Xbox One Kılıfı Xbox One S'e Olur Mu?

Başlıktan sorum gayet anlaşılıyor. Benim bildiğim xbox one kontrolcü ile one s kontrolcü arasında fiziksel olarak tek fark renkleri. Xbox one kılıfı xbox one s kontrolcüye olur mu? Eğer oluyorsa bundan bir tane alıcağım...
  10. SelimAkoguz

Xbox'dan Canlı Yayın Açma

Arkadaşlar ben bugün Xbox üzerinden canlı yayınımı açtım. Yayın sonrası bağış linki alabilmek için Bynogame'e başvurdum ve başvuru onaylandı. Bağışın ekranda gözükmesi için iki seçenek bulunuyor Bynogame'de. Streamlabs ve Streamelements ama ben ikisini de kullanamıyorum ki Xbox üzerinden...
  11. SelimAkoguz

Fall Guys İndirme

Arkadaşlar Fall Guys nasıl indirebilirim. Yani istediğim şey şu; Kuzenimde fall guys var bana steamden birisi orjinal halini indirince oyunun dosyalarını atmasını. Onu indirince steamimde gözükecek ve oyna dediğimde ya satın al diyecek yada şu arkasından paylaşım yapmasını iste diyecek. Bende...
  12. SelimAkoguz

Dolar Neden Sabit

Arkadaşlar dolar neden 1 gündür sabit hiç değişmiyor. Hatta dolar değil bütün her şey sabitlendi değişmiyor. Liste böyle sabahtan beri sabit duruyor.
  13. SelimAkoguz

Snopy SN-120 Hoparlör ile Deneyimim.

Bugün gelmiş olan hoparlörüm(Snopy Sn-120) ile deneyimi 1 hafta(Belki daha fazla) boyunca buraya yazacağım. Şuan ki deneyimim: Hoparlör fiyatına göre mükemmel. Yüksek seste herhangi bir sorun yok. Gayet kaliteli ses kalitesi de gayet güzel. Sesi çok çıkıyor yani kısık değil sesiç
  14. SelimAkoguz

Trendyol Çakma Ürün Yolladı

Trendyol'dan 41 TL'ye Dark markasının Hdmi to Vga ürününü aldım ama ürün çakma. Bu ne ya cidden 1605103043 Napmalıyım bu sizce çakma mı?
  15. SelimAkoguz

Aliexpress Kes Onu

Arkadaşlar şu kes onu olayı muhabbeti nasıl oluyor ya. Düzgünce resimli bir şekilde anlatabilecek var mı?
  16. SelimAkoguz

Dolar 8 TL Altına Düştü!!!

Arkadaşlar dolar 8 tl altına düştü gelin beraber çok yaşa sen koltuk diye bağıralım. Koltuk tek başına %6 a yakın düşürdü doları. Çok yaşa koltukk!!!! Düşemedi bi kaç saattir konuyu bekletiyorum açtım gitti artık
  17. SelimAkoguz

Tövbe Estağfurullah

Konudan ben utandım sildim
  18. SelimAkoguz

Kutu Açılımı & Ürün İnceleme "Youtube Videoları"

Merhabalar. İlk videomu sizlere sunmak istedim. Videom hakkında görüşlerinizi belirtmeniz beni çok mutlu eder. Olumlu ve olumsuz bütün eleştirilerinizi lütfen belirtiniz. İlk videom olarak kutu açılımı yaptım. Kutu açılımını yaptığım ürün ise Microsoft'a ait olan Xbox One S oldu.
  19. SelimAkoguz

Fiyat Önerisi

Arkadaşlar Laptop'umu Letgo'da satmayı düşünüyorum. Letgo'nun piyasasına göre bir fiyat söyler misiniz? Notebook özellikleri: Marka: Casper Ram: 12GB İşlemci: i7 6500U (Sanırım ama i7 6. nesil o kesin) Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gt940M 2GB Windows 10 Orjinal Home Sürümü 930GB HDD Şarj kablosu...
  20. SelimAkoguz

Dolar Rekor Üstüne Rekor Kırıyor!

Dolar 8 TL 15 Kuruş oldu görüşleriniz neler? 1603788967 Düşüncelerini neler
  21. SelimAkoguz

Bu Adama El Atın

Fiyat biraz fazla değil mi?(Letgo)
  22. SelimAkoguz

Xbox One S Değiş Tokuş

1 TB, 2 kollu, Optik Sürücülü. Bir hafta belki kullanıldı. Bilgisayar ile değiş tokuş ile değişebilecek var mı?
  23. SelimAkoguz

Xbox One S Tertemiz Satılık/Takas

Xbox One S 1 TB 2 Kollu Optik Sürücülü(Blu-ray) konsolum var. satılıktır. 1 hafta bile kullanılmamıştır ürün şuan derslerimden kaynaklı olarak odamda kutuda kapalı şekilde duruyor.
  24. SelimAkoguz

Oyunu Silmeme Rağmen Yer Açılmıyor

Xbox konsolumda oyun inerken tamamen inmesine az kaldığında 3 adet oyunu kaldır diyerek kaldırdım o üç adet oyundan toplamda 150gb lık birşey inmişti. Sonradan farkettim ki Silmeme rağmen hafızamda yer açılmıyor (Cihazım 1TB lık) 1602690417 Yok mu bir cevap
  25. SelimAkoguz

Birisi Bana Oyunda Küfür Etti

Valorant adlı oyunda birisi benim anama küfür etti. Ben bundan şikayetçiyim para cezası, hapis cezası gibi bir işlem uygulanabiliyor mu? Video kaydını aldım onun sesi videoda var benimde sesim videoda kayıtlı. Nasıl şikayetçi olucağum şikayet etmek için belli bir yaş sınırı var mı? Küfür eden...
  26. SelimAkoguz

ARK Survival Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı

arkadaşımla oynamak için ark survival oynamak için yerel sunucu açtım oyuna girdimizde ise bağlantı zaman aşımına uğradı yazıyor neden böyle diyor? Epicgames te yoğunluk var ondan dolayı mı böyle diyor? ikimizde oyunu steamden satın alsak düzelir mi*
  27. SelimAkoguz

ARK Survival Evolved Oynayacak Arkadaşlar Aranır

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi arkadaş arıyorum tek kişi oynarken sıkıldığımdan dolayı benimle beraber ARK oynayacak kişiler arama çabasındanyım benimle oynamak isteyen olursa discord adıyla beraber yazarsa çok mutlu olurum. Oyunun Bulunduğu Platform: Epic Games Oyuna Girdiğim Yer: GeForce Now...
  28. SelimAkoguz

F/P olarak topladığım kasalar

Arkadaşlar bugün sizlere F/P odaklı topladığım kasaları paylaşacağım. Bunlar yeni açtığım youtube kanalı için hazırlanmış videolardır. 1. Video: Topladığım sistemlerin eksileri artılarını yazarsanız mutlu olurum.
  29. SelimAkoguz

Youtube'da paylaştığımız sistem toplama videolarını burada paylaşabiliyor muyuz?

Arkadaşlar soru başlıkta belirttiğim gibi 1593289213 ? 1593289287 @Dora @utkuversus @Forum Developer @TRTURKEYTR
  30. SelimAkoguz

mATX Anakartlarda Dual Channel Yapılabiliyor mu?

Merhabalar. mATX anakartlarda dual channel yapılabiliyor mu? benim bildiğim dual channel için 4 slot olması gerek ama mATX anakartlarda ramler için 2 slot varmış. Bende kuşkuya kapıldım. Normalde mATX alacaktım ama Dual Channel yapılmıyorsa mecburu olarak ATX anakart alıcağım. Beni aydınlatır...
  31. SelimAkoguz

Hangi Sistemi Alayım?

Beyler ben twitch yayıncısı ve youtube içerik üreticisi olmak istiyorum. Aşağıdakilerden hangisini alayım? ve klavye & mikrafonlu kulaklık bütçesini dikkate alarak söyleyin. 1. Sistem: Amd Ryzen 5 3500x Bioster B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Inno3D GeForce RTX2060 SUPER ICHILL x3 ULTRA 8GB...
  32. SelimAkoguz

Hangi ekran kartını alayım?

Beyler aşağıdaki iki ekran kartından birini alacağım aralarında toplam 327 TL fark var ikinci ekran kartını almaya değer mi? 1. Ekran Kartı: Inno3D GeForce RTX2060 SUPER Twin x2 OC RGB 8GB 2. Ekran Kartı: Inno3D GeForce RTX2060 SUPER ICHILL x3 ULTRA 8GB 256Bit İkinci ekran kartını almaya değer...
  33. SelimAkoguz

900 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Twitch'den yayın Youtube için video çekerken kullanacağım bir kulaklık lazım bana kesinlikle 900 TL yi geçmesin yoksa klavye alcak param kalmıcak :D Mikrofonu benim için çok önemli çok güzel bir mikrofonu olmalı ve ses kaliteside iyi olmalı csgo gibi oyunlar da oynamaktayım.
  34. SelimAkoguz

LGS'ye Gidiceğim

Beyler 1 saat sonra okula gideceğim. Sınavıma gireceğim. Allah herkesin emeğini versin inşaAllah. Benim gibi girecek var mı şuan?
  35. SelimAkoguz

1600x900 Çözünürlük Monitöre RX5700XT Takma

Beyler Ryzen 5 3600 ve RX5700XT li bir bilgisayar toplayacağım monitörüm 1600x900 çözünürlüğe sahip ben VSR diye bir olay varmış çözünürlük artıyormuş ben oradan çözünürlüğü 2k yapsam gerçekten görüntüyü 2k mı göreceğim? 2k yaparsam darboğaz olur mu 1592159570 ? 1592160880 Kimse neden cevap vermiyor
  36. SelimAkoguz

RX 5700XT Kaç Yıl Oynatır?

Rx5700xt ve Ryzen 5 3600 ile 1600x900 ve 1920x1080p çözünürlüklerinde ultra ayarlarda kaç yıl +60fps oynarım? 1591614327 Cevap?
  37. SelimAkoguz

Minecraft'da Kaç FPS Alırım?

Beyler alıcağım sistem şu: AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci Gigabyte B450M H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3600mhz CL18 DDR4 Ram (F4-3600C18D-16GVK) Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Kingston 480GB...
  38. SelimAkoguz

3200 TL'ye Sapphire Rx 5700 XT 8G Pulse Alınır mı?

Arkadaşlar 3200 TL'ye Sapphire Rx 5700 XT buldum alınır mı?
  39. SelimAkoguz

EpicGames Ücretsiz Oyun Belli Oldu

Arkadaşlar Epic Games'in yeni vericeği ğcretsiz oyun belli oldu! Oyun: Civilization V'ı. Sizce başka bir şey verselerdi daha mı iyi olurdu? Bence evet.
  40. SelimAkoguz

Bu Fiyata Değer mi?

Arkadaşlar aşağıdaki sistem 4312 TL ye değer mi? Bana güncel oyunları rahatça kasmadan oynatır mı? beni kaç yıl (minumum: orta seviye grafik) modunda götürür güncel oyunları oynatır? Bana Gta 5'i herşey alınalabilecek maksimum ayarda 1080p de 60+ da oynatır mı? Darboğaz olur mu
  41. SelimAkoguz

Ne olacak Bu Fiyatlar?

Beyler birkaç ay önce 5000 TL ye bulabildiğim kasayı şimdi 6800 TL altına bulamıyorum ne olucak bu fiyatlar? sizde dolar haziranın 20 si gibi kaç olur? 6 tl nin altı zorda 6.30 falan altına düşer mi? eğer atıyorum 6 TL oldu şuan 5000 TL olan kasa 4200-4000 TL ye kadar düşer mi yoksa daha mı az...
  42. SelimAkoguz

Bu Sistem Uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar aşağıya koyacağım sistem uyumlu mu? birde fiyatına göre sizce nasıl bir sistem? fiyatı: 4360 TL birde psu yeterli mi bu sistem için yoksa az mı? Birde rx570 8G yazıyor 8G nin anlamı ne demek? ve Pulse ne demek Resim:
  43. SelimAkoguz

Hangisini Almalıyım?

Beyler yazın gamegaraj'dan pc alıcağım sizce hangisini alayım fiyatları uygun gibi geldi birde şey görüyorum internette kasaların önü mü ne mesh olması lazımmış bu kasaların önü mesh mi? Birde fiyatlarına değer mi? 1. Sistem: https://www.gamegaraj.com/aquarius-5tn/ 2. Sistem...
  44. SelimAkoguz

Laptop'u Sunucuya Çevirme

Merhaba arkadaşlar laptopu makineye çevirmeye imkan var mı? şimdi benim elimde sadece 1 monitör var yazın bir kasa satın alıcağım şuanlık elimde ki 1 monitörü laptopumun ekranı kırık diye görüntüyü oraya aktarıyorum eğer yazın bilgisayarımı aldığımda monitörü yeni kasaya bağlıcağımda laptop...
  45. SelimAkoguz

VRAM Arttırma

Merhaba bilgim yok ama şöyle birşey yapabiliyor muyum? Toplam bellek 8111 MB ya ama VRAM 2010 MB overclock yapılarak VRAM arttırılabiliyor mu?
  46. SelimAkoguz

Bu Sistem ile Mining'den Ne Kadar Kazanırım?

Elimde bir laptopum var yazın kasa toplucağımdan daha kullanmayacağım laptopu mining olarak kullanabilir miyim? elektrik faturasını karşılayıp kar ettirir mi? Özellikler: İşlemci: İntel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.50GHz Yüklü Bellek(RAM): 12GB İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single...
  47. SelimAkoguz

Eski Bilgisayarı Ne Yapmalıyım?

Beyler şuan casper nirvana c700 12gb ram gt940 ekran kartı olan bir bilgisayarım var yazın ben kendime oyuncu bilgisayarı toplayacağım ve bu bilgisayarı kullanmayacağım sizce bu bilgisayarı napmalıyım minecraft gibi sunucu açabilir miyim? internet hızım 25mbps download genelllikle 25'i aşkın ve...
  48. SelimAkoguz

Destek Lazım

Merhabalar; Benim adım Selim, Eren @MrGrфn adlı arkadaşımla marvel ile ilgili bir forum ve haber sitesi açıcağız. Bunun için sizden yardım istiyoruz. Hosting vs. alabilmemiz için bize maddi bir destekte bulunur musunuz? Eğer bize bu yolda yardım ederseniz çok mutlu olacağız. Papara üzerinden...
  49. SelimAkoguz

Udemy'den Ders Satın Aldım, İyi mi Yaptım?

Beyler Udemy de indirim vardı ürünlerin fiyatı ne olduğuna bakılmaksızın neredeyse ürünlerin %99.8'i 25 TL'ydi. Toplam 49.98 TL ödedim. Derslerin Normal İndirimsiz Fiyatı İse 819.98 TL'ydi. Sizce iyi bir indirim mi Udemydeki dersler iyi mi, iyi bir karar mı vermişim. Aldığım konu Unity3D oyun...
  50. SelimAkoguz

Mobil Oyun İçin İlk Olarak Neyden Başlamalıyız?

Merhabalar, mobil oyun yazılımcısı olmak istiyorum. Sizce ilk olarak hangi dili öğrenmeliyim? hangi dili öğrenirsem daha kolay bir şekilde oyun yaparım. Oyunları Unity 3D programıyla yapıcağım. Udemy'de bildiğiniz üzere veya bilmediğiniz üzere bütün dersler sadece şimdilik 25 TL. Udemy'den hangi...
  51. SelimAkoguz

Bu internet ile 4k yayın yapabilir miyim

bu internet ile 4k yayın yapabilir miyim merak ettim
  52. SelimAkoguz

Yazılımcı Ekip Aranır

Merhaba bir oyun yazılım cı ekibi arıyorum beraber sıfırdan kodlamayı öğrenebileceğimiz arkadaşlar arıyorum. 13-14 yaşlarına yakın olursa benim için daha iyi olur birde belli bir süre sonra vazgeçmeyecek biri lazım yani direkt hevesi gitmesin Discord şart 1588923887 Kimse gelmek istemiyor galiba :(